santoro
Válasz feketeparduc kommentjére
2012. jan. 20. 23:26

holnapra:

Celtic to win 0:2
Rangers to win 0:0
Birmingham to win 3:0
Fenerbahce to win 4:0
Roma to win 5:1

feketeparduc
Válasz santoro kommentjére
2012. jan. 20. 23:44

Sok sikert a challenghez BaXee , érdekes lesz mások gondolkodási módját követni , Santoro gondolom te is 1-enként játszod meg a mecseket ? GL nekűnk itt az a jó hogy nem 1-más ellen játszunk mint a pókerben bár itt is lehetnek más érdekeltségek na neki fekszek még 1 -kicsit hátha kisűtök valami okosat.

santoro
2012. jan. 20. 23:55

Én általában egy szelvényre 2-5 meccset rakok be 5k v. 10k -val.

feketeparduc
Válasz santoro kommentjére
2012. jan. 21. 8:37

$-os szép jó reggelt mindenkinek:D

A mai megjátszott mecseim microtéten,vannak elég durva szorzók benne de sose lehet tudni . A megjátszott csapatok csatárai remélem a gol lövő cipőjűket megtalálták:)).

+ 1 :Melbourne H.- Brisbane -- H 1 szorzó-1.61
- 1 :Twente E. - Waalwijk -- H 1 ------ 1.57
Wolfsburg - FC.Köln -- GG ------- 1.57
Novara - AC.Milan -- 2 ------- 1.40
Roma - Cesena -- Roma nyer 2g kűlö.+ 3g kűlö.---4.20---6
Glasgow R. - Aberdeen --G.R. nyer 1g kűlö. + 2g kűlö.--- 3.40---4
Cardiff City - Porsmouth --- Cardiff 2g + 3g ---- 3.50 ---- 7
Birmingham - Watford --- Birmingham 2g + 3g ---3.25 --- 6.50
Kaiserlautern - Werder B. --- W.B. 1g + 2g + 3g --2.62--3.60--6
Az utolsó 4 mecs kombinálva 48-szelvényen , jöhet a szurkolás ,GL mindenkinek:D , BaXee a bts az mit jelent , mindkét csapat gólt szerez ?

BaXee
2012. jan. 21. 9:54

BaXee a bts az mit jelent , mindkét csapat gólt szerez ?

Igen.

Ébredéskor Central Coast meccs 1-2-re állt, de sajnos 3 perc alatt berámoltak kettőt.Hajnali NHL...Dallas,Chicago,Pitty volt a választott, a Dallas elvérzett...Több sikert mára..

Shaikon
Válasz BaXee kommentjére
2012. jan. 21. 11:52

Hali
Mai nyertes szelvény:
Rangers - Aberdeen H 1.28
Espanyol - Granada H 1.67
FC Bruges - Mechelen H 1.40
Schalke - VfB Stuttgart H 1.70

Bátrabbak még hozzátehetik
Peterborough - Brighton H 1.90

Meglátjuk.

Koszka9999
Válasz soso78 kommentjére
2012. jan. 21. 12:10

a magyar gyözelmet ki merte megtenni a franciák ellen?:)

vállaltam sportingbeten 7es szorzóért, de sajnos a főszelvényem(Izland kézi, Olasz Vízilabda, Bayern München) elszállt.

Mára: Espanyol,Atletico Madrid,Chelsea ~6,3ért :)

feketeparduc
Válasz Koszka9999 kommentjére
2012. jan. 21. 13:42

vállaltam sportingbeten 7es szorzóért, de sajnos a főszelvényem(Izland kézi, Olasz Vízilabda, Bayern München) elszállt.

Mára: Espanyol,Atletico Madrid,Chelsea ~6,3ért :)

Csak ezt a 3 mecset játszod meg ? a kézilabdát gondolom 1-űl játszottad meg és nem tetted meg kombinációba a többi mecsekkel ? Én még gondoskodom néhány mecsen de a netem szakadozik + mindjárt kezdi a Chelsea mecset , meg van 1,2 mecs amit ujra betenék és ha bukta akkor tiltre vág:D. A tegnapi és a mai szelvényeim még futnak , majd késő este készűlök a holnapi napra.Na jó mecs nézést GL- mindenkinek sok sok $-árt :)

Koszka9999
2012. jan. 21. 14:48

Csak ezt a 3 mecset játszod meg ? a kézilabdát gondolom 1-űl játszottad meg és nem tetted meg kombinációba a többi mecsekkel ? Én még gondoskodom néhány mecsen de a netem szakadozik + mindjárt kezdi a Chelsea mecset , meg van 1,2 mecs amit ujra betenék és ha bukta akkor tiltre vág:D. A tegnapi és a mai szelvényeim még futnak , majd késő este készűlök a holnapi napra.Na jó mecs nézést GL- mindenkinek sok sok $-árt :)

Igen ezt a hármat.
A Kézit haverom javaslatára játszottam meg, ezer hála neki, amúgy eszembe se jutott volna :D

santoro
Válasz Koszka9999 kommentjére
2012. jan. 21. 15:50

A Chelsea megint hatalmas meccset játszott :)

Élő ügyfélszolgálat