Na hát ez fantasztikus, :\ én ilyenekért nem adnék ki annyit, majd pár év múlva ha már le mentek a hdtvk árai, meg szinte minden csatorna digitálisan hdben sugároz, akkor lesz értelme sztem. Bár olyat is ismerek aki leszedi a netről nagy felbontásban a filmjeit aztán ráköti a hdtvre, az mondjuk már más :D
Sziasztok,
valaki meg tudja mondani, hogy a full HD-s 40-42 colos LCD TV-knél van-e észrevehető különbség az 50Hz vs. 100 Hz-es tv-k között. Árban van, csak szemmel érzékelhető látványban van-e?
( a régi képcsöveseknél van,azt tudom.)
Sziasztok,
valaki meg tudja mondani, hogy a full HD-s 40-42 colos LCD TV-knél van-e észrevehető különbség az 50Hz vs. 100 Hz-es tv-k között. Árban van, csak szemmel érzékelhető látványban van-e?
( a régi képcsöveseknél van,azt tudom.)
Gyors mozgásoknál folyamatosabb lesz a kép, sportközvetítéseknél van leginkább haszna. Ha PC-re kötöd, akkor mindegy. Sokak szerint 100Hz nélkül nem szabad tv-t megvenni :)
( Ha nem használod monitornak Panasonic plazmát vegyél. Olcsóbb, jobb kép, jobb szín, rendes fekete szint,(filmeknél nem mindegy), sokkal jobb kontraszt, minimális input lag (játékokhoz), cserébe kicsit oda kell rá figyelni )
Nincs nagy tapasztalatom ezen a téren, de amiket néztem - monitor és TV funkcióval - úgy a Samsungra tenném a voksot. Szerintem a 3D-t egyelő még nem érdemes venni, így javaslom a 6000-es szériát - alsó közép kategória -. Bár minden - ahogy ez is - csak pénztárca függő:)
Mivel éppen lakás berendezés előtt állok így olcsóbb 40-42"ra gondoltam. ezeket néztem ki:
Samsung WF0500NXW
LG 42LD550 és inkább ez az Lg lenne a kiválasztott. esetleg erről vélemény?
Mivel éppen lakás berendezés előtt állok így olcsóbb 40-42"ra gondoltam. ezeket néztem ki:
Samsung WF0500NXW
LG 42LD550 és inkább ez az Lg lenne a kiválasztott. esetleg erről vélemény?
Szerintem is az LG-t válaszd a mosogatógép helyett :p
Szerintem is az LG-t válaszd a mosogatógép helyett :p
Ha azt akarod,h keveset fogyasszon és viszonlyag kevesebb helyet foglaljon akkor LED.
Plazmát én már nem javaslom habár az tény,h a Pana még mindig le tudja huzni róla az utolsó bőröket :) Egyszer tönkrevágod azt életbe nem javítod.
Samsung csalóka mert amit a shopban látsz az kb olyan mint ha NIKEt néznél a tvben. Szép-szép de az otthoni használatra alkalmatlan mert SOHA nem lesz olyan kép mint amit rá vesznek fel és betesznek a shopban. Tul nagy a különbség az otthoni és promo használat között. Na meg nem utolsó sorban elég sok hibásodik.
Ha megbízhatót, jót és szépet keresel akkor javaslatom: Philips, Sharp és LG.
Pl a Philips képén nagyábol az adás is olyan mint amit a shopban látsz. (nyilván sugárzástól is függ)
Viszont nézd meg,h legyen PC csatija mert az sem árt ha van és HDMI is nagyon jól fog jönni.