Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jún. 26. 16:19

Nekem állandóan hálózatról megy.
Ki szoktam venni az akksit, havonta egyszer beteszem, lemerítem teljesen, aztán feltöltöm, és megint kiveszem.

Áramszünetet hogyan tolerálja így?

jak1
Válasz Szecsa kommentjére
2013. jún. 26. 16:25

Ugyan úgy ahogyan az NDK levehető ajtós turmixgép. Kikapcsol!

petyaatya
Válasz jak1 kommentjére
2013. júl. 4. 17:23

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Próbáltam felrakni a HM1-et vamaint a PT4-et a gépemre és mind2-nél ugyanaz a hiba volt: a postgreSQL szervert vagy adatbázist nem hagyja telepíteni. Ez a gond win7 és win8 rendszereknél is fennáll. Tudnátok segíteni?

NovaTerra
2013. júl. 4. 17:29

Rendszergazdaként próbálod telepíteni?

petyaatya
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. júl. 4. 17:42

Igen, sajnos de köszi a gyors választ.
Annyit ír h sorry, could not install postgre SQL.

cursor 10
Válasz petyaatya kommentjére
2013. júl. 4. 17:46

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Próbáltam felrakni a HM1-et vamaint a PT4-et a gépemre és mind2-nél ugyanaz a hiba volt: a postgreSQL szervert vagy adatbázist nem hagyja telepíteni. Ez a gond win7 és win8 rendszereknél is fennáll. Tudnátok segíteni?

Külön telepíted a postgresql-t vagy együtt a tracker programmal?

petyaatya
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. júl. 4. 17:50

Mind2 módon megpróbáltam.

kertitorp
2013. júl. 8. 23:09

Nem tudok belépni a Full Tilt Store-ba, se anyám netbankjába (Fontana), minden más a böngészővel működik (Firefox). Mi lehet a gond, tűzfal, vírusirtó, valamilyen internetes biztonsági beállítás?

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2013. júl. 9. 5:57

Nem tudok belépni a Full Tilt Store-ba, se anyám netbankjába (Fontana), minden más a böngészővel működik (Firefox). Mi lehet a gond, tűzfal, vírusirtó, valamilyen internetes biztonsági beállítás?

Próbálj másik böngészőt pl.

benkov
Válasz lecso10 kommentjére
2013. júl. 9. 13:36

Egy napi 12 órás session mekkora adatforgalmat generál?

Élő ügyfélszolgálat