Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

L.T.
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 22. 9:30

(nem venném meg)

Mi a baj vele?

titcar
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 22. 12:33

(nem venném meg) egyébként mi az, hogy HD hang? A HD egy grafikai felbontást jelent.

High Definition...
nyilván vmi alaplapra integrált cucc.

jak1
Válasz L.T. kommentjére
2013. jún. 22. 12:43

Mi a baj vele?

Felesleges hsz volt részemről, mert nem is az volt a kérdés, hogy én megvenném e. Egyébként a videókártya ami botrányosan elavult, sőt a leírásból arra következtetek, hogy ebben majdnem minden integrált. (a VGA is) Dehogy ér 40 000-t, sokat mondtam. Ha irodai alkalmazásokat szeretnél futtatni rajta, akkor 25-30 000-t megér.

Hz
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 22. 14:31

Felesleges hsz volt részemről, mert nem is az volt a kérdés, hogy én megvenném e. Egyébként a videókártya ami botrányosan elavult, sőt a leírásból arra következtetek, hogy ebben majdnem minden integrált. (a VGA is) Dehogy ér 40 000-t, sokat mondtam. Ha irodai alkalmazásokat szeretnél futtatni rajta, akkor 25-30 000-t megér.

Kell bele egy 8k-s VGA kari, és hajrá.

lecso10
Válasz Hz kommentjére
2013. jún. 26. 15:42

Hogyan érdemes használni egy notebookot ha kímélni szeretnénk az akkumulátorát? Ha több órán át folyamatosan megy nap mint nap, akkor nem hiszem,h jót tesz neki,h egész nap a töltőn van. Olvastam valahol,h két hetente egyszer érdemes lemeríteni 5-7%-ig is akár és utána teljesen feltölteni.
Valakinek valami tapasztalat, ismeret ezzel kapcsolatban?

jak1
Válasz Szecsa kommentjére
2013. jún. 26. 15:50

Lithium-ion akkumulátorok esetén meghatározott feltöltési ciklus az élettartam. Ha töltőre dugod 10 percre az is ciklusnak minősül és az is, ha lemerült állapotról teljesen feltöltöd. Érdemes tehát a kis töltési ciklusokat mellőzni, a többi mindegy.

lecso10
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 26. 15:58

Lithium-ion akkumulátorok esetén meghatározott feltöltési ciklus az élettartam. Ha töltőre dugod 10 percre az is ciklusnak minősül és az is, ha lemerült állapotról teljesen feltöltöd. Érdemes tehát a kis töltési ciklusokat mellőzni, a többi mindegy.

Tehát ha egész nap kártyázom pl, akkor érdemes lemeríteni teljesen, majd feltölteni teljesen és így tovább?

Ha feltöltődik és továbbra is a töltőn van az minek minősül? Egy darab egész napos töltési ciklusnak? :)

Maxxxika
2013. jún. 26. 16:07

Nekem állandóan hálózatról megy.
Ki szoktam venni az akksit, havonta egyszer beteszem, lemerítem teljesen, aztán feltöltöm, és megint kiveszem.

jak1
2013. jún. 26. 16:07

Maradhat a töltőn, de néha (mondjuk 100 munkaóra) érdemes lemeríteni.

JuhaAasz
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. jún. 26. 16:14

Nekem állandóan hálózatról megy.
Ki szoktam venni az akksit, havonta egyszer beteszem, lemerítem teljesen, aztán feltöltöm, és megint kiveszem.

itt a helyes használata. énis pont így csinálom. hazautazáskor viszem, albérletbe hálózat, és havi 1x minimum lemerít-feltölt kombó. legrosszabb, hogyha állandóan benne van és állandóan hálózatról megy.

Élő ügyfélszolgálat