Újra kezdődik a szezon
Vége a téli holt szezonnak, a hétvégén a Bundesligában is újra gurul a labda...
Mivel október óta nem játszottam, itt az ideje hogy egy kicsit szórakoztassam magam. Ezuttal kisebb téten általában 1-2 max 4 €-os szelvényeket fogok készíteni. Várom a tanácsokat véleményeket.
Az e hétvégi tippjeimből az első 3 összeállítása kicsit merésznek tünhet... Az is :-)
Az utolsó pedig lenne a tuti szelvény ami fedi a kockázatos szelvények költségét...
Végre valaki aki nem csak pókerezik, hanem sportfogad:D. Ez pozitívum..Én is fogadok általában bwinen..Sajnos fociba nem vagyok otthon, és nem is teszek, nekem inkább a jégkorong jön be. Abból is általában a svéd, a finn, a szlovák, a cseh, és természetesen az NHL. Nem tudom mennyire vagy ezekbe otthon, ebbe tudok max tanácsokat adni..utolsó 3 szelvényből 2 elment egy meccsen, utolsó bejött..
Jégkorongban biztos tudsz tanácsot adni! :-) Ez az a sportag ahol halványlila fogalmam sincs :-)Nálam a foci, tenisz, kosárlabda a nyerő....
Azért szeretem a Hokit, mert mindig van gól. Nagyon ritka az olyan meccs, amikor nem esik gól. Focira pont ezért nem teszek..Kosárlabdát nem ismerem, de hát mindenkinek más..Tenisszel meg úgy vagyok, hogy akármi lehet..
Vége a téli holt szezonnak, a hétvégén a Bundesligában is újra gurul a labda...
Mivel október óta nem játszottam, itt az ideje hogy egy kicsit szórakoztassam magam. Ezuttal kisebb téten általában 1-2 max 4 €-os szelvényeket fogok készíteni. Várom a tanácsokat véleményeket.
Az e hétvégi tippjeimből az első 3 összeállítása kicsit merésznek tünhet... Az is :-)
Az utolsó pedig lenne a tuti szelvény ami fedi a kockázatos szelvények költségét...
Én is több éve játszom!Először ment az h 4-5 meccs,de 1-en úgyis elmegy,szóval necces!De mostanában (kb 1éve) rááltam arra ,h több pénzt rakok 1 max 2 meccsre,és általában x-re,vagy hazaira,de inkább x! Ezzel úgy 60%-80% nyerek!:)
Most akarom megnézni ezt a duplázóst módszert?Vkinek tapasztalat??
Egy másik topicban már elvitatkozgattunk néhányan a sportfogadás elméletein, de igazából nem találtunk megoldást. Eddig. :D
Mostanában pontosan ezt csinálom: két-három meccs, átlag 5-6 körüli szorzó. Ha nyerek, nyeremény visszamegy következő szelvényre. 80x-os pénzig jutottam így kétszeri duplázással. Most próbálkozom úgy, hogy 3 meccs mellé még egy egyszerűbbet (legalábbis annak tűnőt) még berakok, így kb. 9-10x-es szorzót érhetek el. Köv. alkalommal nyeremény vissza, így 80-100x-os pénz várható, tehát elég kétévente nyerni a nullszaldóhoz :D Menni fog szerintem. 100x-os szorzóból meg lehet azért kaszálni ám...
Egy másik topicban már elvitatkozgattunk néhányan a sportfogadás elméletein, de igazából nem találtunk megoldást. Eddig. :D
Mostanában pontosan ezt csinálom: két-három meccs, átlag 5-6 körüli szorzó. Ha nyerek, nyeremény visszamegy következő szelvényre. 80x-os pénzig jutottam így kétszeri duplázással. Most próbálkozom úgy, hogy 3 meccs mellé még egy egyszerűbbet (legalábbis annak tűnőt) még berakok, így kb. 9-10x-es szorzót érhetek el. Köv. alkalommal nyeremény vissza, így 80-100x-os pénz várható, tehát elég kétévente nyerni a nullszaldóhoz :D Menni fog szerintem. 100x-os szorzóból meg lehet azért kaszálni ám...
Az én kis tetű sok kombinacios jatekommal lassan 2 ev jatek utan pluszban vagyok kb 300 € val, es 3-4 x epp hogy lemaradtam egy egy több ezer Euros kasszárol, egyszer jön be egy ilyen mar ugyanott vagy mint a lassu bankroll épitessel. Szerintem mindkettő strategia lehet nyerő lenyeg a jo bankroll managment :-)
Én a nagyobb világeseményeken szoktam csak fogadni.2006-ban a vb alatt fogadtam elég sokat(abból a pénzből kezdtem el pókerezni később).
Tök jó volt, ilyenekre fogadtam, hogy lesz-e 5vagy több sárgalap a meccsen.Haverokkal néztük kivetítőn egy kocsmában a meccset és őrjöngtem amikor összejött az 5.sárgalap, mindenki hülyének nézett:D