Ez azért nem jó ötlet szerintem, mert így a boot partíció maradni fog a hdd-n, azaz ha bármelyik belső vinyó kampec akkor a rendszer se indul.
(A bios a hdd-t fogja csak látni. Én még csak ilyen verziót láttam.)
Bootolni csak olyan egységről lehet tudtommal amit a bios is lát.
Nálam pl nem látja a dvd helyébe bekötött diszket, csak a másikat, így csak onnan tud bootolni. Szóval ha a hdd marad az eredeti helyén és az ssd a dvd-én akkor utóbbiról nem lehet bootolni csak a hdd-ről. A win hiába megy aztán már az ssd-re, az induláshoz a hdd is kelleni fog.
A linkelt oldalt szívesen megnézném de sajnos 403-as hibát kapok.
Bootolni csak olyan egységről lehet tudtommal amit a bios is lát.
Nálam pl nem látja a dvd helyébe bekötött diszket, csak a másikat, így csak onnan tud bootolni. Szóval ha a hdd marad az eredeti helyén és az ssd a dvd-én akkor utóbbiról nem lehet bootolni csak a hdd-ről. A win hiába megy aztán már az ssd-re, az induláshoz a hdd is kelleni fog.
A linkelt oldalt szívesen megnézném de sajnos 403-as hibát kapok.
Így már bejött nekem is
Wifi problémával küzdök. Egy új laptopról van szó, rendszeresen leszakad a netről hosszabb, rövidebb időre, ha kábelről megy a net, akkor nincs semmi probléma, csak wifinél. Az eszköz Dell Wireless 1704 802.11b/g/n (2.4 GHz).
A wifi gond nélkül működik másik 4-5 eszközön, különböző telefonok, laptop, tablet, ergo a jellel nincs gond, és semelyik másik eszköznél nem produkált hasonló tüneteket a net. Ráadásul úgy is kipróbáltam, hogy közvetlenül a wifi router mellett ültem és úgy is jelentkezett a probléma.
A Win7 szerint 'Az eszköz megfelelően működik', és a legújabb illesztőprogram van feltelepítve. Bármi ötlet? Mit tudok tenni? Köszi!
Probálj mégis csak más illesztőprogramot telepíteni. Az én Aceremhez pl. háromféle is volt.
Ha semmi, akkor próbáld ki másik wifi hálózattal is és ha ott is ugyanez van akkor vidd vissza.
Lehet nagyon hülye kérdés...(analfabéta vagyok).Pár napja az egerem megzavarodott.Többször az egy kattintást kettőnek könyveli el.Pl.:az egyik asztalon valamelyik gombra kattintok és azonnal a felugró ablakon is magától megnyomja ugyanazt.Mi lehet a gond és hogyan orvosolható?
A segítséget előre is köszönöm!
Pucold meg.
Ha úgy marad, akkor jó eséllyel kuka.
Ha komolyabb egérről van szó, akkor esetleg driver csere/törlés segíthet (nekem a saját driverével bugos az egerem).
Lehet nagyon hülye kérdés...(analfabéta vagyok).Pár napja az egerem megzavarodott.Többször az egy kattintást kettőnek könyveli el.Pl.:az egyik asztalon valamelyik gombra kattintok és azonnal a felugró ablakon is magától megnyomja ugyanazt.Mi lehet a gond és hogyan orvosolható?
A segítséget előre is köszönöm!