Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Dreedle
Válasz Requiem kommentjére
2010. júl. 20. 22:25

Annyi az egész, hogy simán átírod a ".txt"-t a fájl végén ".bat"-ra.

Requiem
Válasz Dreedle kommentjére
2010. júl. 20. 23:03

Annyi az egész, hogy simán átírod a ".txt"-t a fájl végén ".bat"-ra.

Köszönöm a gyors segítséget.

dodi89
2010. júl. 21. 8:30

Hali

Lenne egy olyan problémám, hogy a HM-et ha megnyitom, akkor a laptop kirakja valami nem létező univerzumba, és nem látom, hogy hol van (mintha kirakná egy második monitorra, de most nincs csatlakoztatva semmi). Hogy tudom ezt valahogy megoldani?

Köszi

TheStig
Válasz dodi89 kommentjére
2010. júl. 21. 8:36

Hali

Lenne egy olyan problémám, hogy a HM-et ha megnyitom, akkor a laptop kirakja valami nem létező univerzumba, és nem látom, hogy hol van (mintha kirakná egy második monitorra, de most nincs csatlakoztatva semmi). Hogy tudom ezt valahogy megoldani?

Köszi

ha a tálcán látod a progit, akkor próbáld meg a "jobb klikk" -> "move"-t és akkor az egérrel tudod huznii. akkor elvileg elő fog jönni.

amúgy az egeret nem tudod kihúzni valamelyik oldalra a monitorról? lehet a window$ még azt hiszi, hogy van csatlakoztatva még 1 monitor, és kiterjeszti az asztalt rá.

dodi89
Válasz TheStig kommentjére
2010. júl. 21. 8:40

ha a tálcán látod a progit, akkor próbáld meg a "jobb klikk" -> "move"-t és akkor az egérrel tudod huznii. akkor elvileg elő fog jönni.

amúgy az egeret nem tudod kihúzni valamelyik oldalra a monitorról? lehet a window$ még azt hiszi, hogy van csatlakoztatva még 1 monitor, és kiterjeszti az asztalt rá.

Köszi!

Nem, az egeret nem tudom kihúzni, nem is értem mi a baja:)

TheStig
2010. júl. 21. 8:57

Köszi!

Nem, az egeret nem tudom kihúzni, nem is értem mi a baja:)

még annyi, hogy a "move" után nálam csak nyil gombokkal mozognak az ablakok. szóval próbáld úgy is, ha másképp nem megy.

saringer
2010. júl. 21. 10:07

Hali

Köszi

Szia, nálam is néha előfordul ez a jelenség, hiába nincsen rácsatlakoztatva most plusz monitor, ha volt valaha akkor lehet hogy megjegyezte a gép és még mindig azt hiszi hogy ott van, sőt mivel én használom a Windows Live Mesh-t még van egy virtuális asztalom is például.
Próbáld meg azt hogy az asztalon jobb egérgombot nyomsz és "properties" majd "settings" fül és ott látod hogy a gép milyen monitorokat lát. Ha több van akkor "Identify" gombbal látod hogy melyik az 1-es számú monitorod és az összes többit kikapcsolod (kiszeded a pipát az "Extend my windows desktop..." -ból). Hátha így megoldódik.

Üdv,

Macko1
Válasz saringer kommentjére
2010. júl. 21. 11:03

Sziasztok!

upc-ről váltottam digi-re. képtelen vagyok a router-be bejutni hogy átkonfiguráljam, nem fogadja el a gyári felh.név/jelszó párost. nem emlékszem hogy én megváltoztattam volna.

a kérdés be tudok jutni valahogy a router-be? (kalapács nem játszik:) )

Köszi

Requiem
Válasz Macko1 kommentjére
2010. júl. 21. 11:05

Sziasztok!

upc-ről váltottam digi-re. képtelen vagyok a router-be bejutni hogy átkonfiguráljam, nem fogadja el a gyári felh.név/jelszó párost. nem emlékszem hogy én megváltoztattam volna.

a kérdés be tudok jutni valahogy a router-be? (kalapács nem játszik:) )

Köszi

A router hátolján van egy kis felirat : "Reset". Ha ott megpiszkálod egy fogvájóval, akkor reseteli magát.

Macko1
2010. júl. 21. 11:14

A router hátolján van egy kis felirat : "Reset". Ha ott megpiszkálod egy fogvájóval, akkor reseteli magát.

nem segített :(
más ötlet?

Élő ügyfélszolgálat