Nem próbáltam mással. Van hdmi, aha. Megpróbálom a vga drivert, aztán megpróbálom hdmi-vel ha nem jó:) Köszi szépen!:)
Hia,
most tervezek beújítani monitort. Vélemények az Acer X233HAbd 23" wide TFT monitor (5ms)-ról?
Info
én még csak rosszat hallottam a pixmaniaról, én nem tőlük venném, akármelyik is legyen.
én még csak rosszat hallottam a pixmaniaról, én nem tőlük venném, akármelyik is legyen.
Olyan problémám lenne, hogy a nagyobb monitor mellett, maximumra állítva is relatíve lassú az egér mozgása. Legalábbis a pókerhez nekem kicsit lassú. Van erre valami program, amivel be lehet spuriztatni? Ja és win xp.
Olyan problémám lenne, hogy a nagyobb monitor mellett, maximumra állítva is relatíve lassú az egér mozgása. Legalábbis a pókerhez nekem kicsit lassú. Van erre valami program, amivel be lehet spuriztatni? Ja és win xp.
nem lehet hogy ezer éves az egér és kevés dpi-s?
Azmiaz? És honnan tudom meg, hogy mennyi? Egyébként ja, nem egy profi egér, de nekem nagyon kézre áll, és már megszoktam. Akkor lehet, hogy ez a probléma? Vegyek másik egeret?
Ez mit takar? Szállítással volt gond, vagy sérült/hibás volt az eszköz etc. ...?
Először probald meg: Vezérlőpult > Egér > Egérmutató beállításai
Nem kell rögtön a boltba szaladni :D