Ez valóban rohadt sok. Még pokernél is. Ha néha van ekkora válaszidőm akkor még elviselem, de hogy állandóan ekkora válaszidővel játszak...hát én nem bírnám :)
Szolgáltató amúgy mit mondott? Nem mentek ki megnézni? Bár távolról is látják, hogy ratyi a vonalad :) Milyen kliens van kiépítve? Amit a kültérbe szereltek fel.
parancssorba indíts egy tesztet
ping index.hu -t -l 1024
legalább 100 válaszra várjál, aztán írd meg, hogy mi lett az eredmény.
Az a kép jól jönne. Ha valóban szar a vonalad (kép alapján eldönthető, gondolom mindenféle töltögetést és más gépet is leállítottál) akkor mond meg nekik, hogy menjenek ki hozzád és vizsgálják be ott a vonaladat. Ha nem találnak hibát akkor természetesen kifizeted a kiszállás meg a munka díjat.
Sok rohadt cég van, felelőtlenül kiépítenek mindenkit aztán ha beköszönt a nyár (kizöldülnek a fák) akkor meg szív az ügyfél. Ahol nincs optikai rálátás azt nem szabadna bekötni, mert tényleg csak a baj van vele. Főleg 5Ghz már.
Szolgáltatót meg lehet nevesíteni?
Az a kép jól jönne. Ha valóban szar a vonalad (kép alapján eldönthető, gondolom mindenféle töltögetést és más gépet is leállítottál) akkor mond meg nekik, hogy menjenek ki hozzád és vizsgálják be ott a vonaladat. Ha nem találnak hibát akkor természetesen kifizeted a kiszállás meg a munka díjat.
Sok rohadt cég van, felelőtlenül kiépítenek mindenkit aztán ha beköszönt a nyár (kizöldülnek a fák) akkor meg szív az ügyfél. Ahol nincs optikai rálátás azt nem szabadna bekötni, mert tényleg csak a baj van vele. Főleg 5Ghz már.
Szolgáltatót meg lehet nevesíteni?
Sajnos itt nem fog menni,nem tudtam megszerkeszteni a képet,ehhez speciel nem értek. :)
Max email vagy passz.
Mikor elkezdték lökni a rizsát h rossz a gép,gépek hívtam szakembert aki megállapította h kifogástalan mindkettő!
Egyenlőre nem szeretném, a lejárató kampányt még nem kezdem el,lényeg hogy sz*r g*ci banda :) ennyi. Róluk a véleményem,az összes szolgáltató ilyen,és a véleményem is ugyanez mindről,mellesleg az ügyvédemé is! :) Aki már sokat látott ember.Ő sem szereti őket :) Vajon mért,talán tudhat valamit.
Ha meg Win7-ed van abban ott van alapból Képmetsző a kellékek között. Ettől egyszerűbben már nem is lehetne lementeni a képet :)
Köszi zoltanh,titcar!!!
Titcar rólad már sok jót hallottam :)
Megpróbálkozom a javaslatoddal és jelentkezem!
Köszi zoltanh,titcar!!!
Titcar rólad már sok jót hallottam :)
Megpróbálkozom a javaslatoddal és jelentkezem!
Amikor van neted akkor jó a vonalad :) kép elejénél, hogy célhálózat nem érhető el az a hiba nem nálad lesz szerintem.
Meg is volnék,remélem látható a lényeg! :)
Amikor van neted akkor jó a vonalad :) kép elejénél, hogy célhálózat nem érhető el az a hiba nem nálad lesz szerintem.