danfiu
Válasz ceewyl kommentjére
2016. febr. 22. 14:43

Miért nem akarod letiltani az integráltat?

Akkor nem tudok rakotni monitort, ha le van tiltva az integralt

danfiu
Válasz GreenLine kommentjére
2016. febr. 22. 14:45

Akkor most úgy képzeled a dolgot, hogy az integrált videókártya hajtsa a windows-t, de ha pl elkezdesz codozni vagy fifázni akkor meg váltson át az nvidia-ra?
szerintem felesleges bonyolítani (és valószínűleg ez nem is megoldható), biosban (uefi) ki kell kapcsolni az integrált videókártyát és kezeljen mindent az nvidia.

vagy dual monitoros kialakításban gondolkodsz? pl megy a windóws/böngésző az integráltról a laptop monitorján az nvidiára meg rákötsz egy másik monitort és azon meg megy a póker?

ha nem titok, akkor szerintem írd le konkrétabban, hogy mit szeretnél, hány monitor meg milyen programok. (bár lehet nekem lassú most 1 órakor a felfogásom és azért nem értem :))

Hat igen igy szeretnem, h alapbol a windowson megy az integralt, aztan bizonyos programoknal meg bekapcsolja az nvidiat

esoember
Válasz danfiu kommentjére
2016. szept. 1. 16:57

2-4 asztalhoz (spin and go) szeretnék laptopot venni, hogy bírja HM2 + HRC használatot, és az ára is kellemes legyen, kiegészítő jelleggel az asztali gép mellé. Igazából azt az olcsó konstrukciót keresem ami még ezt az igénybevételt kibírja.
BT86 fórumtárs ajánlotta a Lenovo Ideapad Z50-70 59-432108-t, ez a fenti terhelést bírja? Az ára kellemes.

Krejdül
Válasz esoember kommentjére
2016. szept. 1. 20:57

2-4 asztalhoz (spin and go) szeretnék laptopot venni, hogy bírja HM2 + HRC használatot, és az ára is kellemes legyen, kiegészítő jelleggel az asztali gép mellé. Igazából azt az olcsó konstrukciót keresem ami még ezt az igénybevételt kibírja.
BT86 fórumtárs ajánlotta a Lenovo Ideapad Z50-70 59-432108-t, ez a fenti terhelést bírja? Az ára kellemes.

Igen, nekem Z50-em van. Raktam bele SSD-t, ez meggyorsította a handek betöltését, de kis adatbázissal nem hinném, hogy sok gondod lenne a gyári vinyóval sem. Amire érdemes lehet figyelni, az az, hogy matt kijelzős változatot vegyél (nem is teljesen értem, miért gyártanak még fényeset). Egyébként a töltőt most cserélnem kellett (a tartozékokra egy év csak a gari), de ezt leszámítva nagyon meg vagyok vele elégedve, gond nélkül kezel két plussz monitort (egy HDMI-t és egy D-Sub csatlakozón), és az akkuidő is kényelmes. Veretek rajta pár játékot, semmi gondom nem volt vele, pedig nincs másik gépem, nyúzom rendesen. Egyébként a fenti verziószámú laptop nem kapható már, ha jól tudom.
Ha Lenovo mellett teszed le a voksodat, keress meg privátban, a nagykerükben dolgozik egy jóbarátom.

esoember
Válasz Krejdül kommentjére
2016. szept. 1. 23:08

Köszi, jól hangzik. Privit küldök.

lildani9
Válasz Littlemage kommentjére
2016. nov. 19. 14:41

laptop

Sziasztok! Ez szerintetek bírja a masszív grindet? HM2, 12 asztal + 3 site egyszerre
Dell Inspiron 5759-I5G267WF Black W10 (214159, 212286) | Laptop.hu | Laptop.hu

köszi előre is

Szecska
Válasz lildani9 kommentjére
2016. nov. 19. 16:06

Sziasztok! Ez szerintetek bírja a masszív grindet? HM2, 12 asztal + 3 site egyszerre
Dell Inspiron 5759-I5G267WF Black W10 (214159, 212286) | Laptop.hu | Laptop.hu

köszi előre is

Ugyanilyenem van csak HPben, boven elbirja, mondjuk az arat kicsit sokallom. Ennyi penzert mar boven vannak ugyanilyen hardverrel, de FullHd kijelzosok is. Persze ha 100%ban kulso monitorral hasznalod, akkor nem szoltam...

kry
Válasz Littlemage kommentjére
2017. jan. 17. 17:20

[video=youtube;3Co_HDpejvU]https://www.youtube.com/watch?v=3Co_HDpejvU[/video]

Élő ügyfélszolgálat