Sziasztok.
Egyszerűen mostanában mobilnettel használhatatlan a Bwin számomra,6 asztalnál már folyamatos szakadás van,eddig ilyen nem volt,és közben van kapcsolat,mert böngészőben meg simán megnyitok bármilyen oldalt.
Valószínűleg a gépem felett is eljárt az idő,ezért úgy döntöttem,hogy veszek egy újat.
A lényeg,hogy Bwin 12 asztal menjen rajta,szeretnék bele ssd-t is.
Más extra dologra nem használnám.
Ha valaki esetleg tudna pár ötletet adni,megköszönném a segítséget.
Aki olyan notebookot akar venni, amin a normál játékok is egész jól mennek, annak ez most egy jó ajánlat 160-ért:
Acer Aspire 5552G: Gamer noti fillérekért
Ez elég lehet Bwin 10-14 asztalra?
bwin 1 asztalra nem létezik még olyan kvantum számítógép ami 100% h biztos elég lenne :D
Ne is mondd,ma végleg lehasalt a notim,mobilnettel egyszerűen nem viszi már a klienst,ezért kéne valamit újítanom,mert elég volt a szakadásból-akadásból. :D
ma a mobilnetem nekem is akadt 4 asztalnál, de sztem az a mobilnet szolgáltató hibája volt
Szevasztok!
Elsősorban pókerezésre használnám ezt a gépet,10-15 asztalon,több teremben+HM+turnament shark+skype.
Gondolom erre tökéletes lenne?Vagy nem?
MSI-CR720-238XHU-CR720-238XHU *** www.pcland.hu ***
Srácok valaki ránézne erre a gépre aki ért hozzá?
Szevasztok!
Elsősorban pókerezésre használnám ezt a gépet,10-15 asztalon,több teremben+HM+turnament shark+skype.
Gondolom erre tökéletes lenne?Vagy nem?
MSI-CR720-238XHU-CR720-238XHU *** www.pcland.hu ***
Szinte csak pókerezésre használnám,max 130000ft-t szánok rá.17 col-os legyen és bírja a multitablinget meg a segédszoftvereket.
Más extra igényem nincs.