Én sonyt nem vennék ilyen terhelésre. Csak mac vagy dell. Keress egy olyat hogy dell vostro vagy dell latitude.
Laptopszalon.hu – Dell laptop, LENOVO IdeaPad laptop, TOSHIBA laptop, HP laptop, ACER laptop, SAMSUNG laptop, ASUS laptop - notebook, laptop, webshop, Budapest, Pécs Ebbe a boltba be tudsz sétálni és megtudod venni. Rengeteg árujuk van.
Dell Inspiron N5110 (15R)
Intel Core i3 2310M 4GB 750GB 15.6 GeForce GT 525M DOS 3 év helyszíni Igen DVD Super Multi Fekete - cserélhető fedlap
169 Ft
Mondjuk ez jónak tűnik 169 Ftért
Szerintem ez alkalmatlan ara a terhelésre amit tőled kap egy WCOOP vagy egy SCOOP alatt.
Dell Vostro 3550 | Intel Core i7 2640M • 6GB • 750GB • AMD Radeon HD 6630M • Windows 7 • Ezüst | Laptopszalon.hu - notebook, laptop, Budapest, Pécs
Dell Latitude E6520 | Intel Core i7 2760QM • 4GB • 500GB • NVIDIA NVS 4200M • Windows 7 • Ezüst | Laptopszalon.hu - notebook, laptop, Budapest, Pécs
Dell XPS L702x | Intel Core i7 2760QM • 4GB • 750GB • NVIDIA GeForce GT 555M • Windows 7 • Ezüst | Laptopszalon.hu - notebook, laptop, Budapest, Pécs
Dellből kb ezekből választanék.
i7 procit nem fogod tudni kihasznalni, i5 os masodik generacios proci boven eleg. Memoria tok mind1 mert tudsz rakatni bele mondjuk 8gigat utolag kb 30$ert, szal inkabb ne fizess plusz xxezer ftot azert hogy magatol a gyartotol vedd meg ugyanazt 3x annyiert, de ha azt akarod hogy tenyleg gyors legyen rakass bele utolag SSD-t es oda kirakod a win7et+HMet es utana szuper gyors lesz.
Én ilyet használok SSD-vel 8giga rammal, I7-el, fullHD resolutionben. Amikor asztalon van két 24"es monitor rákötve, 1920*1200-al. Ongame kliens sok asztallal.
G74
Én ilyet használok SSD-vel 8giga rammal, I7-el, fullHD resolutionben. Amikor asztalon van két 24"es monitor rákötve, 1920*1200-al. Ongame kliens sok asztallal.
G74
Megoldható egy 2000 FT os kábellel.
Hogy kötsz rá 2 monitort?
Holnap mindenképp vennem kell egy új laptopot, segítsetek pls
Alapvetően pókerezni kell, tehát fusson rajta 20+ asztal és HM úgy, hogy nem akadozik, és lehetőleg tudja az 1920x1080 felbontást, de ez nem feltétel. Márka nem annyira érdekel, viszont fontos, hogy legyen raktáron.
Továbbá színes kijelző is előny lenne.
Tippek?
Köszi