Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

danfiu
Válasz paulbig kommentjére
2010. máj. 19. 12:46

Hy all! Lenne egy kerdesem:

Ladbrokes-on jatszom, 4 asztalt szeretnek rogziteni es feltolteni ide az akademiara. A gond az , hogy egyszeruen belassul a gepem , mikor elkezdem rogizteni: lasd, eger befagy, belassul az egesz.

Gepem (laptop):

2*1 gb ram, 1.6 proci, 384mb videokartya, hm...nem vok egy nagy szakerto, de azert ezzel csak mennie kene... egyebkent HUD nelkul is megprobaltam, es nem megy ugy sem...mi lehet a gond? Jah egyebkent camstasia studiot hasznaltam a video rogzitesere...

basspro
Válasz danfiu kommentjére
2010. máj. 19. 14:48

Ty

Ty srácok!
Én iszonyat nagy láma vagyok ehhez (is),tehát a szerelő bá'nak megmutatom a hsz-ket,és remélem sikerül megoldania mert nagyon zavaró tud lenni.
Everestes progi fent van.
Játszani (pc játék),nem szoktam rajta.

Ebben a porosodásban lehet vmi,mert ő mindig portalanítással kezdi és nála sohasem csinálta,pedig volt nála napokig is.

Ty,ty!

dodi89
Válasz basspro kommentjére
2010. máj. 19. 17:09

Valaki aki ért a gamepadok beüzemeléséhez szóljon pls:) Próbáltam a dolgot, és elvileg mennie kellene mégsem működik.... 1 sör jár a megfejtőnek:)

Hachiko
Válasz danfiu kommentjére
2010. máj. 26. 13:29

Poker Tracker

Olyan problémám lenne,hogy mikor két teremben játszom egyszerre+ fut a PokerTracker,a gépemnek totál vége van!Megfagy,ebből adódóan dobálja befelé a lapokat,elfogy a time bank....stb Melyik az a hardver amit erősíteni kellene!?512 RAM-om van+ 128-as videókártya,2400-as proci.

TechAdmin
Válasz Hachiko kommentjére
2010. máj. 26. 13:38

Olyan problémám lenne,hogy mikor két teremben játszom egyszerre+ fut a PokerTracker,a gépemnek totál vége van!Megfagy,ebből adódóan dobálja befelé a lapokat,elfogy a time bank....stb Melyik az a hardver amit erősíteni kellene!?512 RAM-om van+ 128-as videókártya,2400-as proci.

Szia,

a videókártya csak akkor számít ha a termek közt valamelyik erősen grafikus megjelenítést alkalmaz (pl az ongame szoftvere azt hiszem ilyen).

A processzorod, hogy 2400 -as, az kb. nulla értékű információval bír sajnos, ugyanis sokkal fontosabb, hogy melyik gyártó melyik modelje.

A ram pedig mindenképp jó lenne ha lenne 1GB, főleg ha Vistát használsz. XP ha nincs nagyon gányolva, vagy a Win7 bírja 512vel is, de persze ott sem kell valami nagy teljesítményt elvárni.

Amit nem említettél, de még fontos lehet, a merevlemezed ha régi, ha fragmentált, esetleg hibás szektorok vannak rajta, akkor önmagában képes megfogni az egész rendszert.

Röviden: szerintem a videókártyán kívül mindegyiken fejleszthetsz :)

Hachiko
Válasz TechAdmin kommentjére
2010. máj. 26. 14:25

Valóban,úgy tudom a PokerTracker igen csak igénybe veszi a winchestert,amikor elindítom akkor kezdődnek a gondok!Nekem ez kb 6 éves :),80 Gb-os ketté particionálva.Maga az egész gép régi,kb fél éve lett kicserélve a táp,mert az már felmondta a szolgálatot!:)) Egy új gépre kell beruháznom...Köszönöm a segítséget!

attiati
2010. máj. 26. 14:41

Valóban,úgy tudom a PokerTracker igen csak igénybe veszi a winchestert,amikor elindítom akkor kezdődnek a gondok!Nekem ez kb 6 éves :),80 Gb-os ketté particionálva.Maga az egész gép régi,kb fél éve lett kicserélve a táp,mert az már felmondta a szolgálatot!:)) Egy új gépre kell beruháznom...Köszönöm a segítséget!

volt PT-m egy hasonlóan régi gépen

az a vinyó és olyan kevés memória kb halál az adatbáziskezelésre :)

kb 30k-ból le tudnád cserélni egy 1-2 éves használt gépre (vinyóból nem árt egy új, 10k körül már kapsz olyan 500gigásat, ami egész gyorsan képes kezelni a szekvenciális műveleteket)

TheStig
Válasz attiati kommentjére
2010. máj. 26. 15:14

volt PT-m egy hasonlóan régi gépen

az a vinyó és olyan kevés memória kb halál az adatbáziskezelésre :)

kb 30k-ból le tudnád cserélni egy 1-2 éves használt gépre (vinyóból nem árt egy új, 10k körül már kapsz olyan 500gigásat, ami egész gyorsan képes kezelni a szekvenciális műveleteket)

annó a suliban, az egyik laborban, valami észlény rátette minden gépre az orákulumot. a gépekben 128mega ram volt (P4, az is okos volt, aki annyi ramot tett mellé), az orákulum háttérprocesse meg megevett kb 130at :) kicsit se volt lassú

Hachiko
Válasz TheStig kommentjére
2010. máj. 27. 18:14

Valaki ismeri az ASROCK G31M-S alaplapot integrált GMA 3100-as videókártyával!?Ez képes a Dual képernyős üzemmódra?

joco11111
2010. máj. 28. 13:44

Sziasztok!
Szünetmentes tápegységet szeretnék venni. Fontos a minimum 1 órás áthidalási idő.
Kinéztem a következő típust: powercom black knight bnt1000ap.
A kérdésem az lenne, hogy mennyivel növeli meg az áramfogyasztást?
Van belőle soros és USB-s is. Melyiket érdemes megvenni?
Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat