Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Jonas 77
Válasz attiati kommentjére
2010. aug. 17. 22:48

Sziasztok,
Köszi a hypergyors válaszokat.

Tárhely - negatív, elsők közt néztem meg
Új sw - negatív, semmit nem tettem fel
Vírusirtó - negatív, ugyanaz régóta, folyamatosan frissítve

Tehát maradt a vírus/spyware takarítás hátha valami elslisszolt a NOD mellett illetve a töredezettségmentesítés/registry pucolás...

Apropó töredezettségmentesítés - Sima windowsba beépített nem jó?
Holnap meló után megnézem ezeket mert nem hagy nyugodni a probléma...

Feriboyslimshady
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. aug. 17. 23:03

Az is simán jó, nagyjából ugyanazt csinálja, (csak pl régebben volt nekem olyan hogy ha beindult a képernyővédő akkor a windows töredezettségmentesítő legelölről elkezdte az egészet :) aztán pár óra futás után is 2 %-on állt én meg nem értettem miért :D) de asszem most már nem csinál ilyeneket

prims
2010. aug. 17. 23:15

hasonló problémáim voltak a laptoppal, a szokásos ad-aware + wise disk cleaner + anti mailware trió sem segített, pedig eddig beváltak, és észrevehetően gyorsították a gépet x időközönkénti futattással, de most vmi sok volt nekik, aztán olvastam itt egy progiról: TuneUp utilities, vmi rendszer optimalizáló izé. sokat nem tudok róla, csak h minden tud, optimalizálja az egész gépet + van registri cleaner és defrag is.. érdemes kipróbálnod, kiírja mi a gond és csak a nextet kell nyomni.
rég volt már ilyen gyors a gépem. :-)

_Roll_
2010. aug. 17. 23:15

Sziasztok,

Azért jobb mást használni mert sokkal gyorsabbak.

Jonas 77
Válasz prims kommentjére
2010. aug. 18. 8:56

hasonló problémáim voltak a laptoppal, a szokásos ad-aware + wise disk cleaner + anti mailware trió sem segített, pedig eddig beváltak, és észrevehetően gyorsították a gépet x időközönkénti futattással, de most vmi sok volt nekik, aztán olvastam itt egy progiról: TuneUp utilities, vmi rendszer optimalizáló izé. sokat nem tudok róla, csak h minden tud, optimalizálja az egész gépet + van registri cleaner és defrag is.. érdemes kipróbálnod, kiírja mi a gond és csak a nextet kell nyomni.
rég volt már ilyen gyors a gépem. :-)

Ez elég kompakt megoldásnak tűnik, ki fogom este próbálni és majd jelentek :)
Köszi!

attiati
2010. aug. 18. 11:45

Légyszí nézze meg egy Nvidia kártya + widescreen monitor tulaj, hogy be tud e állítani 4:3-as felbontást fekete csíkokkal a szélen?

Feltettem a legújabb drivert, de én nem látok ilyen beállítási lehetőséget, pedig állítólag megoldható.

paulbig
2010. aug. 18. 11:54

Légyszí nézze meg egy Nvidia kártya + widescreen monitor tulaj, hogy be tud e állítani 4:3-as felbontást fekete csíkokkal a szélen?

Feltettem a legújabb drivert, de én nem látok ilyen beállítási lehetőséget, pedig állítólag megoldható.

Betudok, de ezt ne a driver beállításainál keresd, hanem a monitor menüjében. Image size néven fut a beállítás a Sami monitoromnál (itt ki kell lőni, hogy ne wide legyen a megjelenítés, hanem auto). Esetleg ascpet ratio néven lehetséges más monitoroknál.

TheStig
2010. aug. 18. 11:58

nekem megy, simán engedett 1280*1024et. mondjuk nem a legújadd driver van fent, ha van új.

paulbig
Válasz TheStig kommentjére
2010. aug. 18. 12:00

Nem az a kérdés, hogy engedett-e :D, hanem, hogy 4:3-ba jeleníti-e meg a monitor, de ez a monitor beállításaitól függ.

TheStig
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 18. 12:00

Nem az a kérdés, hogy engedett-e :D, hanem, hogy 4:3-ba jeleníti-e meg a monitor, de ez a monitor beállításaitól függ.

nyilván :)
de az Nvidia menüben is kikapcsolva tartom a scaling-et :D

Élő ügyfélszolgálat