Attól függ honnan szerzed be.
Szia!
Köszi a részletes tájékoztatást! :) A háttérvilágítás mértékét lehet változtatni?
Akkor okosíts már fel légyszíves!
Én még évekkel ezelőtt vettem a QWERTY verziót, de hatalmas +EV befektetés volt. Havi 1-2 könyvet elolvasok, elég sokat lehet spórolni vele, élményre pedig szerintem jobb is, ezt simán lehet olvasni tömegközlekedés közben, ahol egyébként lapozgatni macerás lenne.
Pár hónapja használok Paperwhite 3G-t, és nagyon meg vagyok elégedve vele. A szemnek nem megterhelő, ritkán kell tölteni, nagyon jó a háttérvilágítás. Én is torrentről szedem a könyveket hozzá.
És word dokumentumokat akkor lehet vele olvasni?Mert nekem főként tanuláshoz kéne.
És word dokumentumokat akkor lehet vele olvasni?Mert nekem főként tanuláshoz kéne.
Igen, lehet. Az enyém (Kobo) mondjuk leginkább a kifejezetten ebook formátumokat szereti, a pdf valóban bajos ennél a modellnél is, word-re nem is emlékszem, mert eleve mindent ebook formában adok be neki.
Ja és ahogy előttem írták, egy töltéssel vígan elvan hetekig is.
MEK (Magyar Elektronikus K
itt sok minden megvan magyarul,legális ingyenes
Ha van egy ismerősöm Angliában, aki megveszi nekem az amazon.uk-ről, akkor ő be tudja hozni vámmentesen ha jön, ugye? Tehát olyan nincs, hogy jön be az országba, szúrópróbaszerűen előveszik és levámoltatják ugye?!