Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

uav_online
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. nov. 20. 15:10

Hiányoznak továbbra is az állományok, pedig jól beállítottam a célmappát :S

kell még Force re-check is (jobb klikk a kliensben az állományon)

Koszka9999
Válasz uav_online kommentjére
2014. nov. 20. 15:20

Thx, így már minden stimmel!

BT86
2014. nov. 20. 15:29

Jogos, azt kifelejtettem.

uav_online
Válasz Szecsa kommentjére
2014. nov. 21. 12:06

Lejárt a legutóbbi adsl hűségem és valami újat szeretnék. Idáig mindig adsl(invitel)-em volt, mert nem volt sose gondom vele talán 3szor ment el a net az utóbbi 5év alatt.
Azt nézem ,hogy kábeles netek nagyobb sávszélességet kínálnak olcsóbban. Megéri váltani? Mennyire stabil? Hallottam ,hogy rossz időben elmegy pl a Tv adás, ilyenkor a net is behal? Melyik szolgáltatót éri meg választani? Csak a stabil net kapcsolat a lényeg. Vagy maradjak adsl netnél?

Szecska
2014. nov. 21. 13:29

Lejárt a legutóbbi adsl hűségem és valami újat szeretnék. Idáig mindig adsl(invitel)-em volt, mert nem volt sose gondom vele talán 3szor ment el a net az utóbbi 5év alatt.
Azt nézem ,hogy kábeles netek nagyobb sávszélességet kínálnak olcsóbban. Megéri váltani? Mennyire stabil? Hallottam ,hogy rossz időben elmegy pl a Tv adás, ilyenkor a net is behal? Melyik szolgáltatót éri meg választani? Csak a stabil net kapcsolat a lényeg. Vagy maradjak adsl netnél?

Nem fugg a stabilitas se a technologiatol,se a szolgaltatotol altalaban. Minden cegnek vannak teruletei ahol jok,es ahol nem. Es ez akar utcarol utcara elterhet. Van ismerosom,akinek a UPC kapcsolata atomstabil,a tesojanak aki 3 utcanyira lakik ( legvonalban kb 100m) ugyanaz a szolgaltato es dijcsomag naponta szakad, de hallottam ilyet a digirol es a trol is.Szerintem kerdezoskodj a szomszedoknal, kinek mi valt be.

kertitorp
2014. nov. 21. 13:58

Nekem adsl invitel van, és kb egy éve heti rendszerességgel szakadozik. Maga a router és a gépem szerint rendben van a kapcsolat, viszont Full tilt szerver meg néha kidob a megnövekedett ping idő miatt.

BT86
2014. nov. 21. 14:25

Digivel összességében elégedett vagyok.
Néhányszor minden szolgáltatónál előfordul szakadás. Ha biztosra akarsz menni, akkor minimum a telefonodon legyen net szükség esetére.
Amúgy +1 a szomszédok megkérdezése. Társasházakban ha jól tudom gyakori, hogy valamelyik szolgáltató már ki van építve. Vagy ha kisebb településen élsz, akkor lehet, hogy nem is minden szolgáltató elérhető, ill nem mind elég stabil.

uav_online
2014. nov. 21. 14:59

Köszönöm, Szegeden vagyok én is. A volt mediamarkt feletti rész érdekelne (Hont Ferenc, Gyöngyvirág u. ..stb)

BT86
2014. nov. 21. 17:13

Köszönöm, Szegeden vagyok én is. A volt mediamarkt feletti rész érdekelne (Hont Ferenc, Gyöngyvirág u. ..stb)

Én Tarjánban :)
Akinél tudom milyen net van itt a környéken, azok digisek. Szóval valószínűleg az lesz a házban nálatok is.

tyzo
2014. nov. 23. 22:18

Sziasztok!
Új gép vásárlás előtt állok, erről szeretnék pár tanácsot kérni!
Valami erős konfigot tervezek összerakni amivel 3-4 év múlva sem lesz gond,
i5 vagy i7-es proci lenne, nem tudom mennyire érné meg az i7-es a többlet költséget, a 4790 elég brutális telesitményt tud :)
Ehhez keresnék valami ****a alaplapot, itt már el vagyok veszve a rengeteg tipus között, kinéztem egy középkategóriásat: ASUS Z9M Plus
Memóriaból 16Gb vagy elég csak 8?
Videókártyát nem terveztem venni az integrált szerintem elég, nem játszok, csak pókerre lenne
SSD Intel-eket dicsérik 530 vagy 730?
Ami még lehetőség lenne mac mini, bár a 2014-es nem tetszik szerintem nem éri meg az árát és csak kétmagossak, esetleg a 2012 i7 4magos jónak tünik, erről esetleg van valakinek tapasztalata??

Élő ügyfélszolgálat