Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sportfogadás CHALLENGE! avagy hogyan legyünk sportfogadó prók pls help!

andada
Válasz Admin kommentjére
2012. ápr. 11. 12:18

dán+1

Admin
Válasz andada kommentjére
2012. ápr. 12. 8:35
naggeri
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. ápr. 12. 8:53

Igen olvastam én is nagyon durván tolja, kár hogy el van veszve. :(
Nekem ez igy tényleg lehetetlen lesz tegnap is volt egy csomó jó nyertes tippem. már csak 1 kellett volna a blackbur-liverpool 1xbe a liverpoolnak mindegy nem kell pont, mert sehová se juthatnak a blackbur meg élethalál harcot vív a kiesés ellen. sokáig 2-2 volt és a liverpool a 25. perctöl már emberhátrányban játszott de a 91. percben betaláltak csak hogy én bukjak! hihetetlen.. :(

totál ... vagy. tipikus sajnos. ha már ezzel akarsz foglalkozni OLVASS utána.

ott kezdődik az egész hogy a prok sosem fogadnak kötésben. Van egy BR-juk mint pokerben, pl 1MFt. Akkor annak az 1/100 val fogadnak meccsekre, és csakis egyszerre egyre. Lehet egy nap fogadnak 50 meccsre, és ha abból bejön 40 akkor ugye plusszol az illető 20 egységet ha leegyszerűsítem a dolgokat.
Aztán így építkeznek... ugyanazzal a BR managment-el mintha pokiznának, meg tőzsdéznének. Annak hogy kötésben fogadsz, kicsit olyan mintha MTT-tolnál BR managment nélkül.. vagy beüt a "nagy pénz"...de általában nem.

GL. a kulcsszó a tanulás, és az alázat, mint mindenben.

Shaikon
Válasz naggeri kommentjére
2012. ápr. 12. 9:49

totál ... vagy. tipikus sajnos. ha már ezzel akarsz foglalkozni OLVASS utána.

ott kezdődik az egész hogy a prok sosem fogadnak kötésben. Van egy BR-juk mint pokerben, pl 1MFt. Akkor annak az 1/100 val fogadnak meccsekre, és csakis egyszerre egyre. Lehet egy nap fogadnak 50 meccsre, és ha abból bejön 40 akkor ugye plusszol az illető 20 egységet ha leegyszerűsítem a dolgokat.

Ez igy biztos ,hogy nem jó.Ahhoz hogy,a 20 egység kijöjjön legalább 1,8as odds kell minden fogadásra .abból meg biztos ,hogy nem nyersz meg 40et. (40x1.8=72-50 a fogadás=22)
Akiről én tudok és nagyban űzi az napi 100k-val kezdte (igen volt 3 misije ,hogy 1 hónapig csinálja),és napi max 1-2 fogadást csinált max 1,35ös odds -ért.Pl Dortmund rúg gólt otthon 1.15.Napi jó pár órát eltölt azzal,hogy keresgéljen mire éri meg fogadni kinai kosártól -ausztrál fociig.Most 250-300k a napi limitje.Persze van bukó is ,mert mindig lesz,de nyereséges eddig.Ő igazából azért tud megélni mert nem a legkézenfekvőbb eseményeket teszi meg (mint Én +majdnem mindenki),hanem napi szinten több 100 eseményt kukáz át.És nem mohó.Havi 5-6 bukója lehet ha ennél kevesebb az a nyeremény.ilyen oddsoknál elméletileg lehet plusszos az ember.ELMÉLETILEG.

mixbajnok
Válasz andada kommentjére
2012. ápr. 18. 13:49

hát nekem továbbra se "adja" a fogadás.. és akkor még finoman fogalmaztam :(
ma chelsea-barca. az angolok jók lesznek szerintetek egy ikszre? az 1X is 2,10

Borsodpro
Válasz mixbajnok kommentjére
2012. ápr. 18. 13:52

hát nekem továbbra se "adja" a fogadás.. és akkor még finoman fogalmaztam :(
ma chelsea-bayern. az angolok jók lesznek szerintetek egy ikszre? az 1X is 2,10

Ha nyerni akarsz akkor a jó tipp szerintem a 2-es de nem a bayern hanem a barcelona a másik csapat.

dr.drogba
Válasz Borsodpro kommentjére
2012. ápr. 18. 14:43

Nyer a Barca.

Koszka9999
Válasz dr.drogba kommentjére
2012. ápr. 18. 14:50

nem írnám le a Chelseat :) 2-1es hazai sikerre tippelek.

Shaikon
Válasz Koszka9999 kommentjére
2012. ápr. 18. 15:11

1 tutu Messi nem rug gólt.1,9 az odds .Szerimtem meg 1,x .

Koszka9999
Válasz Shaikon kommentjére
2012. ápr. 18. 15:29

1 tutu Messi nem rug gólt.1,9 az odds .Szerimtem meg 1,x .

Nem rúgott még gólt a Chelseanek az tény.

Élő ügyfélszolgálat