30-40Kból kapsz egy passzív táp + procihűtő kombót is, ha csak a zaj zavar :)
Azt hittem hogy itt említettem hogy HDMI-vel összekötött PC-TV képe néha türkisz-rózsaszín árnyalatú lesz. Mindegy, ez a stájsz. Ezt egy 7.5 méteressel csinálta, ember a boltban azt mondta, hogy 5m felett elő szokott fordulni. Na, akkor rendeltem egy jelerősítőt, összekötöttem egy 5 és 2 méterest, de így is ugyan az a tünet. :S Ötlet?
Most monitorkábellel (nemtom mi a rendes neve) van rádugva, ez nyilván most jó, de azért nagy különbséget látok a HDMI meg e között. Nevén nevezve jobbnak látom a kontrasztot + ugye HDMI vitte a hangot is. A kontrasztba törődjek bele, vagy esetleg egy újabbal ez orvosolható (a monitorkábel 5+ éves), illetve hanghoz mi kell? (PC-TV összekötéshez)
Nekem noname, 4500forintos, hozzáteszem akciós volt :) hdmi kábelem van ami 15m-es, mert projektorrol filmezek. Semmi gond nincs vele, nincs jelerősítőm sem. Blu Ray 3D-el sincs baja.
LOUD.hu
itt vettem tavaly nyáron.
30-40Kból kapsz egy passzív táp + procihűtő kombót is, ha csak a zaj zavar :)
Kinek mi jön be :) de amit Shaikon linket az nagyon elavult már, meg sok a gond vele. Akkor már inkább ha beépíthető vinyós kell, Dune 301, AC Ryan 2, WD TV live, Popcorn 210 vagy 300, de az meg 70ezerbe kerül vagy olyan ami nekem van Himedia 900B, de ezt itthonról nem lehet rendelni.
110-es Popcorn-om, van, 3-4éve, kifogástalanul működik, anno mondjuk nem volt olcsó, de szerintem megérte az árát.
Ez szerintem nem igaz. A médialejátszóknak spesifikus csipjük van (sigma,realtek,) ami a médialejátszást segiti.1x néznéd meg ugyanazt a filmet pc-n és mondjuk Dune-n ,szerintem többet nem néznél pc-n filmet.+ a fogyastás +a hang (alapzaj) sem mellékes.1 30-40k ért kapható ASUS - Multimedia- ASUS O!Play HD2 +vincsi teljesen jó megoldás
Na ja, te már megvetted magadnak a médialejátszót, érthető, hogy nem akarsz rá úgy gondolni, mint pénzkidobásra. :D A te igényeidnek biztos megfele ez is, de nekem más szempontjaim és más elvárásaim vannak.
Nálam ez kb olyan, mintha valaki az okostelefonja mellé venne egy külön zenelejátszót megy egy navigációs kütyüt. Egy HTPC mellé minek vegyek egy olyan készüléket még pluszba, ami csak egy funkciót tud, és azt is rosszabbul?
Nálam a számítógép a nappaliban van, a tévé alatt. Ilyen. Mások DVD vagy Bluray lejátszót tesznek oda, én a HTPC-met. Ez a gép felel a szórakoztatásért. Dolgozni meg mindenki a saját notebookján dologzik. Nekem ez a természetes, már vagy 8-10 éve nincs "igazi" PC a lakásban, csak HTPC és notebook. Egy sima PC-t én sem tennék a nappaliba.
Szóval elismerve azt, hogy neked lehetnek alapos egyéni indokaid egy médialejátszó vásárlására, és akkor is úgy vélem, hogy a legtöbb ember számára ez csak felesleges pénzkidobás.
Samsung 55D8000 3d Full HD tv eladó!
A piactéren is szerepel a hirdetés de ide is linkelem ki tudja...:
Samsung 55D8000 Full HD 3D LED - Megjelenítők - AVX Fórumok
A TV-t én árulom így fizetés akár moneybokers vagy player transfer ahol ez lehetséges!
Mire váltasz? Tán nem projektor lesz a következő? :) Vagy mész plaza irányába?