Sziasztok!
Az én kérdésem az lenne, hogy lehetséges szintet visszalépni a Fish Buffetben? Mert a jelenlegi 60000 pontot már nem biztos, hogy tudom teljesíteni... Mintha régebben lett volna ilyen opció.
Annyival egészíteném ki, hogy abban az esetben amit admin írt, a pontjaid olyan módon kerülnek beváltásra mintha a legkisebbet pörgettél volna, azaz 10%-os értéken.
A konkrét esetben, mivel a 60.000 pont jelent már gondot, platinum fish rangra tudsz visszaváltani ami 20%-os fix RB-nek felel meg, heti kifizetéssel. (ami ugye nem a valósan kifizetett raked 20%-a, hanem a GG által, PVI-vel megspékelt számításai szerinti 20% lesz)
Ha később mégis úgy alakul h nagyobb pontmennyiséget is ki tudsz játszani akkor vissza tudsz lépni a pontgyűjtős rendszerbe, tehát oda-vissza járható ilyen szempontból
Köszönöm a válaszokat!
Igen, az megvolt, hogy ha nem megy végig a csík, akkor a "pvi szerinti 10%"-on kerül beváltásra az rb. Viszont, ha jól értelmezem, ebből az következik, hogy előbb-utóbb mindenki eléri azt a pontot, hogy többször teljesítve az adott célt feljebblépteti a rendszer, s a magasabb szintet már nem tudja teléjesíteni, így rákényszerül, hogy rányomjon a platinum "fix 20%"-ra.
Eddig egyébként azt hittem, hogy a pvi a "szerencsekerékbe" van beépítve, de úgy tűnik, hogy úgy oldják meg, hogy a 100 pont nem 1$ rake-et ér, hanem kevesebbet. Pl. termelek 30$ rake-et, de alig íródik a pontokhoz 2000.
Megjegyzem, mindezzel együtt is a leaderbaordokon könnyen hozható plusz 20-25% rb.
A PVI egy elég shady számítási rendszer, nem igazán lehet tudni hogy mennyit kapsz. Azt lehet tudni, hogy befolyásolja pl. hogy mennyit nyersz a megelőző időszakban. Tehát pl. egy nyerő reg alacsonyabb szorzót kap és ezáltal kevesebb rakebacket, míg egy vesztő magasabb szorzóval több RB-t. Papíron ez azért van, hogy "egészségesebb ökoszisztémát tartsanak fenn".
Leaderboardon meg játékfajta, limit és mennyiség függő hogy mennyi RB-t tudsz elérni. Midstake-s cashen szerintem sem nehéz odaérni pár óra játékkal. Az más kérdés, hogy messze van az általad írt 20-25%-tól, szóval ez nagyon attól függ kategória
Leaderboardon meg játékfajta, limit és mennyiség függő hogy mennyi RB-t tudsz elérni. Midstake-s cashen szerintem sem nehéz odaérni pár óra játékkal. Az más kérdés, hogy messze van az általad írt 20-25%-tól, szóval ez nagyon attól függ kategória
GG-n megszünt a kripto ki/befizetés? Vagy csak én nem látom?
Milyen tempoban dolgozik manapsag a gg support? Harom napja irtam nekik egy specko dolog kapcsan, de meg egy sablonvalaszt sem kaptam, hogy tovabbitjak ide-oda stb. Elofordulhat akar az is, hogy egyaltalan nem fognak valaszolni?
Milyen tempoban dolgozik manapsag a gg support? Harom napja irtam nekik egy specko dolog kapcsan, de meg egy sablonvalaszt sem kaptam, hogy tovabbitjak ide-oda stb. Elofordulhat akar az is, hogy egyaltalan nem fognak valaszolni?
GG-n megszünt a kripto ki/befizetés? Vagy csak én nem látom?
Sziasztok!
Sajnos ez a ki- és befizetési mód nem elérhető jelenleg.