másfél év alatt rájöttem én is most már én se akarok mást, csakhogy legalább egálba visszahozzam magam ebben és utána valószínüleg leállnék.
ja igen :-)
"papinak két új szem, nekem meg egy kamion, utána leállunk"
ja igen :-)
"papinak két új szem, nekem meg egy kamion, utána leállunk"
Milyen érdekes feltünik egy új ember és hogy pörög az akadémia. Hetek óta nem pörgött így:D
Szólt egy ismerősöm, hogy beszélnek rólam ebben a topicban.
Hát megtudtam pár új dolgot magamról:) Több részletet pls :)
átfutottam a topicot és az ő nevével nem találkoztam.
Pker blogok / darklol / Darklol bemutatkozsa s cljai | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
egy régebbi fórumtársunk mostanában talán már supernova elit a starson
Pker blogok / darklol / Sportfogads alapok + junius eleji dolgok | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
átfutottam a topicot és az ő nevével nem találkoztam.
Pker blogok / darklol / Darklol bemutatkozsa s cljai | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
egy régebbi fórumtársunk mostanában talán már supernova elit a starson
Pker blogok / darklol / Sportfogads alapok + junius eleji dolgok | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Igen olvastam én is nagyon durván tolja, kár hogy el van veszve. :(
Nekem ez igy tényleg lehetetlen lesz tegnap is volt egy csomó jó nyertes tippem. már csak 1 kellett volna a blackbur-liverpool 1xbe a liverpoolnak mindegy nem kell pont, mert sehová se juthatnak a blackbur meg élethalál harcot vív a kiesés ellen. sokáig 2-2 volt és a liverpool a 25. perctöl már emberhátrányban játszott de a 91. percben betaláltak csak hogy én bukjak! hihetetlen.. :(
Mai
162V,179V,171H,222V,190V,+ mehetne még a 143V.
Buli szelvény 114v ,125h,135v,143v,145v.
Tuti nagytétes lehet 200h,221V.
Lehetne csinálni 1 topicot ahol akit érdekel bereggel mindenkinek lenne x virtuális pénze ,leirná a napi tippeit ,mennyit mire és néznénk ki hogyan áll mondjuk 1 hónapig.Nem kell minden nap fogadni ahogy érzi az ember.
Lehetne csinálni 1 topicot ahol akit érdekel bereggel mindenkinek lenne x virtuális pénze ,leirná a napi tippeit ,mennyit mire és néznénk ki hogyan áll mondjuk 1 hónapig.Nem kell minden nap fogadni ahogy érzi az ember.