Azmiaz? És honnan tudom meg, hogy mennyi? Egyébként ja, nem egy profi egér, de nekem nagyon kézre áll, és már megszoktam. Akkor lehet, hogy ez a probléma? Vegyek másik egeret?
Sziasztok! Nod32 van a gepemen, de vissza szeretnem tenni a Kasperskyt, de nem engedi feltelepiteni, mert ezt irja ki:
Imageshack - sssu.jpg
Tehat, az a kerdes, hogyan lehet teljesen kiirtani a Nod32-t a gepemrol.
Megprobaltam ezeket:
-nod32removal letoltese(elvileg automatikusan kikene irtani a registry-bol, de megsem)
-Eset uninstaller.exe (hivatalos honalpon talaltam, az a lenyege h csokkentett modban kell inditani a gepet, es elkell inditani az alkalmazast, es egy cmd ablakban 1 perc alatt kiirtja, de kb fel perc utan, ezt irja ki: "The eset bla bla has stopped working).
- Jah a hivatalos honlapon, azt irta, hogy nem a vezerlopulton keresztul kell eltavolitani a programot, hanem start-->osszes program-->eset>uninstaæll, szoval ez sem lehet gond...
A gepem win7 64 bites.
Mar mindent megprobaltam, de nem tudtam semmit csinalni. Ha valaki tud segiteni, az nagyon jo lenne.
Annak a nodremoval-nak elvileg le kéne szedni.
Próbálj ráküldeni egy Revouninstaller-t, és azzal szedd le.
Esetleg körbenézhetsz szolgáltatások között, hogy ott letiltotta e.
("msconfig" parancsot írd be futtatáshoz, és szolgáltatások)
Ha így sem, akkor a KIS telepítőt indítsd /pSKIPPRODUCTCHECK=1 paraméterrel, és nem fogja csekkolni.
Annak a nodremoval-nak elvileg le kéne szedni.
Próbálj ráküldeni egy Revouninstaller-t, és azzal szedd le.
Esetleg körbenézhetsz szolgáltatások között, hogy ott letiltotta e.
("msconfig" parancsot írd be futtatáshoz, és szolgáltatások)
Ha így sem, akkor a KIS telepítőt indítsd /pSKIPPRODUCTCHECK=1 paraméterrel, és nem fogja csekkolni.
Ezt a pSKIPPRODUCTCHECK=1 en is lattam neten, de nem tudom hogyan kell megcsinalni...A revo-t most tolti azzal kiprobalom. Kozben kiprobaltam, uninstallaltam a revo-val, restart gep, de ugyanaz maradt...
Hali
Még mindig nem sikerült megoldani a problémámat... a gép egyszerűen mintha nem is tudná, hogy neki van HDMI csatlakozója is... se a monitor nem talál jelet, sem a tv. Már ötletem sincs, hogy mit kéne megpróbálni azon kívül, hogy mindjárt kibaszom az ablakon az egészet,mint matusow.
köszi
Ma elkezdte a gépem azt csinálni, hogy kb fél percenként 1 másodpercre olyan mintha megfagyna a gép, még az egérmutatót sem lehet mozdítani.
Úgy rémlik hogy más is írt ilyesmit nemrég.
Új I3-as rendszer, win7, PS kliens, 15 asztal, HM, TN.
Szerencsére már előtte is észrevettem filmnézés közben ugyanezt, úgyhogy valószínű nem pókeres szoftver lesz a ludas.
Valami ötlet?
Úgy néz ki az SSD kezd megmurdelni
Úgy néz ki az SSD kezd megmurdelni