bihaimo
Válasz törpapa kommentjére
2009. máj. 29. 17:53

Segítség

Sziasztok!

Megvettem a laptopot,HP Pavilion dv6000 szép és jó geforce 8400M GS 256MB videokari van benne.
Az gond, hogy amikor VGA csatlakozóval rákötöm a 22" monitorom tök szar rajta a kép és vibrál, Hiába vettem lejebb a felbontást és emeltem a frekit 75 hz-ra.

Valami ötlet? Pont az a lényeg, hogy rákössem a moncsit!

Előre is köszi!

GL!

bihaimo
Válasz bihaimo kommentjére
2009. máj. 31. 10:22

Utána olvastam a olvastam a problémának PC Fórumokon. Működik a dolog ha nincs töltőn a noti, nincs vibrálás.

Laptopra csatlakoztatott lcd monitor vibrál... - Tudástár - PC Fórum

HDMI kimenet van a laptopon DVI meg a monitoron szerinte-
tek?

DVI - HDMI kábelek - DVI Shop

lobonc
Válasz GreEko kommentjére
2009. jún. 5. 18:03

[QUOTE=GreEko;112517]Szerintem a jelenleg legjobb vétel itt:

Notebook laptop ingyenes notebook házhozszállítás az ország egész területén notebook-gyor

Aki rendelt már innen az meg tudná mondani, hogy mennek itt a dolgok? Csak két kérdés:

Meg lehet nézni a gépet mielőtt megvenném?

Olvastam, hogy felcímkézik a magyar billentyűzetet, ha kérem. Ezt a "személyes adatok" megjegyzésénél kéne jeleznem vagy van valahol máshol, amit még nem látok?

Kinéztem egy notit. Két változata van, viszont nem tudok dönteni. A különbség annyi, hogy az egyik HDD-je 400 Gb és kijelzője "Infinity display"es a másik pedig 320 Gb-os viszont nincs Infinity display. Itt egy összehasonlítás az ID-ről:
<>*HP Infinity screen comparison*<> - Notebook Forums and Laptop Discussion

Nem akarok mindenáron napfényen laptopozni, de hátha másban is jobb. Szóval szerintetek megér 80 Gb-ot az hogy nincs ID?

GreEko
Válasz lobonc kommentjére
2009. jún. 5. 18:45

az ismerősöm vásárolt itt, egyszer egy felcimkézett hp dv7 et vett, az 2 nap után behalt, visszavitte, és vett helyette egy dv5-öt. rendeléssel kapcsolatban nincs informáciom, de mivel helyben is lehet vásárolni, 100%, hogy megnézheted előtte a cuccot.

törpapa
2009. jún. 5. 18:59

...

NOTEBOOK STORE - Minden, ami mobil számÃ*tástechnikához kellhet.

kb ugyanazok az árak, szintén forgalmaz renew hp gépeket, és több helyen van kiskere. Azokban bemehetsz, kipróbálhatod a gépeket.

Viszont ReNew-ot nézzél, ne Asis-t ! Illetve én inkább a Compaq (üzleti) szériát ajánlom.

Illetve a Lenovo(IBM) Thinkpadja-it.

lobonc
2009. jún. 5. 19:59

NOTEBOOK STORE - Minden, ami mobil számÃ*tástechnikához kellhet.

kb ugyanazok az árak, szintén forgalmaz renew hp gépeket, és több helyen van kiskere. Azokban bemehetsz, kipróbálhatod a gépeket.

Viszont ReNew-ot nézzél, ne Asis-t ! Illetve én inkább a Compaq (üzleti) szériát ajánlom.

Illetve a Lenovo(IBM) Thinkpadja-it.

Én eddig azt hittem, hogy a renew a "gagyibb" és a győri honlapról is ez jön le.

Az a baj, hogy van pár feltételem ami eléggé leszűri a megfelelő gépeket: 15" kijelző és min 3Gb RAM és num pad. Ilyet találok Győrben 165 ért, itt csak jóval többért láttam.

törpapa
2009. jún. 6. 11:25

hali

NOTEBOOK STORE - Minden, ami mobil számítástechnikához kellhet.

itt le van írva, hogy mi a renew meg asis, a harmadik variáció az AsNew ezek olyan gépek, amiket ki se csomagoltak. Lehet, hogy a raktárat se hagyták el, alapból megvan rájuk a 3 év gari, csak ezek ritkák.

