van nálunk a kerületben egy ilyen alkesz szerű 50körüli csóka, aki, amennyire tudom, tippmixből tartja fenn magát :) szal semmi sem lehetetlen, de amúgy teljesen igaz amit írsz.
Ne válaszoljatok már neki, kamu az egész.
Ha valaki tényleg képes nyerni 40k EUR-t pókeren, az nem lehet akkora láma, hogy elk.rja az egészet fogadáson. Vagy ha netalántán mégis, akkor a ruletten bukna meg az egész dolog...
Aki pókerezik, az tisztában van az EV-vel mint fogalommal, és nem tesz fel tétet 2.00-es szorzóra (piros - fekete) úgy, hogy 48.50% esélye van nyerni...
És a másik, amiről már szó esett. Igaz, hogy az off-topicba tette a témát, de ha komolyan szeretne mérvadó tanácsokat kapni, azt nem egy póker-orientált fórumon tenné meg... (hacsak nem akkora észlény...)
De még mindig az a lényeg, hogy NAGYON kevés ember tud 40k EUR-t összeszedni pókeren, és azok tényleg nem olyan barmok, hogy rulettezzenek meg sportfogadjanak, úgy, hogy nem értenek hozzá.
Csak hogy a sok sportfogadózsenit felvilágosítsam (akik írták, hogy fogadással lehetetlenség nyerni), az, hogy valaki nem tud nyerni fogadással, nem jelenti azt, hogy nem is lehet... Nem olyan nehéz +EV-s döntéseket hozni a fogadásban, csak megfelelő körültekintés + egy kis tapasztalat kell hozzá.
Az való igaz, hogy tippmixen NEM LEHET nyerni (hosszú távon)! Olyan nevetséges szorzókat kínálnak, a hülye kötelező kötésszámról nem is beszélve, hogy az már nevetséges...
van nálunk a kerületben egy ilyen alkesz szerű 50körüli csóka, aki, amennyire tudom, tippmixből tartja fenn magát :) szal semmi sem lehetetlen, de amúgy teljesen igaz amit írsz.
"amennyire tudom" - ez hangsúlyos! :P
Egyébként létezhet olyan véletlen, hogy egy ideig nyer vele... Valójában rosszul fogalmaztam. Lehetséges nyerni tippmixen is, de akkora mínusz EV egyáltalán egy fogadást is ott tenni, mint a ház! :) Ha ugyanazokat a tippeket megjátssza online, akkor nyer vele 4-5x annyit! :)
Lol ember miről beszélsz?
Sok olyan nyerő pokerest ismerek aki mixel mert ezt is kihívásnak tekinti, hiába nem nyer stabilan de próbálkozik csak a nyerés ize kedvéért is.
"Nem olyan nehéz +EV-s döntéseket hozni a fogadásban, csak megfelelő körültekintés + egy kis tapasztalat kell hozzá."
Milyen +EV-s döntésekről beszélsz ha pl a meccs megvan bundázva vagy éppen a bíró hülye? vagy minden helyzet kimarad mert szar napja van a csapatnak.
"Az való igaz, hogy tippmixen NEM LEHET nyerni (hosszú távon)! Olyan nevetséges szorzókat kínálnak, a hülye kötelező kötésszámról nem is beszélve, hogy az már nevetséges..."
Neten nincs kötelező kötésszám meg a szorzók is jobbak.
Én arra írtam, hogy olyan pókeres, AKI MÁR NYERT 40k EUR-t, az nem lehet olyan hülye, hogy elk.rja az egészet tippmixen... Az egészen más dolog, hogy játszanak kis tétben, mert van pénzük, amit elszórhatnak... :)
Fene nagy kihívás lehet az, hogy az SzRT-t támogatják a pókeren megnyert pénzükkel! Grat nekik! :D De tényleg.. Max respect! :D
Tudod barátom, a +EV-s döntés az, ami hosszú távon (igen sportfogadásban is hosszú távban kell gondolkodni) nyereséges. Például, ha megteszel valamit 3.20-es szorzóval, és elbukod, mert bunda, vagy vak a bíró, akkor ez van... Attól lesz +EV-s, hogy hosszú távon (tehát mondjuk 100-200 ilyen helyzet után) átlagosan 3-tétből 1-szer legalább bejön, akkor máris nyertél vele...
Az ilyen bundás, bírós meccseket meg kibírja a roll... Feltéve, ha tudja az ember, hogyan kezelje..
Szerk: Ha mixen havi 150k-t nyersz stabilan, akkor gondolj bele, hogy online mennyit nyernél...
Milyen érdekes feltünik egy új ember és hogy pörög az akadémia. Hetek óta nem pörgött így:D
Nem kevesen élnek meg jól tippmixből itthon, online még többen...
Rendben, nemszóltam..:D de attól még, ha sportfogadáshoz szeretnék tanácsot kérni, nem egy pókeres oldalon várnám a megváltást...
Lol ember miről beszélsz?
Sok olyan nyerő pokerest ismerek aki mixel mert ezt is kihívásnak tekinti, hiába nem nyer stabilan de próbálkozik csak a nyerés ize kedvéért is.
"Nem olyan nehéz +EV-s döntéseket hozni a fogadásban, csak megfelelő körültekintés + egy kis tapasztalat kell hozzá."
Milyen +EV-s döntésekről beszélsz ha pl a meccs megvan bundázva vagy éppen a bíró hülye? vagy minden helyzet kimarad mert szar napja van a csapatnak.
"Az való igaz, hogy tippmixen NEM LEHET nyerni (hosszú távon)! Olyan nevetséges szorzókat kínálnak, a hülye kötelező kötésszámról nem is beszélve, hogy az már nevetséges..."
Neten nincs kötelező kötésszám meg a szorzók is jobbak.
Lehet én szerencsés vagyok de azt a havi 150K-t azért össze szoktam hozni mixen