Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sportfogadás CHALLENGE! avagy hogyan legyünk sportfogadó prók pls help!

dieffenbachia
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. ápr. 8. 21:30

másfél év alatt rájöttem én is most már én se akarok mást, csakhogy legalább egálba visszahozzam magam ebben és utána valószínüleg leállnék. De amúgy erre is cáfolat mert azért jopár ember itt mo-on is kizárólag ebböl él és havi szinten is eurotizezreket keresnek stabilan. darklol pl.. szoval biztos van ennek is valami nyitja, nagyon sokban nem különbözhet a pokitol..

A titok az lehet, hogy be kell kerülni abba a körbe akik a mérközések bundázásába benne vannak. :D

mixbajnok
Válasz Tomesz001 kommentjére
2012. ápr. 8. 21:30

Behúztál vmi nagyobb versenyt vagy mi? Mert ha CG-ben nyerted akkor nem értem az egészet!

6 max sng-ztem elég stabilan nyertem mellette alkalomadtán mtt. Egyszer beütött egy nagy nyeremény és hát.. utána kezdödtek a bajok. De mondom nem a poker itt a lényeg hanem hogy hosszabbtávon van e ráció ebben az egész játékban és hogyan lehet profitábilisan üzni

hosocske
2012. ápr. 8. 21:36

Sztem kamu ez a topic de mindegy :)

tippmixen fogadni, ahol 1,12 vagy mennyi a reciprok összeg és úgy akar vki profi lenni eléggé megmosolyogtató :D

ja igen a terv esélytelen természetesen

BelaKecske
2012. ápr. 8. 21:49

Ha egy év alatt összejött 40k euro, akkor inkább pókerrel foglalkoznék a helyedben. Nem hiszem, hogy elfelejtettél volna játszani.

mixbajnok
Válasz hosocske kommentjére
2012. ápr. 8. 21:55

Sztem kamu ez a topic de mindegy :)

tippmixen fogadni, ahol 1,12 vagy mennyi a reciprok összeg és úgy akar vki profi lenni eléggé megmosolyogtató :D

ja igen a terv esélytelen természetesen

Tippmixen is fogadtam me természetesen online termekben is, a nagyobb pénzt nyilván ott ment el. annak meg én örülnék a legjobban ha kamu lenne a topik :(

mixbajnok
Válasz BelaKecske kommentjére
2012. ápr. 8. 21:58

Ha egy év alatt összejött 40k euro, akkor inkább pókerrel foglalkoznék a helyedben. Nem hiszem, hogy elfelejtettél volna játszani.

Rollom nincs már meg normális 6 max sngkre söt konkrétan semmilyen tétre. Nagyon alacsony téten meg nincs kedvem pötyögni meg mint emlitettem az utobbi idöben már a poki se adta ugy mint régen :(

Ollie
2012. ápr. 8. 22:01

sztem a sportfogadás nagy hülyeség márbocs... az h félév alatt 10milla, őrült szerencse nélkül annak az esélye elég erősen konvergál a 0-hoz:) persze hallottam olyat aki 20.000ből 1hét alatt nyert 1millát, de állítása szerint piszoknagy szerencséje volt és semmilyen bankrollt nemhasznált:) az a másik része h én így sem hittem el..:D De lehet túl szkeptikus vok, mert a te 40.000euródat is mosolyogva olvastam
Sztem ha 40.000eurót nyersz pókeren, akk játssz pókert, az rajtad is múlik... Fogadás meg azon múlik, h jön e az isteni sugallat:)
Mindenesetre ha belevágsz akk GL, kívánom, h sikerüljön

cake
2012. ápr. 8. 22:02

Ez a nem mindegy! Igy már nem csodálom annyira hogy sosem nyertem..

megveszed a tippeket és nyersz :p
=kamu topic +1=

Krono
2012. ápr. 8. 22:02

másfél év alatt rájöttem én is most már én se akarok mást, csakhogy legalább egálba visszahozzam magam ebben és utána valószínüleg leállnék.

inkább keress fel egy klinikát, akik szerencsejáték-függőkkel foglalkoznak, és fektesd abba a 100K-t..

xxxCristianoxxx
Válasz Krono kommentjére
2012. ápr. 8. 22:05

fake

Élő ügyfélszolgálat