L.T.
Válasz Sambenez kommentjére
2013. szept. 30. 19:59
Vegyél még ramot, és az integrált vga-nak engedélyezd, hogy használjon a rendszermemóriából többet.
ok,és ezt hol tudom megtenni?
vadallat
Válasz L.T. kommentjére
2013. szept. 30. 22:41
ok,és ezt hol tudom megtenni?
de én is adok rá engedélyt :cool:
BT86
Válasz L.T. kommentjére
2013. szept. 30. 23:14
xp
Leggyengébb minőségre (144p) állítva is szaggatott,feladatkezelőben néztem a memóriát is, kb felén ment,u.hogy akkor valószínűleg a vga a ludas.
Nekem komolyabb kártya is csinált ilyet "rossz" driverrel (elvileg megfelelő driver volt, de valamiért szarul ment vele, és csak bizonyos verziójú driverekkel volt jó).
Valószínűleg nem ez a baj, de egy próbát megérhet.
vadallat
Válasz Szecsa kommentjére
2013. okt. 1. 5:49
egyébként ha megnyitsz mellette egy f*cebookot akkor is beszaggathat, akármilyen penge géped van. ezek már csak ilyenek. valami g*basz van a flash playerrel...
L.T.
Válasz vadallat kommentjére
2013. okt. 1. 6:40
egyébként ha megnyitsz mellette egy f*cebookot akkor is beszaggathat, akármilyen penge géped van. ezek már csak ilyenek. valami g*basz van a flash playerrel...
igen,én is jobban utánaolvastam a dolognak és tényleg valamit elbénáztak vele.Ennél a konfignál sokkal erősebb gépeken is u.ez van.Majd megpróbálom régebbi f.playerrel talán,javít valamit a helyzeten.
vadallat
Válasz L.T. kommentjére
2013. okt. 1. 7:15
igen,én is jobban utánaolvastam a dolognak és tényleg valamit elbénáztak vele.Ennél a konfignál sokkal erősebb gépeken is u.ez van.Majd megpróbálom régebbi f.playerrel talán,javít valamit a helyzeten.
hát hallod, vadi zsír laptopon elkezd szaggatni a vídíó, az már több mint gyanús. amint kiléptem f*ceről, nem volt gond. tehát egymást gerjesztik. ettől még mindkét oldal szerintem baromi jól van megcsinálva, önmagukban gyorsak (el is várható világcégektől), de egymást nem komálják (úgy értem egy böngészőben egymás mellett használva)
kertitorp
Válasz Szecsa kommentjére
2013. okt. 5. 19:07
FTP-n játszom, invitel ADSL internetem van, és mostanában túl sokszor kapcsolódom szét játék közben, pedig a net kapcsolattal semmi gond, böngésző működik, a hálózat használat 0,1-0,3 % közötti. Néha teljesen ki kell lépnem FTP-ről és újraindítani, de úgyse mindig jó. Mi lehet a megoldás?
hoodyhoo66
Válasz kertitorp kommentjére
2013. okt. 8. 10:22
FTP-n játszom, invitel ADSL internetem van, és mostanában túl sokszor kapcsolódom szét játék közben, pedig a net kapcsolattal semmi gond, böngésző működik, a hálózat használat 0,1-0,3 % közötti. Néha teljesen ki kell lépnem FTP-ről és újraindítani, de úgyse mindig jó. Mi lehet a megoldás?
Ha eddig nem volt gond, csak mostanaban kezdte, rakd ujra gepet, lehet beszedtel egy virust. Azzal kiszurted h a geppel van e valami gond. Ha van mobilneted, vagy valakinek probald ki azzal mit csinal, mobilnet eleg h pokerezz, ha azzal is ezt cisnalja akkor a gepeddel van valami. Ha mobilnettel jo, akkor valszeg a neted lesz a ludas, probald ki router nelkul, azzal kiszurheted azt is... es ha vegul mindeng megprobaltal, letudod redukalni a lehetosegek szamat egyre...