Metttyu
Válasz Dozso kommentjére
2011. márc. 27. 15:22

Plazmát én már nem javaslom habár az tény,h a Pana még mindig le tudja huzni róla az utolsó bőröket :) Egyszer tönkrevágod azt életbe nem javítod.

Egy mai plazmát, ésszerű használat mellett esélytelen, hogy tönkrevágj.
Ajánlom a Prohardver Plazma TV topikját, akit érdekel a dolog.
Nekem egy Panasonic 42S20 van és nagyon szeretem.

kanrich_
Válasz Metttyu kommentjére
2011. márc. 27. 15:24

Egy mai plazmát, ésszerű használat mellett esélytelen, hogy tönkrevágj.
Ajánlom a Prohardver Plazma TV topikját, akit érdekel a dolog.
Nekem egy Panasonic 42S20 van és nagyon szeretem.

Egy ismerősömnek 50coll+ 3d plazmája van, kb fél éves és már vannak rajta "beégések"...

titcar
Válasz Dozso kommentjére
2011. márc. 27. 15:48

Ha azt akarod,h keveset fogyasszon és viszonlyag kevesebb helyet foglaljon akkor LED.
Plazmát én már nem javaslom habár az tény,h a Pana még mindig le tudja huzni róla az utolsó bőröket :) Egyszer tönkrevágod azt életbe nem javítod.
Samsung csalóka mert amit a shopban látsz az kb olyan mint ha NIKEt néznél a tvben. Szép-szép de az otthoni használatra alkalmatlan mert SOHA nem lesz olyan kép mint amit rá vesznek fel és betesznek a shopban. Tul nagy a különbség az otthoni és promo használat között. Na meg nem utolsó sorban elég sok hibásodik.

Ha megbízhatót, jót és szépet keresel akkor javaslatom: Philips, Sharp és LG.
Pl a Philips képén nagyábol az adás is olyan mint amit a shopban látsz. (nyilván sugárzástól is függ)

Viszont nézd meg,h legyen PC csatija mert az sem árt ha van és HDMI is nagyon jól fog jönni.

mer' az lcd tv-t azt megjavítod? :D
(amúgy ja inkább lcd sztem is :) )

mbela33
Válasz titcar kommentjére
2011. márc. 27. 15:50

LG 42LD550 lett a kiválasztott.

Sambenez
Válasz kanrich_ kommentjére
2011. márc. 27. 16:27

Egy ismerősömnek 50coll+ 3d plazmája van, kb fél éves és már vannak rajta "beégések"...

Milyen márkájú az a plazma? Nekem is plazma van, de semmi beégést nem látok.

Innentől nem neked, hanem úgy általában szól az írásom.
Mellesleg aki aki csípőből a plazma ellen beszél az lcd ellenében, attól megkérdezném milyen személyes tapasztalatokkal bír.

djeleven
Válasz Sambenez kommentjére
2011. márc. 27. 16:31

Pana plazma +1

enron
Válasz djeleven kommentjére
2011. márc. 27. 16:38

hasznos infó : LCD vs. Plazma | geeks.hu

kanrich_
Válasz Sambenez kommentjére
2011. márc. 27. 16:42

Milyen márkájú az a plazma? Nekem is plazma van, de semmi beégést nem látok.

Innentől nem neked, hanem úgy általában szól az írásom.
Mellesleg aki aki csípőből a plazma ellen beszél az lcd ellenében, attól megkérdezném milyen személyes tapasztalatokkal bír.

Samu.

Amúgy LCD-re szavazok :) de ez pont egy olyan kérdés, amire fele-fele arányban foksz voksokat kapni :)

Miután sztem ritka az olyan ember itt, akinek van egy 50-es plazmája a nappaliban, meg egy 50-es LCD-je a hálóban, ezért nyilván mindenki az alapján mondd véleményt, hogy neki milyen van és mennyire elégedett vele/van-e vele problémája.
Nekem LCD-m van és 100% elégedett vagyok vele eddig. Plazmás tapasztalatom nincs.

titcar
Válasz enron kommentjére
2011. márc. 27. 16:44

hasznos infó : LCD vs. Plazma | geeks.hu

az lcd-k egy csomót fejlődtek 2008 óta, a plazmákra ez nem tudom mennyire érvényes

Sambenez
Válasz kanrich_ kommentjére
2011. márc. 27. 17:03

Samu.

Amúgy LCD-re szavazok :) de ez pont egy olyan kérdés, amire fele-fele arányban foksz voksokat kapni :)

Miután sztem ritka az olyan ember itt, akinek van egy 50-es plazmája a nappaliban, meg egy 50-es LCD-je a hálóban, ezért nyilván mindenki az alapján mondd véleményt, hogy neki milyen van és mennyire elégedett vele/van-e vele problémája.
Nekem LCD-m van és 100% elégedett vagyok vele eddig. Plazmás tapasztalatom nincs.

Plazmából Panasonicot kell venni és akkor nincs ilyen gond. Egy másik fórumon is előkerült ez a beégés probléma, ott is kiderült nem Pana volt a tv, már nem emlékszem pontosan vagy Samsung vagy LG volt az is.

Élő ügyfélszolgálat