Sziasztok!
Jól gondolom hogy ezt az alja straddle funkciót nem lehet kikapcsolni sehogy sem?
Természetesen az én hibám, volt már rá példa hogy rányomtam a no look all-in funkcióra és milyen véletlen, ilyenkor mindig kint van az AA valakinél.....
Írtam az ügyfélszolgálatnak, természetesen válaszra sem méltatnak, csak akkor nem értem mire vannak....
Jó mondjuk amikor válaszoltak, akkor is kiderült hogy semmire, érdemben sosem segítettek csak mindig jött a duma hogy adjak meg több részletet a problémáról (pl. random összeomló kliens)
Azt szeretettem volna kérni az ügyfélszolgálattól, hogy 2022-ben legalább arra legyen képes az alja szoftverjük, hogy ilyen no look all-in esetében rákérdezzen, hogy te hülye biztosan all-in akarsz menni
Hahaha
na kibasztak a második nem kedves hangú email után a témában :D
érdekes, valóban egyszerűbb így lereagálni a dolgot, hogy baszol válaszolni az embernek, aztán ha 5 nap múlva ugyanabban a témában ír, mert újra ugyanaz megtörténik, nyilván nem kedves hangnemben (ami nyilván az én saram) akkor meg kitiltanak :D
kiutalták rendben a pénzem, de a 109T$-om nem jött meg beváltva pénzre
akkor ennyivel megloptak?
érdekes módon válaszolni nem tudnak, de ha kitiltanak akkor azonnal tudnak írni...
hulladék banda, remélem ott rohadnak meg
mekkora egy hulladék terem ez
amikor az "ügyfelük" vagyok, akkor nem képesek válaszolni napokig (hetek óta amúgy sem) most hogy kibasztak tudtak válaszolni pár óra alatt...
persze hogy buktam a T$-t....
érdekes hogy minden figyelmeztetés nélkül kibasznak (egy figyelmeztető email sem jött az ügyfélszolgálattól hogy kedvesebb stílusban írjak....)
ott rohadjon meg a tetű banda
A T$ az nem rendes pénz, csak nevezni lehet vele versenyekre, spin&goldra stb
Ha még ott van a számládom, akkor azt eljátszhatod
Hand history-k megszerzése
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy alapértelmezetként hova tölti le a hand history-kat a GGPoker a számítógépre? és/vagy a GGPokertől hogy lehet lekérni a HH-imat?
Köszi előre is ;)
Üdv,
ouchi
Pokercraft-ban tudod megnézni és onnan lehet letölteni is. A nevek kódolva vannak, így kell valamilyen converter ha trackerben szeretnéd megnézni, bár ha minden igaz PT4 meg HM2 lehet hogy tudja kezelni..
A pokercraft-hoz a kliensben alul van gomb pl. A böngészőben fog megnyitni egy oldalt, a baloldali menüben kíválaszthatod hogy milyen játéktípusra szeretnél rászűrni. Minden elég egyértelmű de ha kell még pontosabb segítség akkor ránézek később a topicra
Köszi srácok az infot. Sikerült :)
Nalatok is folyamatosan szaggat a site? Alig tudtam kilepni a cash asztaloktol, de meg mindig nem irtak jova a moneyt... wtf???
Nalatok is folyamatosan szaggat a site? Alig tudtam kilepni a cash asztaloktol, de meg mindig nem irtak jova a moneyt... wtf???
Sziasztok!
Hogy lehet, hogy 5%-ot írnak rake-nek, amikor PLO5-ön és PLO10-en is 7%-ot von le. PLO10-en egy 19,35-ös potra 17,85-öt írt jóvá, PLO5-ön pedig 18,47-re 16,9-et. Ez nem 5%. A rake cap-ot pedig végképp nem értem, hiszen 3BB-t ír rá.