Mac Hine tételezzük fel hogy igazad van és járna neked a 100 000$, de Sawwee nem fizet.(Nem fog fizetni az tuti) Ha a PS-hez fordulsz kivel b@szol ki ?
Sawwee-val ? Nem mert neki ha jól tudom már semmi köze a PPB hez.
Random PPB-s pókeresekkel akik között barátaid is vannak ? Igen.
Megkérdezhetem miért jó ez neked ?
Te írtad, hogy csak azokkal vagy **** akik megérdemlik. A random PPB-s pókeresek mit ártottak neked ?
Mac Hine tételezzük fel hogy igazad van és járna neked a 100 000$, de Sawwee nem fizet.(Nem fog fizetni az tuti) Ha a PS-hez fordulsz kivel b@szol ki ?
Te írtad, hogy csak azokkal vagy **** akik megérdemlik. A random PPB-s pókeresek mit ártottak neked ?
LOL. Ennyi 'új' regisztrációt valszeg még egy topik miatt sem nyitottak... :D
ewoksamurai + 1
Ez a topic nem MH-rol szol, lehet szeretni/nem szeretni MH stilusat, de par dologban igazat adok neki.
Nyilvan a PPB-nek van egy szamomra nem szimpatikus "keleties" jellegu erkolcsi hozzaallasa, ami szerint mukodik es ez nyilvan nem felel meg a PS szabalyzatanak, de mivel sok penzt keresnek jelenleg, igy ez pont nem erdekli oket, amig ebbol nem lesz problemajuk.
Bar szerintem egy korrekt, "nyugatias" hozzaallassal is valoszinuleg megkeresnek a beveteluk 90%-t es senki sem tudna belejuk kotni es nem is letezne ez a topic.
Az a helyzet hogy a regek 99%-a használ mine-olt handeket, vagy bármit amit csak tud, és tökmindegy hogy csoportban vagy-e, hátrányban leszel ha a termek szabályait tökéletesen betartva akarsz játszani, mert a legtöbb és legerőssebb ellenfél nem tartja be.
Magas téteken ez igen komoly bevételkiesést jelent, legfeljebb esténként megveregetheted a válladat hogy te micsoda becsületes arany ember vagy. Nem, nem az vagy, hanem idióta, ha így teszel. Jó reggelt!
Rendben, büntessék meg aki nem csak saját handeket használ, de mindenkit!
Ti természetesen pont a honfitársaitokat büntetnétek, aztán elégedetten hátradőlve tolnátok tovább a többi reg ellen, akik ugyanúgy csalnak. Mehetne a magatok vállon veregetése ismét.
A PPB-ben van több mint száz játékos, nagy részük veletek ellentétben hosszú évek óta keményen dolgozik azért amit elért, sokan a gyerekeiknek ebből veszik a kenyeret, tervezik a közös jövőt a barátnőjükkel, stb.
Majd mondhatják otthon, hogy kisfiam, most azért nem eszünk mert egy vadidegen bácsi az interneten rosszul fogalmazott.
Úgy látom ez a topic arra volt jó, hogy mindenki mindenkit ócsárolhasson, csak közben elfelejtjük a PS összes húzását. Tipikus nyaljuk a seggét a főnöknek, abból bajunk nem lehet effektus.
Szerény kérdésem az volna (ne vedd szemelyeskedesnek/támadásnak, nekem aztán mindegy), de mint írtad korábban:
"Nem tudom a leosztasokat a HM be beimportalni, mert nem tudom hogy kell, ezert se tudtam eredetileg, hogy hany leosztasom van."
Viszont akkor megis mi a fenének kellettek neked a leosztasok?
Szerk: most ertem oda ahol megkérdezik, targytalan...
Topinnak igaza van....inkább kussoljon 1 félévig mindenki,huzzátok meg magatokat és perkákatok ki, 20-30K-t, gondolom van miből és akkor talán elűl ez a balhé
Ha meg nem lehet ebből PS szinten semmi, akkor MC had küldje, kap egy válasz emailt, hogy köszi de ez még csak nem is a "valószínűbb hogy elkövették, mint nem" kategória. A közösség meg elkönyveli ki farok, ki bunkó,ki képmutató, ki legitim vagy sem..aztán mivel többnyire nem top nyerők és menő rucisok véleménye lesz ez kb az érintettekről le is pereg :) Aztán majd a köv. cikknél megint páran lefutják ugyanezeket a köröket..
Szerény kérdésem az volna (ne vedd szemelyeskedesnek/támadásnak, nekem aztán mindegy), de mint írtad korábban:
"Nem tudom a leosztasokat a HM be beimportalni, mert nem tudom hogy kell, ezert se tudtam eredetileg, hogy hany leosztasom van."
Viszont akkor megis mi a fenének kellettek neked a leosztasok?