Gondolom, hogy az eredeti tulaj egy alap user lehet, ha Téged kért meg a telepítésben, beállításban. Ebből kiindulva, szerintem bővel elég lesz neki a pro verzió, szerintem. Ha a legkevesebb szívást akarod az aktiválás témában, akkor olyan release-t szedj le, amibe ez bele van integrálva és nem kell vele külön foglalkoznod. Csak feltelepíted és egy aktivált rendszer fogad :)
Vadiúj laptop, 8-nál korábbi rendszerhez nincs driver.
A rendszeren belül a verzióra is kérnék tanácsot (pro, enterprise stb).
Olyan kellene, aminél biztosan rendben megy az aktiválás (a jelenlegit sokaknak nem sikerült), és lehetőleg a legkevesebb baj legyen vele. Ez utóbbit azért írom, mert azt olvastam, hogy a 8.1-el sok minden nem kompatibilis még, és azok okozzák azt a kékhalált, amit nekem is produkált. De mivel nem vagyok olvasott a témában, nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni, vagy változott-e ez. Viszont mivel minimális használat alatt csinált ilyet, ezért kérdezem meg inkább itt.
Nem nagyon szeretném még egyszer a kezemben tartani ezt a gépet, de főleg nem még több telepítést csinálni rajta :)
Gondolom, hogy az eredeti tulaj egy alap user lehet, ha Téged kért meg a telepítésben, beállításban. Ebből kiindulva, szerintem bővel elég lesz neki a pro verzió, szerintem. Ha a legkevesebb szívást akarod az aktiválás témában, akkor olyan release-t szedj le, amibe ez bele van integrálva és nem kell vele külön foglalkoznod. Csak feltelepíted és egy aktivált rendszer fogad :)
Akkor kipróbálok egy másik 8.1-et.
Köszi a válaszokat!
Sziasztok.
Meg tudná valaki mondani mi az a hotkeyapp?
Win7 alatt fut , a kérdés káros vagy sem?
Köszi
[h=1]hotkeyapp.exe[/h][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Típus:[/TD]
[TD]ALKALMAZÁS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fájl neve:[/TD]
[TD]hotkeyapp vagy hotkeyapp.exe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Folyamat neve:[/TD]
[TD]HotkeyApp[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Program:[/TD]
[TD]Acer Launch Manager[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vírus:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spyware:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Trójai:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Szerző, fejlesztő:[/TD]
[TD]Acer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rendszefolyamat:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Háttérfolyamat:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Vírusadatbázis - Biztonságportál
Az első mikrofon és fülhallgató bemenetem tök süket, pedig a gépben minden össze van dugva. Mit kellene még csinálni, hogy működjön? A Win 7-ben kell valamit átállítani, vagy telepíteni?
REndszerben ellenőrizni a hangkártya és a kimenetek beállításait.Talán le van tiltva a front kimenet.
Be lehet úgy állítani.hogy a frontra és hátulra is ugyanaz a jel menjen.Én a sajátommal majd fél órát baszakodtam mire sikerült.
nekem a laptop beépített mikrofonjával kellet igy szórakozni a rendszerben. De nézd meg gyári driverrel, ott is is sokmindent tudsz állítani.
Vagy, ha biztos össze van dugva az alaplapra az első jack kivezetések akkor még biosban is meg kellene nézni, neme ott van letilva.
nekem a laptop beépített mikrofonjával kellet igy szórakozni a rendszerben. De nézd meg gyári driverrel, ott is is sokmindent tudsz állítani.
Vagy, ha biztos össze van dugva az alaplapra az első jack kivezetések akkor még biosban is meg kellene nézni, neme ott van letilva.