Üdv! Valamiért a gépem, ha 5-10 percig nem használom, akkor alvó állapotba kerül, de van, hogy megy egyfolytában 10-12 órát is (tehát nem minden esetben). Nem találom a beállítást, ahol meg lehetne csinálni, hogy na aluggyon már el. Valaki tud erre megoldást? Win7
Üdv! Valamiért a gépem, ha 5-10 percig nem használom, akkor alvó állapotba kerül, de van, hogy megy egyfolytában 10-12 órát is (tehát nem minden esetben). Nem találom a beállítást, ahol meg lehetne csinálni, hogy na aluggyon már el. Valaki tud erre megoldást? Win7
Ez igencsak érdekes, pihen eleget a géped? Hosszútávon a kialvatlanság nem vezet jóra. Esetleg amikor látod, hogy fáradt, akkor adhatsz neki kávét, energiaitalt, és akkor hátha nem alszik be.
Egyébként valójában mit csinál a gép, amikor aluszik?
Szüneteltet mindenféle futó folyamatot, a rendszer nagy részét pedig leállítja. A memóriák (melyek bizonyos idő után áramforrás híján elveszítenék tartalmukat) viszont kapnak áramot, így ha felébreszted, akkor ott tudod folytatni a dolgaidat, ahol abbahagytad. Haszna tehát a nagyban lecsökkent áramfelvétel.
Itt van az útvonal: Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Energiagazdálkodási lehetőségek
Rejtélyes a problémád. Én azt tartom valószínűnek, hogy normál esetben elmenne alvó módba pár perc tétlenség után, de időnként valamilyen futó program megakadályozza ebben. Ha sok programot használsz napi rendszerességgel és nem akarod kiszűrni, melyik miatt lehet, akkor küldd el manuálisan alvó módba a Start menüben a Leállítás gomb melletti nyíl listájából.
Persze, teljesen ki tudod kapcsolni.
100%cpu
sziasztok!
egy kis segitség kellene...januárban vettem egy samsung np370r5e laptopot,i5-3210M CPU, 2,50GHz, 8GB RAM,64 bites op.rendszer,Windows8 van rajta, kb egy hónapja használom a HM2 a PSen, max 8asztalom és semmi más nem fut a gépen, de igy is 100%CPU s durván lelassul,egy hete ujratelepitettem de semmi változás. lehetne valamit tenni hogy normálisan menjen??válaszaitokat elöre is köszönöm
sziasztok!
egy kis segitség kellene...januárban vettem egy samsung np370r5e laptopot,i5-3210M CPU, 2,50GHz, 8GB RAM,64 bites op.rendszer,Windows8 van rajta, kb egy hónapja használom a HM2 a PSen, max 8asztalom és semmi más nem fut a gépen, de igy is 100%CPU s durván lelassul,egy hete ujratelepitettem de semmi változás. lehetne valamit tenni hogy normálisan menjen??válaszaitokat elöre is köszönöm