A BIOS-ban csak egy audio controller-t találtam, de az "enabled" volt. Más néven is futhat még itt?
Nem igazán tudom mit csináltam, de működik.:)
Laptophoz szeretnék usb-s feltöltős internetet.
Ha lefogy a lové rajta akkor ne lehessen netezni.
Minél olcsóbban.
Havidíj ne legyen.
Havi 5-10 alkalommal használnám 1-2óra hosszáig.
Pokerezni:D
Ki mit ajánl?
Használ?
Invitel adsl netem van, hol tudom megnézni, hogy pl. az elmúlt hónapban mekkora adatforgalmam volt?
Érdekes probléma előtt állok, ilyennel még nem találkoztam.
Túl vagy egy ssd-win8.1 fejlesztésen, újrainstall és a következő a problémám:
A fulltilt tökéletes éles, szép a képe, a Stars meg úgy néz ki mintha 1-2 felbontással lejjebb futna, pár program installjánál is észrevettem, h az install ablakjuk mintha nem lenne ugyanaz a felbontás (és nem is az)
Facebookon a chat-en írt szöveg utólag lesz éles ... szal ezt nem értem a monitort 1920*1080ban nézem,
windows eredeti 1 napos install és nem tudom mi lehet a baj, vkinek bármi 5let ?
Itt van egy kép, látszik hogy a fulltilt tűéles, a stars meg homályos kicsit, na ez mitől van ... ?
szerk: ezen a kis képen nem látszik, de aki találkozott már ilyen problémával remélem tud segíteni ... 1xüen nem értem
Nem valami cleartype beállítás?
Nem valami cleartype beállítás?
win7-nél start menü, és a keresőbe kezdd el beírni, hogyg cleartype.
Aztán végigvezet a beállításon.
XP-nél meg talán jobb gomb az asztalon, tulajdonságok, és ott lesz valamelyik fülön egy speciális gomb.
win8.1em van, próbáltam vele is meg nélküle is, de a gondom még ugyanaz
Míg a fulltilt tűéles és szép, addig a stars és az ongames kliens úgy néz ki mintha gyengébb felbontáson futna ...
Keresnék szinte hangtalan billentyűzetet megfizethető áron(5k alatt).
Mert zavar ha éjjel gépelek felébrednek rá.
Ty