Memória 2GB, gépen alapdolgok vannak. Szükséges lesz a memóriabővítés, vagy próbálkozzak egy win reinstallal?
Memóriával lesz itt a gond, ráfér a bővítés. Köszönöm a segítséget srácok ;)
Sziasztok!
Valakinek volt gondja macbook-n pt4-gyel, coffeehud-dal, adatbázissal vagy bármilyen más probléma előjött-e?
Válaszokat köszönöm előre is!
WIN7 + WIFI + Kaspersky 2013 HUN
És folyamatosan ezek a támadások jönnek:
http://kepfeltoltes.hu/140421/tamadas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez mi?
Köszönöm ha valaki segít
Ereszd ra az anti malware-t esha talal valamit.
Sziasztok. Most akarok új gépet venni, mert meguntam hogy HM HRC Razor minden progi retentő sokáig fut. A kérdésem az lenne, hogy ahhoz hogy ezek jól fussanak Alaplap proci Memóriának kell erősnek lennie ugye ? Tehát a videókártya mindegy milyen ? Alaplapra integrált is jó ?
Sziasztok. Most akarok új gépet venni, mert meguntam hogy HM HRC Razor minden progi retentő sokáig fut. A kérdésem az lenne, hogy ahhoz hogy ezek jól fussanak Alaplap proci Memóriának kell erősnek lennie ugye ? Tehát a videókártya mindegy milyen ? Alaplapra integrált is jó ?
Van SSD-s vinyóm de a mostani konfigomon az sem segít. Valami nagyon régi AMD Szerintem 6-7éve vettem vagy még régebben. Én nem nagyon értek hozzá A Windows ezt írja ki:
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual
Core Processor 3600+
1,898GHz 1,5GB RAM
Tudom hogy kevés a RAM de csak DDR2-es megy bele. Megéri DDR2-es RAm-ot venni ebbe a gépbe ? Nem tudom hol kell megnézni de szerintem annyira régi hogy lehet 4 GB-tól többett nem is tud kezelni.
Szóval 1-2 éven belül úgy is kell szerintem újat venni akkor meg már nem költök erre. Feleségemnek úgy is jó lesz ez a gép. Ha már itt tartunk ti mitt venétek? (amitt legalább 5-6 évig nem kell fejleszteni)