Játékgép intel vagy amd legyen?
Ár/értékben melyik a jobb , vagy mindegy?
Hi
Steamről megvettem egy játékot (Age of empires II HD), de nem indul el az istennek sem. A launcher az igen, de ha ott rányomok a play-re, akkor nem történik semmi. Ha valakinek van valami ötlete, annak örünék,mert nem szeretném továbbra is a crackeltet koptatni. ;)
Üdv!
Win 7 még nem a barátom így lövésem sincs hogy a fenébe kell a bioszban beállítani hogy a C meghajtón kívül lássa már a másikat is amit beleraktam!??? Eddig működött mindkettő,majd lehúztam mert nem kellett,most meg baszaxik itt velem :D Valaki szaki aki erre jár,kérem vezesse fel nekem! Köszönöm!
Üdv!
Win 7 még nem a barátom így lövésem sincs hogy a fenébe kell a bioszban beállítani hogy a C meghajtón kívül lássa már a másikat is amit beleraktam!??? Eddig működött mindkettő,majd lehúztam mert nem kellett,most meg baszaxik itt velem :D Valaki szaki aki erre jár,kérem vezesse fel nekem! Köszönöm!
Ha most veszek win8.1-et és rá 8hónapra megjelenik a win10,akkor ingyen/kedvezményesen frissíthetek-e majd rá?
Ha most veszek win8.1-et és rá 8hónapra megjelenik a win10,akkor ingyen/kedvezményesen frissíthetek-e majd rá?
Pedig itt meglebegtettek ilyesmit
http://pcworld.hu/szoftver/windows-7-rol-is-olcso-lesz-windows-9-re-valtani.html
Kitűnően mutatja a portál hozzáértését, hogy a verziószámot sem sikerült eltalálni. Ettől persze még pont lehetnek majd akciók.