Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

spl
Válasz Szecsa kommentjére
2014. jan. 28. 18:59

Gondolom, hogy az eredeti tulaj egy alap user lehet, ha Téged kért meg a telepítésben, beállításban. Ebből kiindulva, szerintem bővel elég lesz neki a pro verzió, szerintem. Ha a legkevesebb szívást akarod az aktiválás témában, akkor olyan release-t szedj le, amibe ez bele van integrálva és nem kell vele külön foglalkoznod. Csak feltelepíted és egy aktivált rendszer fogad :)

Sambenez
Válasz BT86 kommentjére
2014. jan. 28. 19:07

Vadiúj laptop, 8-nál korábbi rendszerhez nincs driver.
A rendszeren belül a verzióra is kérnék tanácsot (pro, enterprise stb).
Olyan kellene, aminél biztosan rendben megy az aktiválás (a jelenlegit sokaknak nem sikerült), és lehetőleg a legkevesebb baj legyen vele. Ez utóbbit azért írom, mert azt olvastam, hogy a 8.1-el sok minden nem kompatibilis még, és azok okozzák azt a kékhalált, amit nekem is produkált. De mivel nem vagyok olvasott a témában, nem tudom ezt mennyire kell komolyan venni, vagy változott-e ez. Viszont mivel minimális használat alatt csinált ilyet, ezért kérdezem meg inkább itt.
Nem nagyon szeretném még egyszer a kezemben tartani ezt a gépet, de főleg nem még több telepítést csinálni rajta :)

Sajnos aktiválás témában nem tudok segíteni. Nekem 8.1 pro van, de nem laptopon fut, és eredeti. Ezért nem tudom hogyan kell trükközni ezzel a rendszerrel.
Eddig még semmi kompatibilitási problémát nem tapasztaltam vele.

BT86
Válasz spl kommentjére
2014. jan. 28. 20:19

Gondolom, hogy az eredeti tulaj egy alap user lehet, ha Téged kért meg a telepítésben, beállításban. Ebből kiindulva, szerintem bővel elég lesz neki a pro verzió, szerintem. Ha a legkevesebb szívást akarod az aktiválás témában, akkor olyan release-t szedj le, amibe ez bele van integrálva és nem kell vele külön foglalkoznod. Csak feltelepíted és egy aktivált rendszer fogad :)

Persze, nagyon is. Annyira, hogy megvett egy olyan gépet, amire mondtam, hogy semmiképp se, mert szar. Ezek után nincs sok kedvem segíteni, de bunkó se akarok lenni. Viszont nem használtam még 8-at, ami kissé lassít a folyamaton :)

BT86
Válasz Sambenez kommentjére
2014. jan. 28. 20:21

Akkor kipróbálok egy másik 8.1-et.
Köszi a válaszokat!

Macko1
Válasz medgypeti kommentjére
2014. jan. 30. 13:29

Sziasztok.

Meg tudná valaki mondani mi az a hotkeyapp?
Win7 alatt fut , a kérdés káros vagy sem?

Köszi

kry
2014. jan. 30. 15:06

[h=1]hotkeyapp.exe[/h][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Típus:[/TD]
[TD]ALKALMAZÁS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fájl neve:[/TD]
[TD]hotkeyapp vagy hotkeyapp.exe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Folyamat neve:[/TD]
[TD]HotkeyApp[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Program:[/TD]
[TD]Acer Launch Manager[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Vírus:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spyware:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Trójai:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Szerző, fejlesztő:[/TD]
[TD]Acer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rendszefolyamat:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Háttérfolyamat:[/TD]
[TD]Nem[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Vírusadatbázis - Biztonságportál

kertitorp
2014. febr. 2. 11:34

Az első mikrofon és fülhallgató bemenetem tök süket, pedig a gépben minden össze van dugva. Mit kellene még csinálni, hogy működjön? A Win 7-ben kell valamit átállítani, vagy telepíteni?

1blackknight
Válasz kertitorp kommentjére
2014. febr. 2. 13:11

REndszerben ellenőrizni a hangkártya és a kimenetek beállításait.Talán le van tiltva a front kimenet.
Be lehet úgy állítani.hogy a frontra és hátulra is ugyanaz a jel menjen.Én a sajátommal majd fél órát baszakodtam mire sikerült.

mkbla
2014. febr. 2. 14:14

nekem a laptop beépített mikrofonjával kellet igy szórakozni a rendszerben. De nézd meg gyári driverrel, ott is is sokmindent tudsz állítani.
Vagy, ha biztos össze van dugva az alaplapra az első jack kivezetések akkor még biosban is meg kellene nézni, neme ott van letilva.

kertitorp
Válasz mkbla kommentjére
2014. febr. 3. 10:59

nekem a laptop beépített mikrofonjával kellet igy szórakozni a rendszerben. De nézd meg gyári driverrel, ott is is sokmindent tudsz állítani.
Vagy, ha biztos össze van dugva az alaplapra az első jack kivezetések akkor még biosban is meg kellene nézni, neme ott van letilva.

A BIOS-ban csak egy audio controller-t találtam, de az "enabled" volt. Más néven is futhat még itt?
Nem igazán tudom mit csináltam, de működik.:)

Élő ügyfélszolgálat