Üdv!
Valaki tud olyan termet mondani, ahol ps3-at ki lehetne játszani? Ha nincs akkor xbox360 esetleg?
Keresgettem én is, de nem talàltam sehol. Valaki esetleg?
Ha olyan kisker. boltot ker nagyon ami szombat-vasárnap is nyitva van és raktáron tartanak dupla rétegű DVD-t, akkor azt felejtsd el. Drága, nagyon lassú a forgása, üzletileg elbszott dolog tartani belőle. Esetleg, ha véletlenül valaki rendelt, de nem vitte el. Amúgy is, nagyrészt csak a plázák vannak nyitva a hétvégén. Esetleg próbáld meg az edigital-t, ők elég nagyok ahhoz, hogy tartsanak. (vagy valami nagy műszaki üzletlánc - Media markt pl.)
Üdv!
Valaki tud olyan termet mondani, ahol ps3-at ki lehetne játszani? Ha nincs akkor xbox360 esetleg?
Úgy emlékszem, hogy Redkingsen is ki lehet pörgetni, de vmiért nem jön be a honlap most.
Néztem ott is, nem talàltam.
/ Tàrgynyeremények közül iPadra emlékszem /
Mivel az Xbox One -t az elkövetkező 8 évre tervezte a Microsoft, ezért sokkal inkább egy Xbox One -ra próbálj meg ráhajtani vagy egy PS4 -re, mert a 360 és a PS3 már kifutó széria, az újabb játékokat meg "feature" cuccokat már ezekre a vasakra fogják tervezni. Mai vétellel egy 360 vagy egy PS3 hamar kevés "lehet", mert gondolom nem akarsz mondjuk 2 éven belül új konzolt venni.
Ha meg aktualis, vagy erdekel valakit: ma voltam a sparban, es hegyekben alltak a Danfiu altal keresett dvdk.
Volt Maxell 469ert es Verbatim 499ert