Bár most nézem, hogy a UK amazonon meg drágább. USA-ból UK-be vajon vámköteles lehet egy ilyen értékű cucc(120$)?
Rengeteg helyről lehet letölteni (MEK, torrent és kül. fórumok) , de ha szeretnéd vásárolhatsz is e-book -okat. pl. bookline
Én prc formátumba szoktam átalakítani a word és pdf file -okat.
Rengeteg helyről lehet letölteni (MEK, torrent és kül. fórumok) , de ha szeretnéd vásárolhatsz is e-book -okat. pl. bookline
Én prc formátumba szoktam átalakítani a word és pdf file -okat.
Mb szerintem elég sok helyre jó .Én 10-15 helyen már biztos vásároltam vele.ha van kártyás opció ott megadod az mb kártyád adatait és kész.
Mb szerintem elég sok helyre jó .Én 10-15 helyen már biztos vásároltam vele.ha van kártyás opció ott megadod az mb kártyád adatait és kész.
Szerintem Shaikon úgy értette, hogy a Skrill kártyájával, nem pedig az accounttal tudott több helyen is vásárolni.
Szerintem Shaikon úgy értette, hogy a Skrill kártyájával, nem pedig az accounttal tudott több helyen is vásárolni.
A Skrill hivatalos oldalán azt írják, hogy 10EUR/év a kártya költsége, a vásárlás természetesen ingyenes vele, a pénzkivétel pedig fix 1,8EUR/kivét, de a csillagozásnál még az is szerepel, hogy ehhez még hozzájön a helyi ATM tarifája is.
Az én accountomhoz már be voltak küldve a papírok, amikor a kártyát kértem, de erről egyéb infót nem találtam.
Köszönöm a válaszod!
A fő kérdés ugye végső soron az lenne, hogy biztonságos-e így pénzt felvenni, marad-e nyoma?! Nyilván marad, a kérdés, hogy foglalkozik-e vele valaki?
Értem. Kiváltani ha jól tudom ingyenes ugye?
És tudom használni magyar ATM-ekben, csak elég magas a kezelési költsége.
Ehhez kérnek fényképes igazolványt, iratokat? Ahhoz, hogy elkészítsék a kártyámat? Mert már elég sokszor utaltattam ki mb-n keresztül folyószámlára, és eddig soha nem kértek semmilyen iratot, a kártyához kell?