érdemes ezt megpróbálni : https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/2403-ramdisk.html
Megszuntettek.
Ugy lehet megoldani, legalabbis win xp-vista stb. nal.
, hogy a :
c:\Users\$user\AppData\Local\P5\$pokersite\handhistory\
konyvtarat egy linkke alakitod, a handhistory konyvtarat.
A cim adott konyvtar a ramdisken. Igy gyakorlatilag a programok szempontjabol semmi se valtozik de fizikailag a memoriaba kerul a ramdiskre.
NTFS symbolic link - Wikipedia, the free encyclopedia
Remelem ertheto volt.
Help!
Hirtelen elkezdett akadozni a gépem,majd bejött egy ilyen program ,hogy security tools, és azt írja h key logger, adat bányász, és károsító programok vannak a gépemen.Összevissza megy a net, nem tudok belépni a termekbe...stb. De ha rákattintok kiírja h 60 dollár. Most át akarnak verni, vagy lehet télleg van vmi?? Vki megnézheti fkf131 nem a jáccik épp ftpn:Dcsak h megnyugtasson...kösz
Ne félj, nem játszol :)
Help!
Hirtelen elkezdett akadozni a gépem,majd bejött egy ilyen program ,hogy security tools, és azt írja h key logger, adat bányász, és károsító programok vannak a gépemen.Összevissza megy a net, nem tudok belépni a termekbe...stb. De ha rákattintok kiírja h 60 dollár. Most át akarnak verni, vagy lehet télleg van vmi?? Vki megnézheti fkf131 nem a jáccik épp ftpn:Dcsak h megnyugtasson...kösz
Sziasztok.
Most tettem fel a windows xp sp3-at, és az a gondom, hogy ha meg van nyitva egy ablak, és elakarom "húzni", akkor nagyon lassan "szaggatva" tudom ezt megtenni...ugyan ezt tapasztalom, ha böngészek egy oldalt, és lefelé akarom azt görgetni. Nagyon idegesítő. Valaki tud valamit tanácsolni?
Ilyen akkor szokott lenni, ha gebasz van a videókártya driverrel. Szedjél le a netről a viedókártyádhoz egy drivert és telepítsd.
Ilyen akkor szokott lenni, ha gebasz van a videókártya driverrel. Szedjél le a netről a viedókártyádhoz egy drivert és telepítsd.
Sziasztok! Felvettem egy videot, es hangot szeretnek rogziteni ala!Csak nem tudom hogyan kell! Szedtem mar le sony vegas pro-t meg movie maker-rel is probalkoztam de sajnos nem sok sikerrel. Aki tud segiteni es van ram kis ideje az vegyen fel msn-re: danfiu(kukac)freemail(pont)hu
Koszi!
Hogy tudnám leklónozni a mostani op.rendszeremet úgy, hogy bootolható legyen Virtualbox-ban vagy Virtual pc-n?
Egy Acronis image fájlt átkonvertáltam vhd-be és vmdk-ba, de nem bootol be róla, csak fekete képernyő. VMPlayer alatt működött, de az meg zabálja a gépet.
attiati: Erre miért lenne szükséged? Csak kérdem, lehet van más alternatíva is.