titcar
Válasz csicsi kommentjére
2010. jún. 28. 7:27

Hali!
Mi az a minimális kombó amin még fut normálisan HM+4-6 Pokerstars asztal ?
Szeretnék venni Laptopot(koliba költözés miatt), de nem nagyon tudok a pénztárca mélyére nyúlni.
Köszi a segítséget.

szerintem egy pentium-M elég lesz, 1gb rammal

cake
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 28. 7:30

szerintem egy pentium-M elég lesz, 1gb rammal

ja, elég volt máskor (PS igénytelen)

bravesoul
Válasz cake kommentjére
2010. júl. 20. 15:01

Hey,

kis segítség kéne noti vásárlásban.

Amire használnám:

poker: 4-6-8 asztal+ HM gördülésmentesen, egyszerre max két kliens + tv\skype.

filmek,zene,msn,netezés.

semmi játék valszeg.

a lényeg,hogy gyors legyen és megbízható. Nem akarok hypercsodát 250k-ért,de nem tudom ,hogy az alsó árkategóriában mik a jó gépek.

15'6-os szerintem elég,pokához úgyis nagyrészt 24-es külső menne rá.

ty.

boci23
Válasz bravesoul kommentjére
2010. júl. 20. 15:12

A Toshiba gépei ár érték alapján egész jók. 130K körül erős masinák vannak 4gb rammal, nem játékhoz való videokártyával 2év garival az alapgépre. L500 a szériája asszem.

ceewyl
2010. júl. 20. 15:44

Hey,

ty.

(Ha rám írsz este MSN-en, akkor nézhetünk valamit...)

Everyl
2010. júl. 20. 15:56

Hey,

kis segítség kéne noti vásárlásban.

Amire használnám:

poker: 4-6-8 asztal+ HM gördülésmentesen, egyszerre max két kliens + tv\skype.

filmek,zene,msn,netezés.

semmi játék valszeg.

a lényeg,hogy gyors legyen és megbízható. Nem akarok hypercsodát 250k-ért,de nem tudom ,hogy az alsó árkategóriában mik a jó gépek.

15'6-os szerintem elég,pokához úgyis nagyrészt 24-es külső menne rá.

ty.

hehe, minden kell olcsón? good luck :-)

tapasztalat: 100 user, tanácsadók, szóval olyan napi 10-15 órát mentek a gépek NAGYON intenzív igénybevétel mellett, ijesztően kis meghibásodási rátával, típus hiba: a beépített egér gombja sok gépnél letört 1 év után

márka: lenovo R, T series thinkpad

TheStig
Válasz Everyl kommentjére
2010. júl. 20. 16:28

hehe, minden kell olcsón? good luck :-)

tapasztalat: 100 user, tanácsadók, szóval olyan napi 10-15 órát mentek a gépek NAGYON intenzív igénybevétel mellett, ijesztően kis meghibásodási rátával, típus hiba: a beépített egér gombja sok gépnél letört 1 év után

márka: lenovo R, T series thinkpad

nekem volt lenovo T series-em. soha többet lenovo! (amig IBM volt, addig zsir volt a thinkpad) a lenovok sorra estek szét a cégnél. összevissza fagy. übergagyi kinai sz.r, tejfölösdobozból van a ház! a legnagyobb hogy szük a zsanérja a kijelzőnek, ezért ha belenézel állandóan feszül, és ivelődik emiatt a teteje. amit megváltoztatott a lenovo az IBMhez képest, az rosszabb lett. az utsó fasza T szériás IBM/lenovo a T43 volt. de az nem most volt...

nem követem mostanában a "divatot" de én magamnak Dell-t vennék. most a céges is Dell, és sokkal jobb mint a lenovo volt. az egyedüli amiben a lenovo többet nyújtott, az a kiegészitő progik(power manager, presentation director, stb...) (de az is az IBM időkből maradt rájuk, szóval nem az ő érdemük)
ha két szóban kéne leirnom a lenovot, akkor a "túlárazott sz@r" jelzőt adnám neki :)

persze ez csak az én magánvéleményem, ne vegye senki magára, ha épp egy jól müködő lenovo mögött ül, örülök neki, de nekem nagyon nem jött be.

White
Válasz boci23 kommentjére
2010. júl. 20. 16:41

A Toshiba gépei ár érték alapján egész jók. 130K körül erős masinák vannak 4gb rammal, nem játékhoz való videokártyával 2év garival az alapgépre. L500 a szériája asszem.

+1

Pár hónapja vettem L500-ast.
A bwin csodakliensén 6asztalon játszom, de 12ig is próbáltam +hm, minden gond nélkül, ami nem kis dolog.

Csak ajánlani tudom.

Jonas 77
Válasz White kommentjére
2010. júl. 20. 17:05

Én is a Toshiba és a Lenovo mellett tenném le a voksom.
Otthon Toshibám van, cégben egy Lenovo T400, teljesem meg vagyok elégedve mindkettővel.

Ár / érték arányban azért a Toshiba a jobb.

FeketeS
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. júl. 26. 19:20

Nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik érné meg jobban grindelésre?

Egy új, nagy monitor, vagy inkább egy új laptop

Az ártartomány max. 150k HUF kb., monitornál olyan 50-60k

Laptopon 9 asztalnak kéne jól futnia+HM, meg TV, monitoron meg 16 asztal férjen el

Élő ügyfélszolgálat