Prohardver fórumon jobban utána tudsz kérdezni a gépeknek, találsz soksok embert akinek volt asis-a és renew-ja is.

A memória annyiban legyen követelmény, hogy bővíthető legyen a gép gari vesztés nélkül, mert könnyen tudsz bele újat tenni. És akár olcsóbban kijössz új modulokkal mintha már úgy vennél gépet.

Különálló numpad-ot 15-ös gépen nemhiszem hogy sokat fogsz találni. (Az enyémen Fn+Scr-el, átváltom pár gomb funcióját, és így olyan lesz az elrendezése mint a numpadnak. Szerintem teljesen használható, bár ez annak függvénye, hogy kelleneke a számokkal egy időben a betűk is, mert akkor marad a "felső sor" számokra.) 17-eseken viszont teljes bill-ek vannak, de azok mérete meg óriási.

magánvélemény:
egy laptop bizonyos előnyöket hordoz magában (méret, kompakt kialakítás, driverek) amiért viszont kompromisszumokat kell kötni (vga erősség, akár numpad hiánya). És ezeken a gépeken megfigyelhető, hogy mi, mennyire van összerakva. Tudsz fizetni azért hogy nagyon erős legyen a vasad, vagy hogy a belseje kicsit gyengébb legyen, viszont megvan tervezve az összerakása, nem melegszik, erősebb anyagokból áll tehát nehezebben megy tönkre, mert a hő a legnagyobb ellensége a laptopoknak a leesés mellett. Ezért ajánlom én is, és a prohardver-es közösség is mindenkinek az üzleti modelleket, amelyek: HP-Compaq b,w,p széria, Lenovo(ex-IBM) Thinkpad, és Dell vostro, lattitude (arany áron). Ezek egyike se olcsó, viszont megbízhatóbb. Számomra ez volt a fontos választás előtt, ezért döntöttem a három márka közül.

ooooobi
2009. jún. 20. 16:31

ez a gép vajon elég lenne 4, max 6 ongame asztalra? azért írom ezt a termet mert ez zabálja legjoban a gépeket

Acer Aspire 3810T: A netbook vajon mi?

tudom kicsi a monitor, meg gyenge aproci...de rohadt sokaig birja az akku igazi kis hordozhato gépecske

lobonc
Válasz ooooobi kommentjére
2009. júl. 14. 22:36

HP ProBook 4510s (NX624EA) Laptop új - Laptop .hu - Notebook értékesítés, felvásárlás, szerviz. Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo / IBM, LG, Panasonic, Toshiba

Erről mi a véleményetek? Pókerre (12 asztal + HM + HUD + lehet h 2 lobby) és mindennapi használatra (wifizni, fotókat szerkesztgetni, filmezgetni ((játszani))stb.) is kéne.

Pókerezéshez lenne plusz monitorom.

Mi hiányzik a gépből ill. mi az amiben erősebbnek kéne lennie?

want2push
2009. júl. 14. 23:14

HP ProBook 4510s (NX624EA) Laptop új - Laptop .hu - Notebook értékesítés, felvásárlás, szerviz. Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo / IBM, LG, Panasonic, Toshiba

Erről mi a véleményetek? Pókerre (12 asztal + HM + HUD + lehet h 2 lobby) és mindennapi használatra (wifizni, fotókat szerkesztgetni, filmezgetni ((játszani))stb.) is kéne.

Pókerezéshez lenne plusz monitorom.

Mi hiányzik a gépből ill. mi az amiben erősebbnek kéne lennie?

Nem tűnik rossznak, a HP laptopok nem rosszak ár/érték arányban. Egy megjegyzésem viszont lenne. Sztem ne vegyél olyan gépet, amin van Windows, mert gondolom ott fölöslegesen felszámolnak azért is vagy 10k-t. Egyébként ezen árkategóriájú laptop tökéletesen megfelel arra a célra, amit írtál.

Hasonló kategóriában a minap a következő laptopot vettem - és nagyon meg vagyok vele elégedve, és például nem melegszik fel annyira, mint azt más laptopokkal tapasztaltam -, miután előtte egy HP-val szemezgettem én is. És természetesen többnyire én is egy külön 26'-os monitorral használom.

ASUS F5GL-AP079 Notebook | Notebook

A következő se rossz, ha 1366x768-as felbontást szeretnél:
ASUS F50GX-6X039 Notebook | Notebook

Bármilyen laptopot is veszel, fontos, hogy legalább 3 GB memóriával vedd!

Élő ügyfélszolgálat