Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Hz
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 2. 18:18

Start/Futtatáshoz írd be, hogy msconfig, indítsd el, majd az Automatikus indítás fülön belül ki tudod szedni, amit nem akarsz, hogy elinduljon.

Ez csak az alkalmazásokra igaz, és a szolgáltatásokra nem, azt csak tiltani tudod így.
Sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> szolgáltatások.. -> szolgáltatások
Itt tudod kiválasztani hogy automatikusan induljon a service vagy sem.

L.T.
Válasz Hz kommentjére
2013. szept. 2. 18:55

Ty,Ty:D

trixilw
Válasz Hz kommentjére
2013. szept. 2. 19:16

Ez csak az alkalmazásokra igaz, és a szolgáltatásokra nem, azt csak tiltani tudod így.
Sajátgép -> jobb klikk -> kezelés -> szolgáltatások.. -> szolgáltatások
Itt tudod kiválasztani hogy automatikusan induljon a service vagy sem.

a szolgáltatásokat is le tudod ott tiltani.

5RayFinkle5
Válasz trixilw kommentjére
2013. szept. 3. 21:27

Laptopom-ra hozzá van kötve két monitor.
Mostanában többször is volt, hogy mentem valahová vittem a laptopomat meg akartam nyitni a HM-et, nem tudom mi miatt, de mintha úgy érzékelné, hogy még hozzá van kötve a monitor és oda nyitja meg a programot.
Probáltam, hogy leválasztom a monitorokat, de az eredmény ugyanaz...
Valakinek valami ötlet a megoldásra?

Hz
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2013. szept. 3. 21:36

Laptopom-ra hozzá van kötve két monitor.
Mostanában többször is volt, hogy mentem valahová vittem a laptopomat meg akartam nyitni a HM-et, nem tudom mi miatt, de mintha úgy érzékelné, hogy még hozzá van kötve a monitor és oda nyitja meg a programot.
Probáltam, hogy leválasztom a monitorokat, de az eredmény ugyanaz...
Valakinek valami ötlet a megoldásra?

Igen, ne kiterjesztett képernyőként kezelje a kijelző(ket), és akkor ha nincs rá dugva, nem lesz "vak".
Persze mondjuk így nem sok értelme van használni, javaslom hogy mindig állítgasd ezt.

Tieru
Válasz Hz kommentjére
2013. szept. 3. 21:39

Ha beállítod elsődleges kijelzőnek vagy minek az nem oldja meg?

5RayFinkle5
Válasz Tieru kommentjére
2013. szept. 3. 21:49

Jött segítség skype-n... :)

alt+space+h és utána a kurzor nyilakkal lehet mozgatni az aktív ablakot. ;)

Ty itt is!

Buytherest
Válasz Szecsa kommentjére
2013. szept. 7. 0:16

camtasiaban két hangot vettünk fel egy videóhoz egy skype beszélgetés során. a készült videóban az egyik ember hangjét alig hallani, a másikét viszont erősen. mit lehet tenni a jobban hallhatóság érdekében?

danfiu
Válasz Buytherest kommentjére
2013. szept. 7. 0:30

camtasiaban két hangot vettünk fel egy videóhoz egy skype beszélgetés során. A készült videóban az egyik ember hangjét alig hallani, a másikét viszont erősen. Mit lehet tenni a jobban hallhatóság érdekében?

volume

L.T.
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 12. 9:54

A gépemben van egy dual core 5050e amd proci ami magonként 2,6ghz-et tud.Most lemértem mert gyanús volt a teljesítménye és 1004 Mhz-t mért a progi.Valakinek valami ötlet hogy miért ennyin megy csak?32bites xp-m van nem tudom ez számít e.

Élő ügyfélszolgálat