Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
soso78
Válasz feketeparduc kommentjére
2012. jan. 20. 22:00

a magyar gyözelmet ki merte megtenni a franciák ellen?:)

feketeparduc
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 20. 22:15

a magyar gyözelmet ki merte megtenni a franciák ellen?:)

Ezt komolyan kérdezed ha jól láttam a szorzók 5,5 és 7 között voltak a fogadó irodáknál a Magyar sikere + én kézilabdára nem fogadok , na végre a Bayern gólt lőtt a Genk vezett remélem nem egyenlit ki 10 emberrel a St. Truiden :D

santoro
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 20. 22:16

Ma lementünk egyik lottozó/bár -ba és ott egy öreg róka berakta a Magyarokat, a Besiktas, HJK, PSG mellé ... :cool:

feketeparduc
Válasz santoro kommentjére
2012. jan. 20. 22:29

Ma lementünk egyik lottozó/bár -ba és ott egy öreg róka berakta a Magyarokat, a Besiktas, HJK, PSG mellé ... :cool:

Nem semmi tud valamit a tata nagyon megérdemelte a pénzt ........ na vége az 1 pici gól a Bayern részéről de még van esély holnapra :D

santoro
2012. jan. 20. 22:38

Nekünk is ajánlotta, hogy nagyobb pénzzel is berakhatjuk a fiainkat, de ugye mi nemhallgatunk az idősebbekre :mad: :))

feketeparduc
2012. jan. 20. 22:41

Mönchengladbach - Bayern München draw

Megtetted az X -et ? , az 1 félidőt nem néztem de a 2 -ban betömörűlő védelem elen nem sok esélyűk volt a kontrákban meg benne volt a gól.... , milyen mecseket raksz holnapra ? , én még teszek azt hiszem ujra kezdek játszani itt több esélyem van mint a pókerben:D.

feketeparduc
2012. jan. 20. 22:54

Nekünk is ajánlotta, hogy nagyobb pénzzel is berakhatjuk a fiainkat, de ugye mi nemhallgatunk az idősebbekre :mad: :))

Jó hogy bejöttek a töbi mecsek a Besiktas idegenbeli mecse se volt könyű ,akinek van pénze és nagyobb pénzben fogad ilye 7 -szorzós mecsre nem ajánlatos több mecset rakni . Én is sokat tettem 10 mecset nehéz eltalálni bár kombinálva vanak és 2 napra de csak centekbe játszom 1enlőre:D

santoro
2012. jan. 20. 22:55

5k -val megraktam Mönchengladbach -ot, és 3k -val X -et .

Most rakom össze a holnapi meccseket, ha késszen vagyok kirakom.

feketeparduc
2012. jan. 20. 22:59

Jó hogy bejöttek a töbi mecsek a Besiktas idegenbeli mecse se volt könyű ,akinek van pénze és nagyobb pénzben fogad ilye 7 -szorzós mecsre nem ajánlatos több mecset rakni . Én is sokat tettem 10 mecset nehéz eltalálni bár kombinálva vanak és 2 napra de csak centekbe játszom 1enlőre:D

Pufff neki 11 -van tegnap volt 10 mecs:))

BaXee
2012. jan. 20. 23:21

Akit esetleg érdekelne, elindítottam magamnak egy fantasy egyszeri fogadó challenge-t, de végülis amíg nincs értékelhető minta addig nem ajánlgatom, így levettem:)

Élő ügyfélszolgálat