Hiányoznak továbbra is az állományok, pedig jól beállítottam a célmappát :S
kell még Force re-check is (jobb klikk a kliensben az állományon)
kell még Force re-check is (jobb klikk a kliensben az állományon)
Lejárt a legutóbbi adsl hűségem és valami újat szeretnék. Idáig mindig adsl(invitel)-em volt, mert nem volt sose gondom vele talán 3szor ment el a net az utóbbi 5év alatt.
Azt nézem ,hogy kábeles netek nagyobb sávszélességet kínálnak olcsóbban. Megéri váltani? Mennyire stabil? Hallottam ,hogy rossz időben elmegy pl a Tv adás, ilyenkor a net is behal? Melyik szolgáltatót éri meg választani? Csak a stabil net kapcsolat a lényeg. Vagy maradjak adsl netnél?
Lejárt a legutóbbi adsl hűségem és valami újat szeretnék. Idáig mindig adsl(invitel)-em volt, mert nem volt sose gondom vele talán 3szor ment el a net az utóbbi 5év alatt.
Azt nézem ,hogy kábeles netek nagyobb sávszélességet kínálnak olcsóbban. Megéri váltani? Mennyire stabil? Hallottam ,hogy rossz időben elmegy pl a Tv adás, ilyenkor a net is behal? Melyik szolgáltatót éri meg választani? Csak a stabil net kapcsolat a lényeg. Vagy maradjak adsl netnél?
Köszönöm, Szegeden vagyok én is. A volt mediamarkt feletti rész érdekelne (Hont Ferenc, Gyöngyvirág u. ..stb)
Köszönöm, Szegeden vagyok én is. A volt mediamarkt feletti rész érdekelne (Hont Ferenc, Gyöngyvirág u. ..stb)
Sziasztok!
Új gép vásárlás előtt állok, erről szeretnék pár tanácsot kérni!
Valami erős konfigot tervezek összerakni amivel 3-4 év múlva sem lesz gond,
i5 vagy i7-es proci lenne, nem tudom mennyire érné meg az i7-es a többlet költséget, a 4790 elég brutális telesitményt tud :)
Ehhez keresnék valami ****a alaplapot, itt már el vagyok veszve a rengeteg tipus között, kinéztem egy középkategóriásat: ASUS Z9M Plus
Memóriaból 16Gb vagy elég csak 8?
Videókártyát nem terveztem venni az integrált szerintem elég, nem játszok, csak pókerre lenne
SSD Intel-eket dicsérik 530 vagy 730?
Ami még lehetőség lenne mac mini, bár a 2014-es nem tetszik szerintem nem éri meg az árát és csak kétmagossak, esetleg a 2012 i7 4magos jónak tünik, erről esetleg van valakinek tapasztalata??