Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Internet vadászat avagy miként legyen biztosítva a játékom vidéken(tanyán)???

benyo87h
Válasz zoltanh kommentjére
2013. máj. 15. 22:20

Ez valóban rohadt sok. Még pokernél is. Ha néha van ekkora válaszidőm akkor még elviselem, de hogy állandóan ekkora válaszidővel játszak...hát én nem bírnám :)

Szolgáltató amúgy mit mondott? Nem mentek ki megnézni? Bár távolról is látják, hogy ratyi a vonalad :) Milyen kliens van kiépítve? Amit a kültérbe szereltek fel.

parancssorba indíts egy tesztet

ping index.hu -t -l 1024

legalább 100 válaszra várjál, aztán írd meg, hogy mi lett az eredmény.

Köszi!
Megvolt a dolog hogy száz van e nem tudom :)
Screenshot készült róla ha letudom kicsinyíteni a kép méretét el tudom küldeni itt is.Eddig nem sikerült! Bénázok vele természetesen.

Szolgáltató: semmi baj a rendszerünkkel,az ön gépe a rossz,továbbá hülyének néznek,küldi a grafikonjait hogy jó a jelszint,meg a babám f*sza :) na persze messziről én is tudok okosat mondani,írni!
Lényeg hogy egy levelet nem tudok elküldeni emailben mert állandóan megszakad!!Pókerről meg már álmodni sem merek,de a fejükbe lassan beleverek! :D Talán a hangvételemen csiszolni kéne még és akkor ki mernének jönni,ott tartunk hogy a 2 levelemre sem írnak arról mikor jönnének ki csak ködösítés megy.Kezd elegem lenni. :(

Kliens? van egy antenna a tetőn kb. ennyire értek ehhez.

zoltanh
Válasz benyo87h kommentjére
2013. máj. 15. 22:26

Az a kép jól jönne. Ha valóban szar a vonalad (kép alapján eldönthető, gondolom mindenféle töltögetést és más gépet is leállítottál) akkor mond meg nekik, hogy menjenek ki hozzád és vizsgálják be ott a vonaladat. Ha nem találnak hibát akkor természetesen kifizeted a kiszállás meg a munka díjat.
Sok rohadt cég van, felelőtlenül kiépítenek mindenkit aztán ha beköszönt a nyár (kizöldülnek a fák) akkor meg szív az ügyfél. Ahol nincs optikai rálátás azt nem szabadna bekötni, mert tényleg csak a baj van vele. Főleg 5Ghz már.
Szolgáltatót meg lehet nevesíteni?

benyo87h
2013. máj. 15. 22:52

Az a kép jól jönne. Ha valóban szar a vonalad (kép alapján eldönthető, gondolom mindenféle töltögetést és más gépet is leállítottál) akkor mond meg nekik, hogy menjenek ki hozzád és vizsgálják be ott a vonaladat. Ha nem találnak hibát akkor természetesen kifizeted a kiszállás meg a munka díjat.
Sok rohadt cég van, felelőtlenül kiépítenek mindenkit aztán ha beköszönt a nyár (kizöldülnek a fák) akkor meg szív az ügyfél. Ahol nincs optikai rálátás azt nem szabadna bekötni, mert tényleg csak a baj van vele. Főleg 5Ghz már.
Szolgáltatót meg lehet nevesíteni?

Sajnos itt nem fog menni,nem tudtam megszerkeszteni a képet,ehhez speciel nem értek. :)
Max email vagy passz.
Mikor elkezdték lökni a rizsát h rossz a gép,gépek hívtam szakembert aki megállapította h kifogástalan mindkettő!
Egyenlőre nem szeretném, a lejárató kampányt még nem kezdem el,lényeg hogy sz*r g*ci banda :) ennyi. Róluk a véleményem,az összes szolgáltató ilyen,és a véleményem is ugyanez mindről,mellesleg az ügyvédemé is! :) Aki már sokat látott ember.Ő sem szereti őket :) Vajon mért,talán tudhat valamit.

titcar
2013. máj. 15. 23:51

Sajnos itt nem fog menni,nem tudtam megszerkeszteni a képet,ehhez speciel nem értek. :)
Max email vagy passz.
Mikor elkezdték lökni a rizsát h rossz a gép,gépek hívtam szakembert aki megállapította h kifogástalan mindkettő!
Egyenlőre nem szeretném, a lejárató kampányt még nem kezdem el,lényeg hogy sz*r g*ci banda :) ennyi. Róluk a véleményem,az összes szolgáltató ilyen,és a véleményem is ugyanez mindről,mellesleg az ügyvédemé is! :) Aki már sokat látott ember.Ő sem szereti őket :) Vajon mért,talán tudhat valamit.

mivel kb egy fekete-fehér kép kell, paintben megnyit és mented 256 színű jpg-re (1. 256 színű bmp, aztán utána simán elmented jpeg-nek ) :) + nyilván a felesleges részeket levágjuk :)

zoltanh
2013. máj. 16. 0:03

Ha meg Win7-ed van abban ott van alapból Képmetsző a kellékek között. Ettől egyszerűbben már nem is lehetne lementeni a képet :)

benyo87h
2013. máj. 16. 0:06

Köszi zoltanh,titcar!!!

Titcar rólad már sok jót hallottam :)
Megpróbálkozom a javaslatoddal és jelentkezem!

benyo87h
2013. máj. 16. 0:17

Köszi zoltanh,titcar!!!

Titcar rólad már sok jót hallottam :)
Megpróbálkozom a javaslatoddal és jelentkezem!

Meg is volnék,remélem látható a lényeg! :)

zoltanh
2013. máj. 16. 10:16

Amikor van neted akkor jó a vonalad :) kép elejénél, hogy célhálózat nem érhető el az a hiba nem nálad lesz szerintem.

ftmatg
2013. máj. 16. 10:35

Meg is volnék,remélem látható a lényeg! :)

Milyen Windows-t használsz? A szolgáltató "doboza" közvetlenül a gépedbe csatlakozik vagy van esetleg egy saját router? Felhasználó/jelszó párossal működik a csatlakozás vagy pedig dinamikus IP-s? Eszembe jutott valami amivel én már több helyen (munka/otthon) is hónapokat szívtam és minden esetben a szolgáltató (akár mikrós akár vezetékes) azt mondta, hogy nála minden rendben. Viszont annak kipróbálásához amire gondolok kellene tudni a fenti dolgokat.

benyo87h
2013. máj. 16. 11:47

Amikor van neted akkor jó a vonalad :) kép elejénél, hogy célhálózat nem érhető el az a hiba nem nálad lesz szerintem.

Na igen ebben egyet értünk! :)

Élő ügyfélszolgálat