Valaki meg tudná nekem mondani, hogy Win7-en belül hol tudom beállítani, hogy mik legyenek azok a programok amelyeket a windows indítása után automatikusan futtasson?
Egy csomó felesleges dolog fut indítás után (nem tudom miért) és unom manuálisan kikapcsolgatni.
Ha van CCleaner-ed azon belül könnyen megtalálod. Gondolom más tisztító program is jó lehet erre.
Köszönöm srácok!
Nos, most meg frissítettem az Avast-ot aztán újraindítás után ez a kép jelenik meg. Hiába Ok-zom le, x-elem ki stb. instant felugrik és a képernyőn elől van. Mit jelent ez?
Ui.: Megoldódott
Azt,h feltört progit használsz te is! :-D Tegnap ugyanez volt nekem is, ne okézd le hanem töröld az avastot, utána pedig ha újra rakod, ne frissítsd a 2014-re!
Van itt vki, aki Mac OS-t használ és HM2-öt. Esetleg Paralells Desktop-al. Én a bootcamp-et használom, de nem szeretnék mindig újraindítgatni.
Mostanában többször áramtalanítottam a modemet, és utána jódarabig rendben volt minden. Ha újra előjön, megint ezzel próbálkozom.
Valaki nem tudja h az miert van h mar 2 napja van skype a laptopomon, de bogneszni nem tudok..Virusirtokat szedtem le es fel(avast,kaspersky).Olvastam kulobozo forumokon h talan a DNS beallitasokkal van vmi gond es probaljak meg public google DNS szerveret beirni, de ugy sem ment..probalkoztam mar ipconfig /flushdns, renew, bla bla cmd parancsokkal es semmi..Valakinek van otlete h lehetne orvosolni a hibat?Ha komplikalt, skypeon eltud erni az illeto.
thx
Korábban jó volt, de 2 napja nem? A "nem tudok böngészni" pontosan mit takar?
Pingeld meg a 8.8.8.8-at (google dns szerver ez is) jön rá válasz? Aztán próbálj, egy ping www.google.com-ot is.
Valaki nem tudja h az miert van h mar 2 napja van skype a laptopomon, de bogneszni nem tudok..Virusirtokat szedtem le es fel(avast,kaspersky).Olvastam kulobozo forumokon h talan a DNS beallitasokkal van vmi gond es probaljak meg public google DNS szerveret beirni, de ugy sem ment..probalkoztam mar ipconfig /flushdns, renew, bla bla cmd parancsokkal es semmi..Valakinek van otlete h lehetne orvosolni a hibat?Ha komplikalt, skypeon eltud erni az illeto.
thx
Mozillában hogyan tudom törölni a nemrég bezárt lapokat/ablakokat? Az előzmények törlése ezeket otthagyja, mindent meg nem akarok törölni.
Rákerestem, megnéztem pár fórumot, de választ nem találtam, csak tiltre tettek. Hihetetlen mennyire idióta emberek vannak. Több oldal ****ság elolvasása után úgy voltam vele, inkább megkérdezem itt :)