Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

ceewyl
Válasz dodi89 kommentjére
2010. okt. 6. 13:57

Nem próbáltam mással. Van hdmi, aha. Megpróbálom a vga drivert, aztán megpróbálom hdmi-vel ha nem jó:) Köszi szépen!:)

Mondjuk 2010-ben alapból HDMI kábelt használnék...:rolleyes:
(és eredeti windowst :D)

rafsi
Válasz ceewyl kommentjére
2010. okt. 10. 3:05

Hia,

most tervezek beújítani monitort. Vélemények az Acer X233HAbd 23" wide TFT monitor (5ms)-ról?

Info

TheStig
Válasz rafsi kommentjére
2010. okt. 10. 10:22

én még csak rosszat hallottam a pixmaniaról, én nem tőlük venném, akármelyik is legyen.

rafsi
Válasz TheStig kommentjére
2010. okt. 10. 10:28

én még csak rosszat hallottam a pixmaniaról, én nem tőlük venném, akármelyik is legyen.

Ez mit takar? Szállítással volt gond, vagy sérült/hibás volt az eszköz etc. ...?

jabyga
Válasz medgypeti kommentjére
2010. okt. 15. 3:15

Olyan problémám lenne, hogy a nagyobb monitor mellett, maximumra állítva is relatíve lassú az egér mozgása. Legalábbis a pókerhez nekem kicsit lassú. Van erre valami program, amivel be lehet spuriztatni? Ja és win xp.

titcar
Válasz jabyga kommentjére
2010. okt. 15. 3:28

Olyan problémám lenne, hogy a nagyobb monitor mellett, maximumra állítva is relatíve lassú az egér mozgása. Legalábbis a pókerhez nekem kicsit lassú. Van erre valami program, amivel be lehet spuriztatni? Ja és win xp.

nem lehet hogy ezer éves az egér és kevés dpi-s?

jabyga
Válasz titcar kommentjére
2010. okt. 15. 3:33

nem lehet hogy ezer éves az egér és kevés dpi-s?

Azmiaz? És honnan tudom meg, hogy mennyi? Egyébként ja, nem egy profi egér, de nekem nagyon kézre áll, és már megszoktam. Akkor lehet, hogy ez a probléma? Vegyek másik egeret?

happyface
Válasz jabyga kommentjére
2010. okt. 15. 7:51

Azmiaz? És honnan tudom meg, hogy mennyi? Egyébként ja, nem egy profi egér, de nekem nagyon kézre áll, és már megszoktam. Akkor lehet, hogy ez a probléma? Vegyek másik egeret?

Először probald meg: Vezérlőpult > Egér > Egérmutató beállításai
Nem kell rögtön a boltba szaladni :D

buktar
Válasz rafsi kommentjére
2010. okt. 15. 8:34

Ez mit takar? Szállítással volt gond, vagy sérült/hibás volt az eszköz etc. ...?

Legendásan lassú a kiszállítás náluk.

jabyga
Válasz happyface kommentjére
2010. okt. 15. 15:24

Először probald meg: Vezérlőpult > Egér > Egérmutató beállításai
Nem kell rögtön a boltba szaladni :D

Azért ennyire nem vagyok kókler, itt maxra van állítva! Az lesz a gond szerintem, amit titcar írt! Kösz főnök!

Élő ügyfélszolgálat