Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

kertitorp
Válasz Szecsa kommentjére
2013. jan. 1. 10:00

Full Tilt, vegyesen rush on demand és normál sng. A rush sng-k jócskán fogják a gépet, egy asztal úgy kb 2,5-3 normál asztallal felérhet, plussz a HM is nehezebben követi.

5thNov
2013. jan. 4. 8:06

Ha akad a géped, az még egy sor más okból is megeshet. Pl.: oprendszer mikor lett telepítve? Mikor volt utoljára kitakarítva (a gép és az oprendszer egyaránt)? Hány "felesleges" dolog fut a háttérben? (pl.: skype hajlamos start uppal indulni). Ezeket nézd át vagy keress valakit, aki ráles. Nekem volt már olyan extrém esetem, hogy néhány órás pucolás után kb. 60%-al lett gyorsabb a gép. :)

kertitorp
Válasz 5thNov kommentjére
2013. jan. 4. 9:12

Ha akad a géped, az még egy sor más okból is megeshet. Pl.: oprendszer mikor lett telepítve? Mikor volt utoljára kitakarítva (a gép és az oprendszer egyaránt)? Hány "felesleges" dolog fut a háttérben? (pl.: skype hajlamos start uppal indulni). Ezeket nézd át vagy keress valakit, aki ráles. Nekem volt már olyan extrém esetem, hogy néhány órás pucolás után kb. 60%-al lett gyorsabb a gép. :)

Az operációs rendszer kb 1 éve lett telepítve, a háttérben nem futnak felesleges dolgok, mert ezeket pont ezért kilőttem. Mit értesz a pucolás alatt pontosan?

5thNov
2013. jan. 4. 9:34

Egyrészt fizikailag kiporolást. Aztán registry kitakarítását, töredezettségmentesítést. Ez valamennyit biztosan segít.

lecso10
Válasz 5thNov kommentjére
2013. jan. 4. 11:31

Egyrészt fizikailag kiporolást. Aztán registry kitakarítását, töredezettségmentesítést. Ez valamennyit biztosan segít.

Egy egyszerű Easy Cleaner futtatása is csodákat tehet egy elhanyagolt rendszerrel! ;)

kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 4. 11:41

Egy egyszerű Easy Cleaner futtatása is csodákat tehet egy elhanyagolt rendszerrel! ;)

CCleaner is jó? én azt használom.

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2013. jan. 4. 12:13

CCleaner is jó? én azt használom.

Az is. De érdemes amúgy max évente újrarakni a windowst, én félévente szoktam, semmit nem tárolok a c:\-n, így gyorsan megy a telepítés és megéri.

kormost
2013. jan. 4. 12:21

Az is. De érdemes amúgy max évente újrarakni a windowst, én félévente szoktam, semmit nem tárolok a c:\-n, így gyorsan megy a telepítés és megéri.

LoL!!

GStealer
2013. jan. 8. 1:24

Érdemes olyan töredezettségmentesítőt használni, ami automatikusan dolgozik, emellett pár hetente sepregetés a CCleanerrel és mondjuk hetente spyware gyilkolás, így máris feleslegessé válik ilyen sűrűn újratelepítgetni. Persze a Win 7 hajlamos idővel egyre lassulni, az XP meg pláne, de ésszel kell programokat telepíteni, így kevésbé gyűlik össze a szemét.

partycsabi
Válasz GStealer kommentjére
2013. jan. 14. 16:35

Sziasztok!

a laptopomat gyakorlatilag "megállítja" a HM2. Teljesen belassul, HUD használatára pedig teljesen alkalmatlan.(PS-en használom) Tulajdonságai: Pentuim Dual-Core CPU 2,3 GHz, 3 GB RAM.
Azt szeretném kérdezni hogy ez kevés a HM2-höz, vagy az lehet a baj h 3 éve csak használom a gépet és túl sok szemét gyűlt össze rajta?
Előre is köszi a segítséget!!

Élő ügyfélszolgálat