Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Runci
Válasz medgypeti kommentjére
2013. márc. 29. 17:08

Új laptopot vettem Win8-ról kérdezném, hogy minden tökéletesen futnake rajta a pokeres programok vagy pokereseknek nem éri meg rárakni?

lecso10
Válasz Runci kommentjére
2013. márc. 29. 17:44

Új laptopot vettem Win8-ról kérdezném, hogy minden tökéletesen futnake rajta a pokeres programok vagy pokereseknek nem éri meg rárakni?

Inkább win7.

Shaikon
Válasz Szecsa kommentjére
2013. márc. 29. 17:48

win7 +1

5thNov
2013. márc. 29. 18:20

Nekem nincs gondom a win8-al. Ízlés kérdése. Azt biztos, hogy a 8-at szokni kell

Tieru
Válasz Shaikon kommentjére
2013. márc. 29. 18:54

win7 +1

win7+1 = win8?

Szecska
Válasz Tieru kommentjére
2013. márc. 29. 19:07

szerintem is win8, kozepes gepen sokkal gyorsabb szerintem

Sambenez
2013. márc. 29. 19:19

Aki a win7-re voksol próbálta a win8-at?

GStealer
2013. márc. 30. 0:45

Tényleg megfigyelhető egy ilyen tendencia a Windows rendszerek között. X. verzióban igyekszenek újítani, sok friss (és kiforratlan) feature van, de csak élesben derül ki, hogy ezek mennyire jönnek be a népnek, milyen irányba kell módosítani. Általában az X+1. típusban lesznek ezek stabilak, jobbak.

Sambenez
2013. márc. 30. 1:01

Azt hittem valami konkrét dolgot is megemlítetek. Tapasztalatom szerint semmivel nem rosszabb a win8 mint a win7. Ha valamibe bele akarnék kötni az a start menü hiánya lenne. De nekem egyáltalán nem hiányzik, visszagondolva a 7-ben sem használtam szinte soha.

Szóval konkrét dolgok érdekelnének ami miatt szarabb oprendszer a 8. Nekem ez a minden második szar nem indok.

lecso10
Válasz Sambenez kommentjére
2013. márc. 30. 9:17

Azt hittem valami konkrét dolgot is megemlítetek. Tapasztalatom szerint semmivel nem rosszabb a win8 mint a win7. Ha valamibe bele akarnék kötni az a start menü hiánya lenne. De nekem egyáltalán nem hiányzik, visszagondolva a 7-ben sem használtam szinte soha.

Szóval konkrét dolgok érdekelnének ami miatt szarabb oprendszer a 8. Nekem ez a minden második szar nem indok.

Én úgy vagyok vele,h ami bevált azon nem kell változtatni ha nem muszáj. Elég stabilan megy a win7, a pt4-nek is tetszik, szóval csak kockáztat az ember szerintem az ilyenekkel. Egészen a tavalyi évig buher xp-t használtam, teljesen jó volt, a noti miatt kellett váltanom, amúgy azóta is maradt volna az xp.
Majd ha eltelt egy év és kijavították a kínokat, akkor lehet váltani nyugodtabban. Tracker progiban is érdemes nem egyből frissíteni amikor kijön valami új frissítés.

Élő ügyfélszolgálat