Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

L.T.
Válasz inci21 kommentjére
2013. jan. 24. 10:32

Sziasztok!

Ha bekötök a gépbe még egy vinyót akkor azt automatikusan felismeri a gép és lehet rá adatokat menteni? A bekötendő vinyón is van egy op. rendszer.

Igen felismeri.A rajta lévő op rendszer nem számít mert a biosodban be van állítva hogy honnan bootoljon a gép.

Maxxxika
Válasz Szecsa kommentjére
2013. jan. 24. 10:33

Elvileg menni fog, de a biosban csekkold le a bootsorrendet, nehogy a második vinyó oprendszerét akarja használni!

inci21
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jan. 24. 10:43

Köszi a válaszokat!

Satukan
Válasz inci21 kommentjére
2013. jan. 25. 13:24

Tegnap este egyik pillanatról a másikra a következő két szoftveres hiba jött elő:

1. Ongame klienst megnyitva az egér kattintásra semmire sem reagál. Pl.: bejelentkezni is csak "enter" lenyomására tudok, de a lobbyban egér nélkül megáll az élet..
A többi pókeres kliens ps, ipoker, party stb.. működik változatlanul.

2. A chrome böngésző is meggajdult. Megnyílik normálisan, de a könyvjelzőkre és a menüben se reagál semmilyen egér kattintásra (viszont a honlapokon belül igen..), emellett tudok új lapot nyitni, viszont ahogy a lapra kattintok (felül) egyből be is záródik.. Gyakorlatilag jelenleg chrome-ban 1 lapon tudok böngészni..

Tegnap egyedül windowst (7-et) frissítettem, de most csináltam egy visszaállítást, így ezeket kizárnám.
Chrome-ot is újraraktam, de semmi változás.. Vírus stb elvileg nincs.

Ezen a két dolgon kívül viszont minden más program normálisan működik. Szerintetek mi lehet a probléma a háttérben? (Java, flash, egyéb keretrendszer stb? De ezeket is újratelepítettem már..)

musli25
Válasz Satukan kommentjére
2013. jan. 30. 20:04

Valaki tudna mondani MEGBÍZHATÓ számítógépes oldalt?
Lehet beszélni velük telefonon!
Garanciás ügyekkel nincs gond.
( az Edigital nem ajánlották)
kb.50000ft szeretnék rendelni nem lenne baj ha ingyenes lenne a kiszállítás!
Ty

GoodGame
2013. febr. 1. 14:10

Mi általánosságban az ipontól szoktunk rendelni, garanciális szempontból megfelelő, de a kiszállításnak díja van. Remélem tudtunk segíteni. :)

titcar
Válasz GoodGame kommentjére
2013. febr. 1. 14:34

Mi általánosságban az ipontól szoktunk rendelni, garanciális szempontból megfelelő, de a kiszállításnak díja van. Remélem tudtunk segíteni. :)

hát ha szerinted az ipon garanciális ügyintézése megfelelő, akkor mi az ami nem okés?

Littlemage
2013. febr. 1. 15:24

Hi!

A laptopomhoz vettem egy ilyen usb elosztot, mivel van par dolog radugva, s nem minden csatlakozo melle fer be masik. Eleinte nem is volt gond, mukodott minden.

4 csatlakozo van rajt 2-2 2 oldalon. Alapban van rajt egy notihuto, egy usb stickes mobilnet, s egy eger.

Ill ezen az eloszton keresztul csatlakoztattam ra 1 2 kulso vinyot.

De 2 napja a vinyokat nem is meri fel. S az egeret sem, csak akkor, ha az eloszton keresztul dugom be. ha direktbe, akkor nem ismeri fel, ir is hibauzenetet.

ha eloszton keresztul, akkor is csipog neha, meg irkal uzenetet, de ettol fuggetlenul mukodik az eger.

a laptophuto es a mobilnet is mukodik.

Van otletetek, hogy mi lehet a hiba?

az egeret direktbe kb mindegyikbe probaltam, egyikkel se mukodott, csak ha eloszton keresztul van bedugva.

az egeret, s a vinyokat is mas gepen kiprobalva kifogastalanul mukodnek, felismeri oket.

koszi!

cdnp
2013. febr. 5. 10:23

Sziasztok!

A laptopomat szeretném monitorhoz csatlakoztatni, de valamiért nem sikerül. Azért érdekes, mert a laptop látja a monitort (csináltam print screent, és a képen látom, hogy rajta van a monitor is), de a monitor nem hajlandó működni. VGA kábellel próbálkoztam, mi lehet a megoldás?

Köszönöm előre is

L.T.
Válasz cdnp kommentjére
2013. febr. 5. 10:45

Sziasztok!

A laptopomat szeretném monitorhoz csatlakoztatni, de valamiért nem sikerül. Azért érdekes, mert a laptop látja a monitort (csináltam print screent, és a képen látom, hogy rajta van a monitor is), de a monitor nem hajlandó működni. VGA kábellel próbálkoztam, mi lehet a megoldás?

Köszönöm előre is

Videókártya beállításnál lehet át kellene valamit állítani.

Élő ügyfélszolgálat