Hali!
Mi az a minimális kombó amin még fut normálisan HM+4-6 Pokerstars asztal ?
Szeretnék venni Laptopot(koliba költözés miatt), de nem nagyon tudok a pénztárca mélyére nyúlni.
Köszi a segítséget.
szerintem egy pentium-M elég lesz, 1gb rammal
Hey,
kis segítség kéne noti vásárlásban.
Amire használnám:
poker: 4-6-8 asztal+ HM gördülésmentesen, egyszerre max két kliens + tv\skype.
filmek,zene,msn,netezés.
semmi játék valszeg.
a lényeg,hogy gyors legyen és megbízható. Nem akarok hypercsodát 250k-ért,de nem tudom ,hogy az alsó árkategóriában mik a jó gépek.
15'6-os szerintem elég,pokához úgyis nagyrészt 24-es külső menne rá.
ty.
A Toshiba gépei ár érték alapján egész jók. 130K körül erős masinák vannak 4gb rammal, nem játékhoz való videokártyával 2év garival az alapgépre. L500 a szériája asszem.
Hey,
ty.
Hey,
kis segítség kéne noti vásárlásban.
Amire használnám:
poker: 4-6-8 asztal+ HM gördülésmentesen, egyszerre max két kliens + tv\skype.
filmek,zene,msn,netezés.
semmi játék valszeg.
a lényeg,hogy gyors legyen és megbízható. Nem akarok hypercsodát 250k-ért,de nem tudom ,hogy az alsó árkategóriában mik a jó gépek.
15'6-os szerintem elég,pokához úgyis nagyrészt 24-es külső menne rá.
ty.
hehe, minden kell olcsón? good luck :-)
tapasztalat: 100 user, tanácsadók, szóval olyan napi 10-15 órát mentek a gépek NAGYON intenzív igénybevétel mellett, ijesztően kis meghibásodási rátával, típus hiba: a beépített egér gombja sok gépnél letört 1 év után
márka: lenovo R, T series thinkpad
A Toshiba gépei ár érték alapján egész jók. 130K körül erős masinák vannak 4gb rammal, nem játékhoz való videokártyával 2év garival az alapgépre. L500 a szériája asszem.
Én is a Toshiba és a Lenovo mellett tenném le a voksom.
Otthon Toshibám van, cégben egy Lenovo T400, teljesem meg vagyok elégedve mindkettővel.
Ár / érték arányban azért a Toshiba a jobb.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik érné meg jobban grindelésre?
Egy új, nagy monitor, vagy inkább egy új laptop
Az ártartomány max. 150k HUF kb., monitornál olyan 50-60k
Laptopon 9 asztalnak kéne jól futnia+HM, meg TV, monitoron meg 16 asztal férjen el