Sziasztok!
Ha valaki összegrindel plo50-100 on egy év alatt "mittomén" 40 ezer dollárt akkor kitiltják a teremből és ki se fizetik? Olvastam hogy régebben a regeket kidobták és talán ki sem fizették őket...? Nem mindegy hogy fizetés nélkül tiltanak vagy azért a stexet odaadják... Tud erről valaki valamit, mennyire megbízható ilyen szempontból a terem jelenleg? Főleg admintól várnék választ. Köszönöm
Az utóbbi időben úgy tűnik hogy ez a probléma már nem áll fenn. Bár ez kicsit lehet erőltetett érvelés is részemről, de szerintem Negreanu-nak sem lenne érdeke adni a nevét ehhez ha a háttérben ködös dolgok működnének. Azt el tudom képzelni, hogy a teremnek nem érdeke a nyerő reg, de hogy a pénzét is elkoboznák azt elég valószínűtlennek tartom. Bár nem olvastam mostanában a fórumokat de egy ideje ilyesmiről nem hallani.
Amiatt sokkal jobban aggódnék, hogy uncapped rake mellett hogyan verem meg a mezőnyt annyira hogy plo50-100-n keressek 40k-t egy évben.
Sziasztok!
Ha valaki összegrindel plo50-100 on egy év alatt "mittomén" 40 ezer dollárt akkor kitiltják a teremből és ki se fizetik? Olvastam hogy régebben a regeket kidobták és talán ki sem fizették őket...? Nem mindegy hogy fizetés nélkül tiltanak vagy azért a stexet odaadják... Tud erről valaki valamit, mennyire megbízható ilyen szempontból a terem jelenleg? Főleg admintól várnék választ. Köszönöm
a játékosokat minden esetben kifizették, de távozniuk kellett a teremből.
Sziasztok!
Nem kicsi a rake, de a visszatérítés sem alacsony. Én egy downtól sokkal jobban tartok bármikor mint a rake-től, természetesen valóban lehetne barátságosabb...
Sosem gondoltam volna a hogy a pokerstarsban egyszer elvesztem a bizalmam, de 3 hetente válaszolnak a leveimre, ebben a formában nem merek pénzt tartani a teremben. Már a platformot sem lehet letölteni csak trükkösen... GGpoker fogja átvenni a helyét remélhetőleg 2 éven belül.
Banki utalást mint kifizetési opciót nem találom, skrill pedig 5000max. Supporttal kell felvenni a kapcsolatot a banki utalást illetően?
Banki utalást mint kifizetési opciót nem találom, skrill pedig 5000max. Supporttal kell felvenni a kapcsolatot a banki utalást illetően?
Érdekelne hogy akkor a high stakes regek hogyan fizetnek ki? 5000 dolláronként skrillre?