A gépemben van egy dual core 5050e amd proci ami magonként 2,6ghz-et tud.Most lemértem mert gyanús volt a teljesítménye és 1004 Mhz-t mért a progi.Valakinek valami ötlet hogy miért ennyin megy csak?32bites xp-m van nem tudom ez számít e.
Bizonyos (a processzorhoz általában mellékelt) programok is tudják automatikusan szabályozni a CPU frekvenciát terheléstől függően, szóval biztosabb az, ha elindítasz egy játékot, aztán alt+tab után nézel rá a a frekvenciára. Ha így sem nőtt, akkor valami tényleg a biosban lehet elállítva.
Ok,thx.
nem tudja valaki h mikor lesz elérhető legújabb ipadre a ps vagy ftp kliens?
vagy csak nekem nem sikerül egyiket sem felrakni?
Sziasztok!
Adva van egy linuxos rendszer, melyhez usb2-es dokkolón keresztül csatlakoztatok hdd-t. 2 terásat, kisebbet gond nélkül viszi. Rádugtam egy 3 terás Seagate Barracuda ST3000DM001-et: ezt viszont nem ismeri fel és nem csinál vele semmit. A vinyónak nincs baja, Win alatt át lett állítva GPL-re, majd 3 terás partíció is ment rá és minden rendben.
Valami tipp, a Linux alatti felélesztésre?
Válaszokat köszi előre is!
Hali!
fdisk -l , nem is mutatja a vinyót?
Illetve említetted hogy egy usb dokkolón keresztül próbálkozol. Anélkül, direktbe rádugva sem látja a linux rendszer?
Nem mutatja.
Az olyan szerkentyű, hogy háttértárolót csak USB-n keresztül lehet rádugni.
Nem mutatja.
Az olyan szerkentyű, hogy háttértárolót csak USB-n keresztül lehet rádugni.
Logban találtam egy olyat, hogy "EXT4-fs (sdt): Unable to read superblock"
Mondjuk NTFS-re van formázva, de az összes többi kisebb vinyóm is amivel nincs baj. De ettől még lehetséges, hogy az optware-t kéne frissíteni rajta? (Mintha ilyesmit olvastam volna ködösen egy optware-es topikban.)
Logban találtam egy olyat, hogy "EXT4-fs (sdt): Unable to read superblock"
Mondjuk NTFS-re van formázva, de az összes többi kisebb vinyóm is amivel nincs baj. De ettől még lehetséges, hogy az optware-t kéne frissíteni rajta? (Mintha ilyesmit olvastam volna ködösen egy optware-es topikban.)