Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Tir-X
Válasz Szecsa kommentjére
2014. jan. 26. 13:28

Ha mostani mellé bedobok egy új, nagyobb SSD meghajtót is, és arra szeretném nyomni a HM-et, meg az egész adatbázist, mindent ami ezzel kapcsolatos, akkor elég, ha oda telepítem a HM-et és a postgreSQL-t? Meg HM-ben persze adatbázis létrehozásakor nem a C:\-n választok helyet, de ezen kívül kell még valamire figyelnem, beállítanom valamit? Hogy ne pakoljon semmit a C:\-re az adatbázishoz kapcsolódóan.

Ty

kertitorp
2014. jan. 26. 13:45

Most hirtelen csak a HMArchive mappa jut eszembe.

trixilw
2014. jan. 26. 14:12

Postgre adatbázis a Postgre mappán belül-verziószám-data mappában található. Ahová telepíted, ott lesz az adat maga.

Krono
Válasz Tir-X kommentjére
2014. jan. 26. 14:48

Ha mostani mellé bedobok egy új, nagyobb SSD meghajtót is, és arra szeretném nyomni a HM-et, meg az egész adatbázist, mindent ami ezzel kapcsolatos, akkor elég, ha oda telepítem a HM-et és a postgreSQL-t? Meg HM-ben persze adatbázis létrehozásakor nem a C:\-n választok helyet, de ezen kívül kell még valamire figyelnem, beállítanom valamit? Hogy ne pakoljon semmit a C:\-re az adatbázishoz kapcsolódóan.

Ty

Azon a meghajtón legyen a hm, meg az adatbázis, amelyikre a win is fel van telepítve.

Sambenez
Válasz Krono kommentjére
2014. jan. 26. 14:59

Azon a meghajtón legyen a hm, meg az adatbázis, amelyikre a win is fel van telepítve.

Ez miért is fontos?

BT86
Válasz Sambenez kommentjére
2014. jan. 26. 17:58

Ez miért is fontos?

Elvileg akkor a leggyorsabb a hm.

Sambenez
Válasz BT86 kommentjére
2014. jan. 26. 19:45

Elvileg akkor a leggyorsabb a hm.

Ha egy partíción van a winnel attól gyorsabb lesz? Na ne vicceljünk már.:))

d-_-b
2014. jan. 26. 20:19

Mitől lehet, hogy a sentiel szerint 2%-os a winyom, viszont nincs vele semmi gáz. Amíg rajta volt a gépen a sentiel, addig folyamatosan fagyott egy pá perc után. Most ujra lett telepitve a rendszer. A sentiel nincs rajta es semmi fagyas, meg semmi jele annak, hogy rossz lenne.

Sambenez
Válasz d-_-b kommentjére
2014. jan. 26. 20:47

Mitől lehet, hogy a sentiel szerint 2%-os a winyom, viszont nincs vele semmi gáz. Amíg rajta volt a gépen a sentiel, addig folyamatosan fagyott egy pá perc után. Most ujra lett telepitve a rendszer. A sentiel nincs rajta es semmi fagyas, meg semmi jele annak, hogy rossz lenne.

Minden más ugyanúgy rajta van mint eddig, csak a sentinelben különbözik az előző helyzettől a mostani? Nem biztos hogy a sentinel okozta a fagyást, az viszont nem biztos, hogy észreveszed ha a vinyó nem tökéletes. Majd csak akkor amikor késő lesz.
Sentinel szokott írni okot is miért értékeli rossznak, nem ártana ezt sem tudni mi is volt az.

d-_-b
Válasz Sambenez kommentjére
2014. jan. 26. 20:53

Minden más ugyanúgy rajta van mint eddig, csak a sentinelben különbözik az előző helyzettől a mostani? Nem biztos hogy a sentinel okozta a fagyást, az viszont nem biztos, hogy észreveszed ha a vinyó nem tökéletes. Majd csak akkor amikor késő lesz.
Sentinel szokott írni okot is miért értékeli rossznak, nem ártana ezt sem tudni mi is volt az.

nem lett formazva, csak telepitettem ra a wint. Asszem azt irta a senti, hogy X szektor hibas. Csak nem ertettem, miert fagyott minden, most meg nem. A 2%-ra tutira emlexem. Sztem egy 2%os winyoval mar nem lehetne dolgozni.

Élő ügyfélszolgálat