Segítség
Sziasztok!
Megvettem a laptopot,HP Pavilion dv6000 szép és jó geforce 8400M GS 256MB videokari van benne.
Az gond, hogy amikor VGA csatlakozóval rákötöm a 22" monitorom tök szar rajta a kép és vibrál, Hiába vettem lejebb a felbontást és emeltem a frekit 75 hz-ra.
Valami ötlet? Pont az a lényeg, hogy rákössem a moncsit!
Előre is köszi!
GL!
Utána olvastam a olvastam a problémának PC Fórumokon. Működik a dolog ha nincs töltőn a noti, nincs vibrálás.
Laptopra csatlakoztatott lcd monitor vibrál... - Tudástár - PC Fórum
HDMI kimenet van a laptopon DVI meg a monitoron szerinte-
tek?
DVI - HDMI kábelek - DVI Shop
[QUOTE=GreEko;112517]Szerintem a jelenleg legjobb vétel itt:
Notebook laptop ingyenes notebook házhozszállítás az ország egész területén notebook-gyor
Aki rendelt már innen az meg tudná mondani, hogy mennek itt a dolgok? Csak két kérdés:
Meg lehet nézni a gépet mielőtt megvenném?
Olvastam, hogy felcímkézik a magyar billentyűzetet, ha kérem. Ezt a "személyes adatok" megjegyzésénél kéne jeleznem vagy van valahol máshol, amit még nem látok?
Kinéztem egy notit. Két változata van, viszont nem tudok dönteni. A különbség annyi, hogy az egyik HDD-je 400 Gb és kijelzője "Infinity display"es a másik pedig 320 Gb-os viszont nincs Infinity display. Itt egy összehasonlítás az ID-ről:
<>*HP Infinity screen comparison*<> - Notebook Forums and Laptop Discussion
Nem akarok mindenáron napfényen laptopozni, de hátha másban is jobb. Szóval szerintetek megér 80 Gb-ot az hogy nincs ID?
az ismerősöm vásárolt itt, egyszer egy felcimkézett hp dv7 et vett, az 2 nap után behalt, visszavitte, és vett helyette egy dv5-öt. rendeléssel kapcsolatban nincs informáciom, de mivel helyben is lehet vásárolni, 100%, hogy megnézheted előtte a cuccot.
...
NOTEBOOK STORE - Minden, ami mobil számÃ*tástechnikához kellhet.
kb ugyanazok az árak, szintén forgalmaz renew hp gépeket, és több helyen van kiskere. Azokban bemehetsz, kipróbálhatod a gépeket.
Viszont ReNew-ot nézzél, ne Asis-t ! Illetve én inkább a Compaq (üzleti) szériát ajánlom.
Illetve a Lenovo(IBM) Thinkpadja-it.
hali
NOTEBOOK STORE - Minden, ami mobil számÃtástechnikához kellhet.
itt le van írva, hogy mi a renew meg asis, a harmadik variáció az AsNew ezek olyan gépek, amiket ki se csomagoltak. Lehet, hogy a raktárat se hagyták el, alapból megvan rájuk a 3 év gari, csak ezek ritkák.
Prohardver fórumon jobban utána tudsz kérdezni a gépeknek, találsz soksok embert akinek volt asis-a és renew-ja is.
A memória annyiban legyen követelmény, hogy bővíthető legyen a gép gari vesztés nélkül, mert könnyen tudsz bele újat tenni. És akár olcsóbban kijössz új modulokkal mintha már úgy vennél gépet.
Különálló numpad-ot 15-ös gépen nemhiszem hogy sokat fogsz találni. (Az enyémen Fn+Scr-el, átváltom pár gomb funcióját, és így olyan lesz az elrendezése mint a numpadnak. Szerintem teljesen használható, bár ez annak függvénye, hogy kelleneke a számokkal egy időben a betűk is, mert akkor marad a "felső sor" számokra.) 17-eseken viszont teljes bill-ek vannak, de azok mérete meg óriási.
magánvélemény:
egy laptop bizonyos előnyöket hordoz magában (méret, kompakt kialakítás, driverek) amiért viszont kompromisszumokat kell kötni (vga erősség, akár numpad hiánya). És ezeken a gépeken megfigyelhető, hogy mi, mennyire van összerakva. Tudsz fizetni azért hogy nagyon erős legyen a vasad, vagy hogy a belseje kicsit gyengébb legyen, viszont megvan tervezve az összerakása, nem melegszik, erősebb anyagokból áll tehát nehezebben megy tönkre, mert a hő a legnagyobb ellensége a laptopoknak a leesés mellett. Ezért ajánlom én is, és a prohardver-es közösség is mindenkinek az üzleti modelleket, amelyek: HP-Compaq b,w,p széria, Lenovo(ex-IBM) Thinkpad, és Dell vostro, lattitude (arany áron). Ezek egyike se olcsó, viszont megbízhatóbb. Számomra ez volt a fontos választás előtt, ezért döntöttem a három márka közül.
ez a gép vajon elég lenne 4, max 6 ongame asztalra? azért írom ezt a termet mert ez zabálja legjoban a gépeket
Acer Aspire 3810T: A netbook vajon mi?
tudom kicsi a monitor, meg gyenge aproci...de rohadt sokaig birja az akku igazi kis hordozhato gépecske
HP ProBook 4510s (NX624EA) Laptop új - Laptop .hu - Notebook értékesítés, felvásárlás, szerviz. Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo / IBM, LG, Panasonic, Toshiba
Erről mi a véleményetek? Pókerre (12 asztal + HM + HUD + lehet h 2 lobby) és mindennapi használatra (wifizni, fotókat szerkesztgetni, filmezgetni ((játszani))stb.) is kéne.
Pókerezéshez lenne plusz monitorom.
Mi hiányzik a gépből ill. mi az amiben erősebbnek kéne lennie?
HP ProBook 4510s (NX624EA) Laptop új - Laptop .hu - Notebook értékesítés, felvásárlás, szerviz. Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo / IBM, LG, Panasonic, Toshiba
Erről mi a véleményetek? Pókerre (12 asztal + HM + HUD + lehet h 2 lobby) és mindennapi használatra (wifizni, fotókat szerkesztgetni, filmezgetni ((játszani))stb.) is kéne.
Pókerezéshez lenne plusz monitorom.
Mi hiányzik a gépből ill. mi az amiben erősebbnek kéne lennie?