revo siman ment
Nem tudom hogy csináltad mert nekem semelyik revo kártyám nem fogadja el...
szerintem az a gond, hogy a revora (vagy akármilyen hasonló számlára) utalt pénz nem gamblingre van jelölve, és ezért azt továbbutalni sem tudod ekként. ha megforgatod valamin keresztül, ami ezt a jelölést megszünteti (pl. kriptóra váltod, aztán vissza), akkor szerintem menni fog.
Sziasztok!
Ha 19.èn játszottam a battle rolyal laderboardon ès 2.lettem, azt 21.e reggel kellett volna jovairniuk nem? Mert nekem mèg mindig nem jött meg. Köszi ha valaki segít. Vagy esetleg ha akadémia olvassa akkor hátha tud válaszolni vagy utánakèrdezni. 9-10kozott szokott megjonni a tikett, de pl mèg a tegnapi sem jött meg. Valakinek van vagy volt hasonló problèmàja?
Sziasztok!
Ha 19.èn játszottam a battle rolyal laderboardon ès 2.lettem, azt 21.e reggel kellett volna jovairniuk nem? Mert nekem mèg mindig nem jött meg. Köszi ha valaki segít. Vagy esetleg ha akadémia olvassa akkor hátha tud válaszolni vagy utánakèrdezni. 9-10kozott szokott megjonni a tikett, de pl mèg a tegnapi sem jött meg. Valakinek van vagy volt hasonló problèmàja?
Köszönöm. Küldtem üzenetet.