(nem venném meg)
(nem venném meg) egyébként mi az, hogy HD hang? A HD egy grafikai felbontást jelent.
Mi a baj vele?
Felesleges hsz volt részemről, mert nem is az volt a kérdés, hogy én megvenném e. Egyébként a videókártya ami botrányosan elavult, sőt a leírásból arra következtetek, hogy ebben majdnem minden integrált. (a VGA is) Dehogy ér 40 000-t, sokat mondtam. Ha irodai alkalmazásokat szeretnél futtatni rajta, akkor 25-30 000-t megér.
Hogyan érdemes használni egy notebookot ha kímélni szeretnénk az akkumulátorát? Ha több órán át folyamatosan megy nap mint nap, akkor nem hiszem,h jót tesz neki,h egész nap a töltőn van. Olvastam valahol,h két hetente egyszer érdemes lemeríteni 5-7%-ig is akár és utána teljesen feltölteni.
Valakinek valami tapasztalat, ismeret ezzel kapcsolatban?
Lithium-ion akkumulátorok esetén meghatározott feltöltési ciklus az élettartam. Ha töltőre dugod 10 percre az is ciklusnak minősül és az is, ha lemerült állapotról teljesen feltöltöd. Érdemes tehát a kis töltési ciklusokat mellőzni, a többi mindegy.
Lithium-ion akkumulátorok esetén meghatározott feltöltési ciklus az élettartam. Ha töltőre dugod 10 percre az is ciklusnak minősül és az is, ha lemerült állapotról teljesen feltöltöd. Érdemes tehát a kis töltési ciklusokat mellőzni, a többi mindegy.
Nekem állandóan hálózatról megy.
Ki szoktam venni az akksit, havonta egyszer beteszem, lemerítem teljesen, aztán feltöltöm, és megint kiveszem.
Maradhat a töltőn, de néha (mondjuk 100 munkaóra) érdemes lemeríteni.
Nekem állandóan hálózatról megy.
Ki szoktam venni az akksit, havonta egyszer beteszem, lemerítem teljesen, aztán feltöltöm, és megint kiveszem.