Annyi az egész, hogy simán átírod a ".txt"-t a fájl végén ".bat"-ra.
Annyi az egész, hogy simán átírod a ".txt"-t a fájl végén ".bat"-ra.
Hali
Lenne egy olyan problémám, hogy a HM-et ha megnyitom, akkor a laptop kirakja valami nem létező univerzumba, és nem látom, hogy hol van (mintha kirakná egy második monitorra, de most nincs csatlakoztatva semmi). Hogy tudom ezt valahogy megoldani?
Köszi
Hali
Lenne egy olyan problémám, hogy a HM-et ha megnyitom, akkor a laptop kirakja valami nem létező univerzumba, és nem látom, hogy hol van (mintha kirakná egy második monitorra, de most nincs csatlakoztatva semmi). Hogy tudom ezt valahogy megoldani?
Köszi
ha a tálcán látod a progit, akkor próbáld meg a "jobb klikk" -> "move"-t és akkor az egérrel tudod huznii. akkor elvileg elő fog jönni.
amúgy az egeret nem tudod kihúzni valamelyik oldalra a monitorról? lehet a window$ még azt hiszi, hogy van csatlakoztatva még 1 monitor, és kiterjeszti az asztalt rá.
Köszi!
Nem, az egeret nem tudom kihúzni, nem is értem mi a baja:)
Hali
Köszi
Sziasztok!
upc-ről váltottam digi-re. képtelen vagyok a router-be bejutni hogy átkonfiguráljam, nem fogadja el a gyári felh.név/jelszó párost. nem emlékszem hogy én megváltoztattam volna.
a kérdés be tudok jutni valahogy a router-be? (kalapács nem játszik:) )
Köszi
Sziasztok!
upc-ről váltottam digi-re. képtelen vagyok a router-be bejutni hogy átkonfiguráljam, nem fogadja el a gyári felh.név/jelszó párost. nem emlékszem hogy én megváltoztattam volna.
a kérdés be tudok jutni valahogy a router-be? (kalapács nem játszik:) )
Köszi
A router hátolján van egy kis felirat : "Reset". Ha ott megpiszkálod egy fogvájóval, akkor reseteli magát.