R1per2
Válasz kisrapi kommentjére
2009. márc. 18. 16:57

Már megvettem ezt:

HPQ 6830s

Eddig nagyon elégedett vagyok vele

Pidzséj
Válasz R1per2 kommentjére
2009. márc. 19. 12:31

Üdv!

Egy ilyen laptop szerintetek jó lesz 8-10 asztalon kártyázni?
Ahogy néztem a videokártyának van HDMI kimenete is, szóval ki lehet kötni egy jó kis monitorra.
Ki kell váltanom az asztali gépemet.

ASUS
X50GL sorozat
( AP076 )

• 15.4" WXGA (1280x800pixel) ColorShine TFT
• nVIDIA GeForce 8200M-G video
• DualCore T3200 (2.0GHz/1MB/533)
• 3072MB DDR-2
• 160GB HDD

Előre is köszi a válaszokat.

Stavross82
Válasz Pidzséj kommentjére
2009. márc. 19. 13:07

• 15.4" WXGA (1280x800pixel) ColorShine TFT

Szia!

Nem tudom mennyire zavar ha az asztalok takarják egymást, de szerintem ez a felbontás kicsi a 8-10 asztalos játékhoz! (Legalábbis számomra)

Viszont ha külső monitort is használsz hozzá, akkor szerintem pókerhez teljesen jó noti, bár árat nem írtál ;)

Pidzséj
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. márc. 19. 14:34

Az ára olyan 140ezer körül van.
22colos külső monitorral természetesen.
Köszi a segítséget.

kanrich_
Válasz charg25 kommentjére
2009. márc. 21. 11:38

Az ára azért jó, mert gyakorlatilag használt. Asis gépet nem érdemes venni.

Mit jelent az, hogy "asis"?

GreEko
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 21. 11:40

asus elirva :D

kanrich_
2009. márc. 21. 11:43

Ok, közben meg is találtam:

"Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. (...) Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak.A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés elõtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított (mindezek ellenére, az esetlegesen elõforduló hibák kiküszöbölésére, illetve az Önök teljes elégedettségének elérése érdekében cégünk szigorú tesztnek vet alá minden a HP renew program keretében érkezett terméket)."

Azt írja, hogy a Notebookstore ezekre is vállal 1 év garanciát. R1per2, végül ilyet vettél? Mert amit linkeltél, tényleg jó árban van és megfelelőnek tűnne nekem is, viszont nem tudom, mennyire éri meg "használtat" venni?

titcar
2009. márc. 21. 11:58

Azt írja, hogy a Notebookstore ezekre is vállal 1 év garanciát. R1per2, végül ilyet vettél? Mert amit linkeltél, tényleg jó árban van és megfelelőnek tűnne nekem is, viszont nem tudom, mennyire éri meg "használtat" venni?

hp ad magára, szvsz 10szer inkább egy renew/asis hp mint pl. egy fusi, megbízhatóság, minőség stb. szempontból.
(egyébként nem fizetnek nekem azér, hoyg ezt mondjam :D)

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 21. 12:09

hp ad magára, szvsz 10szer inkább egy renew/asis hp mint pl. egy fusi, megbízhatóság, minőség stb. szempontból.

FUSI-t biztosan nem veszek, annyi rosszat hallottam már róla. Most nézegettem még a Dell-eket is, de azok meg - úgy tűnt - arany árban vannak...Valahogy a hp tűnik ár-érték-megbízhatóság viszonylatban a legjobb választásnak...

Amúgy ezt néztem most ki: http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12731_div/12731_div.HTML

Az ára 280k, felülről itt a második: NOTEBOOK STORE Mobil Szamitastechnikai kereskedes >>>

Esetleg vélemény?

kisrapi
Válasz titcar kommentjére
2009. márc. 21. 12:12

Hogy egy ellenpéldát is mondjak. Volt lakótársam szintén asis HP-t vásárolt(6710)...alapból elég gyenge volt az aksija(legalábbis a gyári 3 órához képest még takarékos üzemmódban sem bírt 1.5nél többet), fél év után néha magától kikapcsolt(ezt a túlmelegedésnek tulajdonította és nem nagyon foglalkozott vele), és miután letelt a gar nem sokkal már nem is akart bekapcsolni, mint kiderült az alaplap ment tönkre teljesen és szinte a javítás áráért kapott volna egy újat, szóval kidobta...

Ezzel persze nem azt akarom mondani hogy rossz választás lenne...

Élő ügyfélszolgálat