Ezeket fusd át lehet h megoldja a problémát de ahogy elnézem hdmi-el elég sokan szopnak.
Windows 7 will not detect my monitor through HDMI. - Microsoft Community
PC not detecting HDMI connected monitor. - Radeon - Graphics & Displays
Ezeket fusd át lehet h megoldja a problémát de ahogy elnézem hdmi-el elég sokan szopnak.
Windows 7 will not detect my monitor through HDMI. - Microsoft Community
PC not detecting HDMI connected monitor. - Radeon - Graphics & Displays
Üdv!
Szerintetek lehetséges az, hogy egy cpu: AMD Athlon 64 X2 4000+, alaplap: Asus M2N-E, 5 gb memória, vga: geforce 8600 gt-s gép nem bírja el a win 7-et?
CPU-m kb. 100%-on megy ha belövöm HM2-t, 1 póker klienst és megy a Firefox is. Ha elkezdek játszani akkor garantált a 100% cpu kihasználtság.
XP-vel minden jól ment.
Másnál is szakadozott az invitel egész délután és este, vagy csak engem tiszteltek meg ezzel? Komolyan mondom ez a legfosabb net ami létezik!
Üdv!
Szerintetek lehetséges az, hogy egy cpu: AMD Athlon 64 X2 4000+, alaplap: Asus M2N-E, 5 gb memória, vga: geforce 8600 gt-s gép nem bírja el a win 7-et?
CPU-m kb. 100%-on megy ha belövöm HM2-t, 1 póker klienst és megy a Firefox is. Ha elkezdek játszani akkor garantált a 100% cpu kihasználtság.
XP-vel minden jól ment.
Sziasztok! Tudnátok egy hűtő ventilátort ajánlani 75*75 mm? Iponon érdeklődtem de náluk nincs.
80*80-as lesz az sztem... Szabványos házhűtő venti, belülre kerül, tehát ott meg elfér, a lukak meg stimmelnek.
sziasztok!Kizárólag pokerezéshez szeretnék venni egy nem túl drága, de azért új laptopot. holdemmanager2-t használom és szeretném ha nem akadozna a gépem játék közben. Főleg mire kéne odafigyelni?Nem vagyok jártas ezekben ezért szeretném ha segítenétek nekem!előre is köszi!