danfiu
Válasz Bumbanas kommentjére
2013. szept. 23. 4:32

Hello

Letoltottem a gta V-ot xboxra(complex verzio), LT3.0+os flash van benne, dash frissitve,abgx-syel futtatva, IMG burnnel kiirtam Verba DVD-kre(megfelelo iroval), es egy kulso vinyora szeretnem rainstallalni a disc1et, de valamikor megszakad az install vagy pedig kiirja h unreadable disc.

Valaki tudna nekem ebben segiteni?Olvastam mar egy csomo hszt, de senki nem tud semmit:)

thx

Wild500
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 23. 9:34

Hello

Letoltottem a gta V-ot xboxra(complex verzio), LT3.0+os flash van benne, dash frissitve,abgx-syel futtatva, IMG burnnel kiirtam Verba DVD-kre(megfelelo iroval), es egy kulso vinyora szeretnem rainstallalni a disc1et, de valamikor megszakad az install vagy pedig kiirja h unreadable disc.

Valaki tudna nekem ebben segiteni?Olvastam mar egy csomo hszt, de senki nem tud semmit:)

thx

Vedd meg eredetiben! Nem hiszem el hogy nincs rá kibaszott 60 $-od...

kriszand1
2013. szept. 23. 12:11

Hello

thx

Szerintem az abgx-szel csak akkor kell futtatni ha lt 2.0-d van, mert akkor kell visszapatchelni. Csak simán írd ki abgx nélkül.

fatass
2013. szept. 23. 14:24

nem trollkodás de tényleg vedd meg, pont az a játék ami simán megérdemli /+online rész miatt is kell

danfiu
Válasz Wild500 kommentjére
2013. szept. 23. 14:31

Vedd meg eredetiben! Nem hiszem el hogy nincs rá kibaszott 60 $-od...

Nyilvan nem a penz miatt, csak miota megvan flashelve a gep, azota sokkal konnyebb h itthon kiirogatom oket.

dexterjacko
2013. szept. 23. 15:26

Üdv!

Valaki tud olyan termet mondani, ahol ps3-at ki lehetne játszani? Ha nincs akkor xbox360 esetleg?

danfiu
2014. jan. 25. 4:40

Hali

Pesten hol lehet beszerezni dupla retegu verbatim dvd-ket azonnal? Mindenhol kerestem, de sehol nem talaltam,ahol azonnal belehetne szerezni vagy meg aznap leszallitanak

jak1
2014. jan. 25. 11:17

Hali

Pesten hol lehet beszerezni dupla retegu verbatim dvd-ket azonnal? Mindenhol kerestem, de sehol nem talaltam,ahol azonnal belehetne szerezni vagy meg aznap leszallitanak

VERBATIM DVDV+8DL DVD+R k

danfiu
2014. jan. 25. 11:21

Nyitva tartás:
Hétfő - Csütörtök: 9:30 - 18:00
Péntek: 9:30 - 17:00

ez nem jo

jak1
2014. jan. 25. 11:37

Ha olyan kisker. boltot keresel, ami szombat-vasárnap is nyitva van és raktáron tartanak dupla rétegű DVD-t, akkor azt felejtsd el. Drága, nagyon lassú a forgása, üzletileg elbszott dolog tartani belőle. Esetleg, ha véletlenül valaki rendelt, de nem vitte el. Amúgy is, nagyrészt csak a plázák vannak nyitva a hétvégén. Esetleg próbáld meg az edigital-t, ők elég nagyok ahhoz, hogy tartsanak. (vagy valami nagy műszaki üzletlánc - Media markt pl.)

Élő ügyfélszolgálat